Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.987
- 102.126
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah belanızı versin artık be.Marketçiler, alışveriş poşetlerine zam yapmaya hazırlanıyor. Halen, her poşet için kasada 25 kuruş ücret tahsil eden marketçiler poşet fiyatının 75 kuruş olmasını talep ediyor.
senin altınları poşete yatırAllah belanızı versin artık be.
Gerçekten belanızı versin yeter artık.
Temennine katılmakla birlikte, 1 poşet doldurunca 300 - 400 tl ye çıktığumızı düşününce poşet fiyatının 25 yada 75 kuruş olmasının bi önemi kalmıyor ki reisAllah belanızı versin artık be.
Gerçekten belanızı versin yeter artık.
SEYKM hisse saflarında tavaf eyleyelim derim. YTD!senin altınları poşete yatır
borsada mı var lan sendeSEYKM hisse saflarında tavaf eyleyelim derim. YTD!
Abinin olmadığı masa yok. Paranın kokusunu Sahra Çölü'nden bile alırım.borsada mı var lan sende
Totale bakınca evet. Ama hiç ücret talep edilmeyen bir ürünün parayla satılması kadar saçmalık yok.Temennine katılmakla birlikte, 1 poşet doldurunca 300 - 400 tl ye çıktığumızı düşününce poşet fiyatının 25 yada 75 kuruş olmasının bi önemi kalmıyor ki reis
Girmediğim bir o sektör kaldı ona da sokacaklar zorla.senin altınları poşete yatır
Hemşom bu sene kaz yicek miyizAbinin olmadığı masa yok. Paranın kokusunu Sahra Çölü'nden bile alırım.
Abinin olmadığı masa yok. Paranın kokusunu Sahra Çölü'nden bile alırım.
Üstad memlekete yazın gitmiştim. Lakin mevsimi olmadığı için yiyememiştim. Kışın gidip hunharca yemek gibi bir planım mevcut... Bu yıl gidemem de seneye düşünüyorum. Lakin ekonomi bu şekilde seyir etmeye devam ederse kazın sadece tüyünü yeriz gibi duruyor.Hemşom bu sene kaz yicek miyiz
Yazın olmaz tabi. Babam 2 tane göndercek bakalım dört gözle bekliyoruz.Üstad memlekete yazın gitmiştim. Lakin mevsimi olmadığı için yiyememiştim. Kışın gidip hunharca yemek gibi bir planım mevcut... Bu yıl gidemem de seneye düşünüyorum.
Şimdiden afiyet olsun.Yazın olmaz tabi. Babam 2 tane göndercek bakalım dört gözle bekliyoruz.
holoride ne lanHoloride 20 dolar olunca fabrikada şu hareket eşliğinde emekliye ayrılacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 183982
sen karslı mısın?Üstad memlekete yazın gitmiştim. Lakin mevsimi olmadığı için yiyememiştim. Kışın gidip hunharca yemek gibi bir planım mevcut... Bu yıl gidemem de seneye düşünüyorum. Lakin ekonomi bu şekilde seyir etmeye devam ederse kazın sadece tüyünü yeriz gibi duruyor.
Ardahan'lıyım. Gerçi Kars=Ardahan yav ikiz memleketsen karslı mısın?
işte bu hareket hükumet düşürür.Marketçiler, alışveriş poşetlerine zam yapmaya hazırlanıyor. Halen, her poşet için kasada 25 kuruş ücret tahsil eden marketçiler poşet fiyatının 75 kuruş olmasını talep ediyor.