GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Rezil oynayıp 1-0 kazanacağımıza adam gibi oynasınlar böyle kaybetsinler

Bazı yerli oyuncular! kendi kafalarını da topladıklarında daha rahat galibiyetler alacağız inşallah umudum var senden riji

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Bu ve bir üstteki başlık bir destek başlığıdır. Zaten bir üsttekinde de eşşek kadar "DESTEK" yazıyor. Nitekim bu başlığın amacıda bu.

Alt topiclerde eleştiri yapacak çok yer varken buraya dadanıp durmayın.

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Bu ve bir üstteki başlık bir destek başlığıdır. Zaten bir üsttekinde de eşşek kadar "DESTEK" yazıyor. Nitekim bu başlığın amacıda bu.

Alt topiclerde eleştiri yapacak çok yer varken buraya dadanıp durmayın.

.

Topic destek topicidir.Uygunuz mesajları silmek zorunda bırakmayın beni.Eleştiri yapacaksanız gidin ayrı başlık açın, diğer topiclerde en ağır eleştirinizi yapın ama burada buna müsaade etmem.Okuma yazmanız kıt mı kardeşim,Eşşek kadar Destek Topici yazıyor orada.

Taner kardeşim inatçılık kimseye birşey kazandırmaz.böyle 5yıl anlaşma gibi safsatalarla insanları germe beyinlerini de yorma.doğru düzgün şeyler sabitle foruma göre davran tamammı güzel kardeşim

Taner kardeşim inatçılık kimseye birşey kazandırmaz.böyle 5yıl anlaşma gibi safsatalarla insanları germe beyinlerini de yorma.doğru düzgün şeyler sabitle foruma göre davran tamammı güzel kardeşim

Ayağa kalktım, gözlerim dolu dolu, seni alkışlıyorum. En son bu şekilde ağladığımda, hem de ayakat, hem de alkışlayarak 16 dakikada şampiyonluk vardı. Düşün bu söylediklerinin bendeki değerini.

Ayağa kalktım, gözlerim dolu dolu, seni alkışlıyorum. En son bu şekilde ağladığımda, hem de ayakat, hem de alkışlayarak 16 dakikada şampiyonluk vardı. Düşün bu söylediklerinin bendeki değerini.
:lol: tamam artık rijkaardla ilgili eleştri yapmıyorum ne haliniz varsa görün ben gidiyorum ya

:lol: tamam artık rijkaardla ilgili eleştri yapmıyorum ne haliniz varsa görün ben gidiyorum ya

Nereye yahu? Olmadı şimdi bu, daha Rijkaard'ı eleştirecektik beraber, hatta daha vahşi planlarım var, resminin üstüne çarpı atalım, ne dersin?

gerek yok total futbola aynen devam hemde 3 ön liberolu :)

Rijkaard kalmalı çünkü uzun süreli plan yapan ibb'nin bile ne kadar ilerleme katettiği ortada . Arsenal , Manschester United gibi örnekler varken ve biz her seferinde bu takımlara imrenirken acaba neden bu kadar başarılı olabildiklerini sormuyor muyuz kendimize ? Hazır elimizde kaliteli bir insan , futbol bilgisinden asla şüphe edilmeyecek bir futbol adamı varken onunla yolları ayırmak kesinlikle doğru olmayacağından onunla en az 5 sene devam edilmesi taraftarıyım .

Rijkaard'ın bize 5 yıl daha sabredeceğini mi sanıyorsunuz.Seneye gider diye tahmin ediyorum.

vay canına tam bir yıl oldu konu açılalı vovv :D

Rijkaard kalmalı çünkü uzun süreli plan yapan ibb'nin bile ne kadar ilerleme katettiği ortada . Arsenal , Manschester United gibi örnekler varken ve biz her seferinde bu takımlara imrenirken acaba neden bu kadar başarılı olabildiklerini sormuyor muyuz kendimize ? Hazır elimizde kaliteli bir insan , futbol bilgisinden asla şüphe edilmeyecek bir futbol adamı varken onunla yolları ayırmak kesinlikle doğru olmayacağından onunla en az 5 sene devam edilmesi taraftarıyım .

Arsenal,Manchester derken onların maddi gücünü de göz ardı etmemek lazım ama.

Geçen sene 5. idik bu sene 3. olduk diyen bir Adama destek çıktığınızın farkındasınız galiba...

Evet Rijkaard önemli başarılar yakalamış olabilir Futboldan da önemli ölçüde anlıyor olabilir ama Asla bir Futbol üstadı veya vazgeçilmez biri değildir.

Gittiği takıma Level atlatabilecek biri olduğunu da sanmıyorum.Ki zaten bize gelmeden önce ne idiysek şuanda oyuz hatta daha kötüyüz.

Ve Bence Futbolcuları tam Randımanla kullanmak için ekstra şeyler yapmıyor.Tıpkı Barcelonada Messiyi,Xaviyi,İniestayı tam randımanla kullanamaması gibi.Bu saydığım 3 futbolcuda asıl patlamalarını Rijkaard gittikten sonra yaptılar.

Ve Rijkaardın Barcelonası hiçbir zaman bugünki kadar maçları Domine edecek bir yapıda olamadı.Ve Biraz da sanki Galatasaraydaki gibi Yıldız isimlerin günlük Performanslarına göre sonuç alıyordu Rijkaard.Yani bugün ki gibi tam bir takım oyunu yoktu.

Hem Madem istediği oyuncular alınamadı.Madem Elindeki kadroyu kullanmasını bilmiyor.O zaman tek çare gönderilmesidir.Rijkaard yerinde başka biri olsa asla bu kadar sabredilmezdi.

Klübe Rijkaardla 5 yıllık bir sözleşme yapılmasını değil Kadroyu kullanmasını bilecek birinin getirilmesi konusu gönderilmeliydi bence...

bu siteye her girdiğimde şu başlığı gördükçe çıldırıyorum.rijkaarda 5 yıllık sözleşme istiyorlarmış kulübe de göndermişler.hey Allahım ya.yanımda söyleseler olay çıkarırım

Rijkaard forever

Polat'a paydos

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt