GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Seni bu oyuncularla oynamaya mecbur edenler utansın.. Sonuna kadar güveniyorum sana... Forever Frank Rijkaard...

Sonuna kadar Rıjkaard.

Sen '' Bırakmayacağım, sonuna kadar savaşacağım'' dedin ya, Sonuna kadar Rıjkaard.

Sonuna kadar Rijkaard. Onun dediğini yapmayan Terim babalarını isteyen futbolcular da mümkünse bir an önce gitsin.

Üzgünüm ama artık yönetim bu açıklamalardan sonra Rijkaard ı ne yapar eder gönderir.Yani ya yönetim istifa eder yada Rijkaard gider.Sizce hangisi olacak?

Yazıklar olsun!

Bunu yaptırmayacağız!! Yönetimi mail yağmuruna tutuyoruz arkadaşlar hep beraber.. Rijkaard giderse neler olacağının farkına varsınlar!!

Çek Git Rijkaard daha 48 yaşında adamsın kariyerini zedeliyosun bu yönetimle bu oyuncularla... Biz daha TD ün kalıp yönetimin gittiği örneğini görmedik bu kafaylada görmeyiz... Git kurtar kendini kurtar kariyerini

hiç kimse senin kadar yakışmamıştı bu takıma.futbol denen keyifli oyunun herçekten keyifli halini görmüş olan ve seven seçkin bir takımın başına o keyifli futbolun evrensel mücitlerinden biri olarak geldin.alışkanlıklarımız hızını kesse de azmini azaltmasın.biz buradayız sen burada oldukça...

Ben Rijkaard'a guveniyorum.Onda suç bulmuyorum eldeki oyunculara dikkatinizi cekerim.

Arkandayız Rıjkaard.

Önce yönetim:mad: gidecek !

Elimden ne gelirse yapmaya hazırım yeter ki Rıjkaard'ı göndermesinler...

Sonuna Kadar Rijkaard ile Devam!

Sürekli savunma oyuncusu istemesine rağmen bir türlü adam alınmadığını ifade eden Hollandalı teknik adam, "Takımda kalite yok ama sakat çok. Yeni aldığımız oyuncular bile sakat çıkıyor. neden bilmiyorum ama hepsi hastanelik oldu. İyi mücadele ediyoruz ama bunlar bizi çok zorluyor" dedi.

Durum ortada.Türkiye'de sürekli devam eden bu yönetim anlayışı ile artık Rijkaard'da çıldırma noktasına gelmiş durumda.Bu açıklamada açık açık iplerin Rijkaard ve Neeskens 2'lisinde olmadığını görebiliyoruz.

Bu anlayışla hiç bir yere varamayız.Sadece biz değil hiç bir Türk klübü varamaz.Türkiye'de ki bütün yöneticiler bir şeyler bildiklerini sanıp aslında hiç bir şey bilmemelerine rağmen,kendi kafalarına göre futbol takımını yönetmeye çalışmaları, böyle sonuçların kaçınılmaz olmasınada neden oluyor.

Takımın başına Rijkaard ve Neeskens gibi Total futbol elçilerini getirip,hatta Sportif Direktörlüğe Johan Cruyff'u getirmeye çalışman,akıllara bu değişimi ilk biz başlatacaz fikirlerini getiriyordu ama tüm bunları yapıp hala bir şeylere karışmak,hiç bir şeyin değişmediğini aksine senin acizliğini gösterir.

Rijkaard ve Neeskens gibi isimleri getirip ellerine Sarp'ları,Barış'ları,Baltaları verip ardından ''Total futbol bekliyoruz'' açıklaması yapıyorsan buna denilecek hiç bir şey yoktur.Geçen sezondan beri küçük çocukların bile artık anlayabileceği gibi ortasaha sıkıntısını görüp transfer yapamıyorsan,üstüne üstlük ''Mevcut kadro(ki bu mevcut kadroda yedek forvet bile yok)rakibimizi geçmek için yeterli'' açıklamasını yapıyorsan burda en büyük hata senindir.

Sözün özü eğer fatura birilerine kesilecekse bu Rijkaard değil,tüm bu hataları göz göre göre yapan yönetime kesilmelidir.Rijkaard ile de sonuna kadar devam edilmelidir!

Okunmaz belki mailler ama herkesi destek için kulübe mail atmaya davet ediyorum. Mail yağmuruna tutalım, birşeyler yapalım, elimizden ne geliyorsa artık.

Off of !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt