GSCimbom "Şampiyonlar Şampiyonu" Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur Kaya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rock Vizyon ne öyle ılık ılık. Arda ağabeyin de dediği gibi patlatın 76. yarışmayı. :D

Gene kaçırdım sanırım :(

Beyler söylemesi ayıp ama sonuçlara bakıyorum da, tezeği avuçladık :D

Ben olsaydım yarışmanın kalitesi artardı bence sanırım.

Nerdesin be mübarek adam? :( Dünya gözüyle bi yarışamayacak mısın?
Ayrıca o nasıl bir avatar. Sen ejdersin. Komodo devesi değil.

Her seferinde ben offline olduğumda bu yarışma ortaya çıkıyor. Özellikle yazıyorum var mı yarışma diye, ses çıkmıyor, gece eve geldiğimde playlisti görüyorum :asd: Porsuk ve pisi grubunun oyunları bunlar hep. Ne kadar az komodo, o kadar iyi diye online üyeleri gözleyip başlatıyorlar. :asd:

Evet güzel şarkılar var gercektende ama lobind olmadan bir fayda yok?

525eeceefe0773ad45000044.gif

Son yarışmada ellie gouldingle sonuncu olmuştum hala koyuyor :|

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rock Vizyon ne öyle ılık ılık. Arda ağabeyin de dediği gibi patlatın 76. yarışmayı. :D
Bu ne demek şimdi? :38573: Neye kime ılık diyorsun sen bakayım bir daha alalım onu? :H Queen - We Are The Champions parçası ile şeytanın bacağını kırıp ilk ESC şampiyonluğunu yaşayan adam mı diyor bunu? :D Şampiyon olduktan sonra sek sek sekerek mahmure modunda sekiyordun burada kardeşim ne çabuk unuttun :D Queen şampiyonluğundan önce Freddy dediğin zaman aklına aşağıdaki eleman gelen Aslan bey kardeşim rockçılara laf sokuyor gör de inanma :asd22:

3516858-freddy-freddy-krueger-33746737-500-614.jpg

Beyler söylemesi ayıp ama sonuçlara bakıyorum da, tezeği avuçladık :D
Hayırdır inşallah :asd22:

Bu ne demek şimdi? :38573: Neye kime ılık diyorsun sen bakayım bir daha alalım onu? :H Queen - We Are The Champions parçası ile şeytanın bacağını kırıp ilk ESC şampiyonluğunu yaşayan adam mı diyor bunu? :D Şampiyon olduktan sonra sek sek sekerek mahmure modunda sekiyordun burada kardeşim ne çabuk unuttun :D Queen şampiyonluğundan önce Freddy dediğin zaman aklına aşağıdaki eleman gelen Aslan bey kardeşim rockçılara laf sokuyor gör de inanma :asd22:

3516858-freddy-freddy-krueger-33746737-500-614.jpg

Hayırdır inşallah :asd22:

Hiç hayır değil :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt