- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
@Ozan Tokgöz Mesaj kutun dolu.
Hallettim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Ozan Tokgöz Mesaj kutun dolu.
Gene kaçırdım sanırım![]()
Rock Vizyon ne öyle ılık ılık. Arda ağabeyin de dediği gibi patlatın 76. yarışmayı.![]()
Beyler söylemesi ayıp ama sonuçlara bakıyorum da, tezeği avuçladık![]()
Lan rock müziğe ılık mi diyorsun sen![]()
![]()
Nerdesin be mübarek adam?Dünya gözüyle bi yarışamayacak mısın?
Ayrıca o nasıl bir avatar. Sen ejdersin. Komodo devesi değil.
Porsuk ve pisi grubunun oyunları bunlar hep. Ne kadar az komodo, o kadar iyi diye online üyeleri gözleyip başlatıyorlar. 
Sana mı soracağım güzel kardeşim?![]()
Bırak yav Rock visionu, patlat 76 yı Salı gecesi![]()
Rock Vizyon ne öyle ılık ılık. Arda ağabeyin de dediği gibi patlatın 76. yarışmayı.![]()
Bu ne demek şimdi? :38573: Neye kime ılık diyorsun sen bakayım bir daha alalım onu? :H Queen - We Are The Champions parçası ile şeytanın bacağını kırıp ilk ESC şampiyonluğunu yaşayan adam mı diyor bunu?Rock Vizyon ne öyle ılık ılık. Arda ağabeyin de dediği gibi patlatın 76. yarışmayı.![]()
Hayırdır inşallah :asd22:Beyler söylemesi ayıp ama sonuçlara bakıyorum da, tezeği avuçladık![]()
Bu ne demek şimdi? :38573: Neye kime ılık diyorsun sen bakayım bir daha alalım onu? :H Queen - We Are The Champions parçası ile şeytanın bacağını kırıp ilk ESC şampiyonluğunu yaşayan adam mı diyor bunu?Şampiyon olduktan sonra sek sek sekerek mahmure modunda sekiyordun burada kardeşim ne çabuk unuttun
Queen şampiyonluğundan önce Freddy dediğin zaman aklına aşağıdaki eleman gelen Aslan bey kardeşim rockçılara laf sokuyor gör de inanma :asd22:
![]()
Hayırdır inşallah :asd22:
Hiç hayır değil![]()