Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.874
- 10.550
- 1.088
Taraftar da aynı Okan hoca gibi.
İcardi'ye güç yetmeyince gariban Günay hedef olmuş.
İcardi'ye güç yetmeyince gariban Günay hedef olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ZTK kadrosundaki as kalecisi Gunay cunku.Hocanın fantezi kurbani
As kalecin varken bu adamla eleme macina niye cikarsin yav
Haftalardır süren rezillik günaya patladı malesef. Yoksa bu ıslık tüm takımaydıUltimatomdu diğer beyzadeler aklını başına alsınlar. FB maçında ters sonucta hoca dahil hepsi isliklanir sezon da birer. Mutlak puan almalıyız
Yazık yeminle. Bütün takım vasat oynadı. Sane lang icardi defans hattı canlı bomba ama suçlu kaleci oldu. Futbol böyle bir şey.
Doğru yaklaşım ıslık işi bana göre de pek doğru değil ancak taraftar çok duygusal bu oldu hep olacak, önüne nasıl geçilir bilemedim. Şahsen en büyük isligi son haftalarda Okan buruk haketti ama şimdilik taraftar sabırlı, fb maçınin affı olamaz ama taraftarı kimse tutamaz gibiBu da bir gerçek. Futbolun içinde olan şeyler. Bana kalırsa maç içinde oyuncu ıslıklamak eğer bir saygısızlığı vb. olmamışsa salaklık. Maç bitince komple ıslıklarsın daha anlamlı olur diye düşünüyorum. Bu gün elenmede çok büyük paya sahip Günay ama sonuçta takım oyuncu o yüzden maç sonu genel ıslıklama daha anlamlı ve daha bir ültimatom gibi olurdu diye düşünüyorum.
abart eray abart.O gözyaşları üzüntüden değil boku yedim sene sonu yolcuyum bütün sene kulübede takılıp antremanda ter atamicam göz yaşları
günay son zamanlarda açıklamaları ile daha sonra takım içi iyi tavrı ile sevdiğim bir herf. kötü bir performans ama ıslık ağırdı bence. icardi ondan önce ıslıklanması lazım 2 senedir yatıyor herif.
Şimdi tekrar izledim de veda ediyor gibi aglamış taraftardan dolayı aglamamış sene sonu gidiyor sanırım
Kaç kere oynamiyor diye trip yaptı bunun için miydi? Bok gibi oynasak da 2 tane yumurtladi mi yumurtladi.abart eray abart.