GSC Haber Günay Güvenç Maç Sonu Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Islıklanan oyuncu iflah olmaz tek bir istisnası var Bjk taraftarı Massuaku’yu ıslıklamıştı bir o etkilenmemişti. Ben maç oynanırken oyuncu ıslıklama olayına karşıyım.

Ya bırakın bu işleri gözyaşlarına hakim olamamışta falan filan amatör kaleçinin yemice golleri yemesin o zaman yattık yerden para alınca hiç aglamıyolar ama

Yazık yeminle. Bütün takım vasat oynadı. Sane lang icardi defans hattı canlı bomba ama suçlu kaleci oldu. Futbol böyle bir şey.

Vallahi öyle. Adama üzüldüm yani. Ulan ıslıklanacaksa Günay'a gelene kadar 6 isim sayılır ayıp vallahi.

Geçen sene hele Avrupa ligindeki tüm maçlara Günay'la çıksak belki ilk 8'de bitirirdik iyi başlamıştı çünkü. En büyük eğer böyle olsaydı düşüncelerimden biri geçen seneye dair.

Bu da bir gerçek. Futbolun içinde olan şeyler. Bana kalırsa maç içinde oyuncu ıslıklamak eğer bir saygısızlığı vb. olmamışsa salaklık. Maç bitince komple ıslıklarsın daha anlamlı olur diye düşünüyorum. Bu gün elenmede çok büyük paya sahip Günay ama sonuçta takım oyuncu o yüzden maç sonu genel ıslıklama daha anlamlı ve daha bir ültimatom gibi olurdu diye düşünüyorum.
Doğru yaklaşım ıslık işi bana göre de pek doğru değil ancak taraftar çok duygusal bu oldu hep olacak, önüne nasıl geçilir bilemedim. Şahsen en büyük isligi son haftalarda Okan buruk haketti ama şimdilik taraftar sabırlı, fb maçınin affı olamaz ama taraftarı kimse tutamaz gibi

O gözyaşları üzüntüden değil boku yedim sene sonu yolcuyum bütün sene kulübede takılıp antremanda ter atamicam göz yaşları

günay son zamanlarda açıklamaları ile daha sonra takım içi iyi tavrı ile sevdiğim bir herf. kötü bir performans ama ıslık ağırdı bence. icardi ondan önce ıslıklanması lazım 2 senedir yatıyor herif.

bu adamı ıslıklayanları cidden incelesinler en az yarısında maddesi kullanımı çıkar

bir kısmı muhtemelen loserdır sosyal hayatında

bir kısmı işinde eziktir başarısızdır biriktirdiği öfkeyi böyle atıyordur

bir kısmının hiç kız arkadaşı sevgilisi olmamıştır erkeklik satıyordur

önemli sayıda sabıkalı vardır aralarında

vs

Şimdi tekrar izledim de veda ediyor gibi aglamış taraftardan dolayı aglamamış sene sonu gidiyor sanırım

Alkışladılar işte sonrasında 300-500 malın yaptıgına kafa takmaması lazım.

Suç takımı hazır tutmayan hocada

Bir çok Renkdaş sakin olduğunda yazmayacağı şeyleri üzüntüden dolayı yazıyor. Sakinleştiklerinde bunu ben mi yazmışım diyeceklerdir.

Bu sezon ıslıklamayı hak eden adamlar:
Yönetim
Hoca
İcardi

abart eray abart.
Kaç kere oynamiyor diye trip yaptı bunun için miydi? Bok gibi oynasak da 2 tane yumurtladi mi yumurtladi.

Çok uzak değil hafızaları tazeleyin ilk yarıdaki FB maçında Uğurcan yumurtlayinca neler denildi buna denilince mi zor oldu

Geri
Üst Alt