H.A.A.R.P Kıyamet Silahı

Cevap: H.A.A.R.P Kıyamet Silahı

benim elimde bir silah varsa bu beni suçlu yapmaz

ancak o silahla gidip birini vurursam suçlu olurum

o silahla masum insanları acımasızca öldürürsem de barbar, terörist, cani gibi sıfatları hakederim

kusura bakma ama çok boş konuşuyorsun
silah dedign şey evdeki tüfek degil milyon dolarlara mal olan nukleer silahlar. sokakta beline silah koyup kabadayı gibi gezenle silahi ilk defa bulup birinde kullanan kişi arasında hukuken falan fark vardır ama ''karekter'' olarak fark yoktur. yarın birgün onun kullanmayacagı anlamına gelmemektedir. işte o karekterinde ne oldugu ortada.

o zaman bu kartlar olayın kesin kanıtı

böyle bir tesadüfün olması mümkün değil

silah dedign şey evdeki tüfek degil milyon dolarlara mal olan nukleer silahlar. sokakta beline silah koyup kabadayı gibi gezenle silahi ilk defa bulup birinde kullanan kişi arasında hukuken falan fark vardır ama ''karekter'' olarak fark yoktur. yarın birgün onun kullanmayacagı anlamına gelmemektedir. işte o karekterinde ne oldugu ortada.

iran'a nükleer enerjiyi getiren amerika büşra,neden bahsediyorsun allah aşkına?

İran nükleer programı 1950’lerde Barış için Atom programının bir parçası olarak ABD’nin yardımı ile başlatıldı

sadece hukuken değil, vicdanen de fark vardır

gerçi böyle ateşli bir usa savunucusuna karşı vicdandan bahsetmek anlamsız

iranın yerinde ben de olsam, karşımda usa gibi bir cani varken nükleer bomba edinmek için uğraşırdım elbet

ABD nin 11 Eylül saldırılarında 2600 vatandaşını kendisi bilerek öldürdüğüne inanıyorsan komik bence :) Şu an Türkiye'de yada X bir ülkede 100 tane ABD vatandaşı öldürülsün ABD o ülkeye anında savaş açar yerle bir eder o ülkeyi. Vatandaşına bu kadar önem veren bir ülkenin 2600 vatandaşını katletmesine inanmak garip. 11 Eylül saldırıları ikiz kulelerin boş olduğu bi vakitte yapılsaydı hiç kimse ölmemiş olsaydı inanırdım bu dediklerine

Afganistan'ın dağından inen bir terörist, Müthiş istihbaratlı Amerikaya gidecek, ordudan uçak alacak, şehrin ortasına sürecek, ekonomi merkezli iki kuleyi vurup geçecek.

Sen de buna inanacaksın.

bu post kanıt niteliğindedir

bu olayın altından da illuminati çıktı, şaka gibi

Ekli dosyayı görüntüle 3183

Ekli dosyayı görüntüle 3184

CARTAS+STEVE+JACKSON+95.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 3185

Ekli dosyalar

• zzz1.webp
    zzz1.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 220
  • zzz2.webp
    zzz2.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 66
  • zzz4.webp
    zzz4.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 84
amerika neden terorist? bu sorunun neyi komik anlamadım benim belrtmek istedgm onunla aynı olan bir çok devletin olmasıydı. nedenini soylersen bende diger devletlerde aynısı oldugun soyleyebirdim. kapitalzmin zorla kabul ettirildigine de ben gulym o zaman.kendi ulkemizden ornek verym (akpyi destekleyen arkadaslar kırılmasın) kapitalzmi benimseyen bir partiyi bu ulke bagrına basarak secti. guney korede aynı şekilde. rusya her ne kadar amerikanın dibini kazmasıylada olsa sistemini kapitalzme karşı savunamadan tarih oldu. kapitalzm zorla seçilen bir sistem degildir hersey basit bir ticaret anlaşmasıyla başlar.dunya seni destekler. halklar refaha kavusur sonrası bataklık. ayrıca kapitalizm gibi belki roma imparatorlugundan beri var olan bir sistemide 1950 lerde başladı demek tuhaf:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

amerika neden terorist? bu sorunun neyi komik anlamadım benim belrtmek istedgm onunla aynı olan bir çok devletin olmasıydı. nedenini soylersen bende diger devletlerde aynısı oldugun soyleyebirdim. kapitalzmin zorla kabul ettirildigine de ben gulym o zaman.kendi ulkemizden ornek verym (akpyi destekleyen arkadaslar kırılmasın) kapitalzmi benimseyen bir partiyi bu ulke bagrına basarak secti. guney korede aynı şekilde. rusya her ne kadar amerikanın dibini kazmasıylada olsa sistemini kapitalzme karşı savunamadan tarih oldu. kapitalzm zorla seçilen bir sistem degildir hersey basit bir ticaret anlaşmasıyla başlar.dunya seni destekler. halklar refaha kavusur sonrası bataklık. ayrıca kapitalizm gibi belki roma imparatorlugundan beri var olan bir sistemide 1950 lerde başladı demek tuhaf:)

aynı durumda olan hiçbir ülke yok

ırak, afganistanı yerle bir eden başka ülke yok

hiroşimaayı yerle bir eden başka ülke yok

bu kadar cani başka ülke yok

sadece hukuken değil, vicdanen de vardır

gerçi böyle ateşli bir usa savunucusuna karşı vicdandan bahsetmek anlamsız

iranın yerinde ben de olsam, karşımda usa gibi bir cani varken nükleer bomba edinmek için uğraşırdım elbet
ben amerikayı mı savundum:) sen anlamamıssın galiba ben tek başına amerikanın suçlu ilan edilmesine karşıyım. karşımızda amerika gibi cani bir devlet var nukleer bomba uretiyormuyuz? hayır. demekki karekterimiz bu degil. vicdan dedign iranın neler yaptıgını da biliyoruz

ben amerikayı mı savundum:) sen anlamamıssın galiba ben tek başına amerikanın suçlu ilan edilmesine karşıyım. karşımızda amerika gibi cani bir devlet var nukleer bomba uretiyormuyuz? hayır. demekki karekterimiz bu degil. vicdan dedign iranın neler yaptıgını da biliyoruz

Ne yapmış İran?

iran hangi ülkeyi yerle bir etmiş?

hem de para uğruna, petrol uğruna?

saatlerdir usa savunuculuğu yapıyorsun, "başka suçlular da var ayağına"

ben tek başına suçlu ilan ediyorum amerikayı

başka suçlular olsa da, bu onların yaptıklarını hafifletmez

s.A. kiyamet varmis ??? :S

aynı durumda olan hiçbir ülke yok

ırak, afganistanı yerle bir eden başka ülke yok

hiroşimaayı yerle bir eden başka ülke yok

bu kadar cani başka ülke yok
rusya-- afganistan işgali çin--uygur türklerine yapılanlar ingiltere--somurgecilik kölelik fransa--cezayir katliamı rusyanın türkleri asimile etmesi kuzey kore--komunizm baskısı,tehditler daha sayıyım mi? iyiki bir atom bombası atılmış.

bu yaptığın, şikecilerin "ama diğerleri de şike yapıyordu" tavrından öte değil

Geri
Üst Alt