Hacıosmanoğlu: "Gelecek sene Fenerbahçe ile aynı ligde olmayacağız"

Murat KILIÇ

10 Numara!
Olaylı F.Bahçe maçıyla ilgili dün Avni Aker Stadı’nda basın toplantısı düzenleyen Başkan Hacıosmanoğlu, “F.Bahçe maçının coşkusunu yaşayalım diye çok uğraştık. Ne yazık ki sağduyu çağrılarımıza rağmen camiamıza yakışmayan olaylar yaşandı. Halbuki biz takımımızı destekleseydik, şampiyonluğumuzun çalındığı 2011 sezonundan sonra en anlamlı galibiyetlerden birini alacaktık.” dedi. Bordo-Mavili başkan, ‘Bu kavga nereye kadar gidecek ya da nasıl çözülecek?’ şeklindeki soruya şöyle cevap verdi: “Trabzonspor’un emeği iade edilmediği sürece bizim mücadelemiz devam edecek. Bu bizim namus davamız. UEFA’nın bu ülkeye yaptırım uygulamayacağını düşünenlerin sonunu hep beraber göreceğiz. Biz orada hukuk mücadelemizi verelim. O mücadelenin sonunda zaten o eylem yapanlara nasıl eylem yapılacağını biz göstereceğiz. O eylemin sonunda da belki de ben başkan olarak Trabzonspor’un başında kalmayacağım. Belki de başka yerlere gideceğim, bunu da açık açık söyleyeyim.”

Adalet tecelli edinceye kadar F.Bahçe maçlarına çıkmama gibi bir düşüncelerinin olup olmadığının sorulması üzerine ise Hacıosmanoğlu, “Bu sezon zaten kapandı. Gelecek sezon fikstürde hangi haftaya denk gelir bilmiyorum ama herhalde o zamana kadar F.Bahçe bizimle aynı ligde maç yapacak konumda olmayacak. Onu merak etmeyin.” dedi. Hacıosmanoğlu, son olarak önceki gün görevlerinden istifa ettiğini açıklayan stat ve amatör branşlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Metin Kara’nın istifa etmediğini, kendisinin onu görevden aldığını açıkladı.

eurosport

haklı, bu kafayla giderse Trabzon'u küme düşürecek aynı ligde olamıycaklar zaten.

6 maç nedir hiç mi hak armazsın baskı yapmazsın

Bence aynı ligde olacaksınız.Bu gidişle sende düşüreceksin takımını.

Bu adama hiç güvenmiyorum.

Konuştuğunun yarısı kadar icraat yapsa fener bizle aynı ligde olmazdı zaten.

troll olmakta hızlıca ilerliyor

Sadri Şener daha iyiydi Trabzonsporun haklarını aramasında . Bu adam yeterli kadar aktif değil .

Kimse iplemiyor ki artık bunu. Kendi kendinin borazanı başka bir icraat yok. Bakın şikecibaşı bir gitti federasyona her şeyi hallettiler tüpkafa ile....

Ne yaptin bu sike surecinde baskan oldugundan beri ? kocaman bir hic konus konuss nereye kadar bakalim

Ulan bari Konya maçında tribüne soksaydın taraftarlarıda ceza alıp şikebahçe maçı seyircisiz oynansaydı. Pabucumun başkanı !

Biri Yunanistan liginde digeri de Belcika liginde olacakmis gibi konusuyor.

Aramızda aciz kalan Galatasaray taraftarlarınında payı büyük şikecilerin hala küme düşmemelerinde. Önce aynaya bakacaksın.

Sırf çene çakma gangsta seni.

Ne olucaksa olsun artık dünyaya rezil olmaya başladık saçma sapan hareketler yapıyor 2 kulüpte. Hadi feneve anlıyorum zaten karakterleri bozukta bunlarda bozuldu.

Bu sefer söyledikleri doğru olabilir.27 Mart ve sonrasına bir bakmak lazım.Adamın elinde olan bir şey de yok zaten, UEFA ve TFF'ye bağlı Fenerbahçe'nin kaderi.

Geri
Üst Alt