Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
Olaylı F.Bahçe maçıyla ilgili dün Avni Aker Stadı’nda basın toplantısı düzenleyen Başkan Hacıosmanoğlu, “F.Bahçe maçının coşkusunu yaşayalım diye çok uğraştık. Ne yazık ki sağduyu çağrılarımıza rağmen camiamıza yakışmayan olaylar yaşandı. Halbuki biz takımımızı destekleseydik, şampiyonluğumuzun çalındığı 2011 sezonundan sonra en anlamlı galibiyetlerden birini alacaktık.” dedi. Bordo-Mavili başkan, ‘Bu kavga nereye kadar gidecek ya da nasıl çözülecek?’ şeklindeki soruya şöyle cevap verdi: “Trabzonspor’un emeği iade edilmediği sürece bizim mücadelemiz devam edecek. Bu bizim namus davamız. UEFA’nın bu ülkeye yaptırım uygulamayacağını düşünenlerin sonunu hep beraber göreceğiz. Biz orada hukuk mücadelemizi verelim. O mücadelenin sonunda zaten o eylem yapanlara nasıl eylem yapılacağını biz göstereceğiz. O eylemin sonunda da belki de ben başkan olarak Trabzonspor’un başında kalmayacağım. Belki de başka yerlere gideceğim, bunu da açık açık söyleyeyim.”
Adalet tecelli edinceye kadar F.Bahçe maçlarına çıkmama gibi bir düşüncelerinin olup olmadığının sorulması üzerine ise Hacıosmanoğlu, “Bu sezon zaten kapandı. Gelecek sezon fikstürde hangi haftaya denk gelir bilmiyorum ama herhalde o zamana kadar F.Bahçe bizimle aynı ligde maç yapacak konumda olmayacak. Onu merak etmeyin.” dedi. Hacıosmanoğlu, son olarak önceki gün görevlerinden istifa ettiğini açıklayan stat ve amatör branşlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Metin Kara’nın istifa etmediğini, kendisinin onu görevden aldığını açıkladı.
eurosport
Adalet tecelli edinceye kadar F.Bahçe maçlarına çıkmama gibi bir düşüncelerinin olup olmadığının sorulması üzerine ise Hacıosmanoğlu, “Bu sezon zaten kapandı. Gelecek sezon fikstürde hangi haftaya denk gelir bilmiyorum ama herhalde o zamana kadar F.Bahçe bizimle aynı ligde maç yapacak konumda olmayacak. Onu merak etmeyin.” dedi. Hacıosmanoğlu, son olarak önceki gün görevlerinden istifa ettiğini açıklayan stat ve amatör branşlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Metin Kara’nın istifa etmediğini, kendisinin onu görevden aldığını açıkladı.
eurosport