Gürsu Şarkaya
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2011
- 4.165
- 182
- 1.023
ben lafa değil icraate bakarım =) o icraatte hacıosmanoğlunda yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uefa temsilcisi bu işe karışmayacaklarını belirtti federasyonunda bu gidişle bi cacik yapacagı yok e hala neyi tartışıyoruzki bırakın bu işleri biz kendimize bakalım bırakın bu işleri. Bizim başarılı olup olmamamız fenerin küme düşüp düşmemesine bağlıysa vay halimize..
24 mesajında tek bir olumlu şey yazılmaz mı lan . Dün Kuban'a koyuyoruz , ne büyük başarı diyorsun , millet sevinirken ikili averaj diyorsun. Fener şike bağlantılı her konuda ya eski haber diyorsun ya da Ts düşer diyorsun. Yem var yer misin ?
Ekli dosyayı görüntüle 12511 Ekli dosyayı görüntüle 12512 Ekli dosyayı görüntüle 12513
Ekli dosyayı görüntüle 12514 Ekli dosyayı görüntüle 12515

Seni kandırmışlar , 50 yıl önceki şikeyi bile cezalandırırız dedi. Ayrıca Fener'in küme düşmesi de bizim bu seneki durumumuzdan bağımsız bir olay.Mesela şampiyon olurken de koreografi yaptık düşmeleri için.Bilmem anlatabildim mi ? Şu klişe lafları da bırakın artık.
Ekli dosyayı görüntüle 12527
Benim demek istediğim bizim ligdeki başarısızlığımızı bu duruma bağlamaktan vaz geçmemiz lazım kendimize bakmalıyız mesela deplasmanda 17 puanımız var bunun herhangi bir bahanesi olamaz anlatabiliyor muyum??
Soyadından belli zaten kuş kafalı olduğu.
geçen gün ntvspor da söylüyorlarda öyle uefa temsilcisi gelip açıklama yapmıış doğrumudur bilemiyorum ona dayanarak söyledim.
Yok yok sen inanma o sahtekarlara. Bak burada ne diyor eğer ingilizcen varsa ne demek istediğini anlarsın. Yoksa da ben şöyle yardımcı olabilirim.Ayrıca şike yapıp da ceza almayan tek takım var mı ki bu çapsızlar cezasız kurtaracak.
yahu anlatamadım heralde bundan haberim var zaten ama uefanın her ne kadar yetersiz olsada zaten fenere ceza verdi 3 sene avrupadan men edildiler işte bunun dışında başka herhangi bir ceza uygulanmayacak bu iş bitti diye açıklama yapmışlar. UEFA bu konularda çok hassas şikeyi cezasız bırakmazlar diyorsun bu doğru ama zaten fener 3 senelik bir ceza aldı bunun dışında küme düşürme cezasını ancak federasyon verebilir. Tabi bu sene yine şike yaptığı tespit edilirse 2+1 devreye girip +1 sene fazladan ceza alacaklar. Tüpcünün başında olduğu bir federasyon feneri küme felan düşürmez..
Cezalar yeterliyse neden hala şike cezaları ülkeden ülkeye değişiklik göstermemeli desin.Federasyonlar mücadele etmek zorunda diye uyarsın.Farkındaysanız daha Aziz'i men etmediler bile yani süreç yavaş işliyor evet ama kapandığını söyleyen kendini kandırıyordur ya da öyle inanmak istiyordur. Bu haberlerin hepsinin de tarihi aralık 2013. Sen tüm bunlara rağmen hala UEFA konuyu kapattı zaten yetkisi bile yok düşüremez diyorsan daha da tartışamam.uefanın yetkisi yok demedim uefa düşürmez bu saatten sonra düşürürse ancak federasyon düşürür dedim cümlemin tamamını okursan daha iyi anlarsın. Senin bu paylaştıklarının hepsi bütün ülkeleri ilgilendiren genel konular benim dediğim ise sadece fenerbahçe için yapılmış özel bir açıklama. bu durum biraz şuana benziyom mesela 20 tane hırsız var mahkeme bunlara ceza vereceklerini söylüyor ama hepsinin suçlarını derecelerine göre farklı cezalar uyguluyor ve konuyu kapatıyor buda böyle bir durum. Ha eğer yakın bir zamanda sadece fenerbahçeyle ilgili uefanın yaptığı bir açıklama varsa buyur paylaş. Benim burda fenerin hakkını felan savunduğum yok sadece durum apaçık ortada uefa eğer düşürmezse federasyonun feneri düşüreceğine inanıyormusun?
Adam davayı kapattık demiş buda demek oluyorki kararlarda bir değişiklik olmayacak bu durumda zaten fenerbahçeye ekstradan bir ceza vermeyecekler demek
Eğer bu haber doğruysa bu bizi değil fenerlileri sevindirecek bi haber.
tff nin doğru hamle yapmadığını burada hepimiz biliyoruz zaten ama önemli olan uefa nın ne düşündüğü bu zamana kadar uefa tff ye"hoopp kardeşim sen şike yapmış takımı düşürmedin biz el atıcaz" demediyse ben burada biraz tedirgin olurum ister istemez bizim düşündüklerimize göre hareket etmiyor sonuçta uefa öyle olsa zaten bank asya ya cokdan düşürülmüş şuan lige yeni geri dönmüş olurdu fener.