Hacıosmanoğlu: "Gelecek sene Fenerbahçe ile aynı ligde olmayacağız"

ben lafa değil icraate bakarım =) o icraatte hacıosmanoğlunda yok.

uefa temsilcisi bu işe karışmayacaklarını belirtti federasyonunda bu gidişle bi cacik yapacagı yok e hala neyi tartışıyoruzki bırakın bu işleri biz kendimize bakalım bırakın bu işleri. Bizim başarılı olup olmamamız fenerin küme düşüp düşmemesine bağlıysa vay halimize..

Seni kandırmışlar , 50 yıl önceki şikeyi bile cezalandırırız dedi. Ayrıca Fener'in küme düşmesi de bizim bu seneki durumumuzdan bağımsız bir olay.Mesela şampiyon olurken de koreografi yaptık düşmeleri için.Bilmem anlatabildim mi ? Şu klişe lafları da bırakın artık.

[attachment=8635:gs2.jpg]

Ekli dosyalar

• gs2.webp
    gs2.webp
    85,6 KB · Görüntüleme: 89
24 mesajında tek bir olumlu şey yazılmaz mı lan . Dün Kuban'a koyuyoruz , ne büyük başarı diyorsun , millet sevinirken ikili averaj diyorsun. Fener şike bağlantılı her konuda ya eski haber diyorsun ya da Ts düşer diyorsun. Yem var yer misin ?

Ekli dosyayı görüntüle 12511 Ekli dosyayı görüntüle 12512 Ekli dosyayı görüntüle 12513

Ekli dosyayı görüntüle 12514 Ekli dosyayı görüntüle 12515

Doymadı arkadaş :asd:

[attachment=8636:adwwad.png]

Ekli dosyalar

• adwwad.webp
    adwwad.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 89
Seni kandırmışlar , 50 yıl önceki şikeyi bile cezalandırırız dedi. Ayrıca Fener'in küme düşmesi de bizim bu seneki durumumuzdan bağımsız bir olay.Mesela şampiyon olurken de koreografi yaptık düşmeleri için.Bilmem anlatabildim mi ? Şu klişe lafları da bırakın artık.

Ekli dosyayı görüntüle 12527

Benim demek istediğim bizim ligdeki başarısızlığımızı bu duruma bağlamaktan vaz geçmemiz lazım kendimize bakmalıyız mesela deplasmanda 17 puanımız var bunun herhangi bir bahanesi olamaz anlatabiliyor muyum??

Benim demek istediğim bizim ligdeki başarısızlığımızı bu duruma bağlamaktan vaz geçmemiz lazım kendimize bakmalıyız mesela deplasmanda 17 puanımız var bunun herhangi bir bahanesi olamaz anlatabiliyor muyum??

Onlar ayrı konular , Fener'in ahlaksızlığının cezalandırılması ayrı konular. Bizim başarısızlığımızla ilgili konular zaten gırla gidiyor, bu düşüncelerin için onlardan birini kullanabilirsin ama UEFA düşürmeyeceğini açıkladı dersen gülerler.

geçen gün ntvspor da söylüyorlarda öyle uefa temsilcisi gelip açıklama yapmıış doğrumudur bilemiyorum ona dayanarak söyledim.

Ntvspor :asd: Yok yok sen inanma o sahtekarlara. Bak burada ne diyor eğer ingilizcen varsa ne demek istediğini anlarsın. Yoksa da ben şöyle yardımcı olabilirim.Ayrıca şike yapıp da ceza almayan tek takım var mı ki bu çapsızlar cezasız kurtaracak.

Twitter / NucleaRPeN : UEFA geçmişe yönelik ceza ...

SoundCloud - Hear the world’s sounds

dunku macın can acısıyla millet ne giydirmiş be :asd:

yahu anlatamadım heralde bundan haberim var zaten ama uefanın her ne kadar yetersiz olsada zaten fenere ceza verdi 3 sene avrupadan men edildiler işte bunun dışında başka herhangi bir ceza uygulanmayacak bu iş bitti diye açıklama yapmışlar. UEFA bu konularda çok hassas şikeyi cezasız bırakmazlar diyorsun bu doğru ama zaten fener 3 senelik bir ceza aldı bunun dışında küme düşürme cezasını ancak federasyon verebilir. Tabi bu sene yine şike yaptığı tespit edilirse 2+1 devreye girip +1 sene fazladan ceza alacaklar. Tüpcünün başında olduğu bir federasyon feneri küme felan düşürmez..

2 hafta sonra toplanacaklarını ve gündem maddesini de biliyorsundur umarım. Biz haftalardır senin şu cümlelerinin aynısını ezbere söyleyen arkadaşlara her türlü kaynaktan düşüncelerinin yanlışlığını gösterdik. Bu haberde de açıkça söylendiği gibi UEFA yetkisi olsun olmasın her türlü öper . Bunlar hakettikleri cezayı bulacak.

[attachment=8639:upload_2014-3-15_22-3-29.png]

[attachment=8640:upload_2014-3-15_22-7-8.png]

[attachment=8641:upload_2014-3-15_22-8-20.png]

[attachment=8642:upload_2014-3-15_22-9-2.png]

Yunan açıklamasında da el ele çalışmaları gerektiğini söylemiş. Diğerlerinde de birlik olalım diyor :asd: Cezalar yeterliyse neden hala şike cezaları ülkeden ülkeye değişiklik göstermemeli desin.Federasyonlar mücadele etmek zorunda diye uyarsın.Farkındaysanız daha Aziz'i men etmediler bile yani süreç yavaş işliyor evet ama kapandığını söyleyen kendini kandırıyordur ya da öyle inanmak istiyordur. Bu haberlerin hepsinin de tarihi aralık 2013. Sen tüm bunlara rağmen hala UEFA konuyu kapattı zaten yetkisi bile yok düşüremez diyorsan daha da tartışamam.

Ekli dosyalar

• upload_2014-3-15_22-3-29.webp
    upload_2014-3-15_22-3-29.webp
    82,6 KB · Görüntüleme: 78
  • upload_2014-3-15_22-7-8.webp
    upload_2014-3-15_22-7-8.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 86
  • upload_2014-3-15_22-8-20.webp
    upload_2014-3-15_22-8-20.webp
    76,4 KB · Görüntüleme: 96
  • upload_2014-3-15_22-9-2.webp
    upload_2014-3-15_22-9-2.webp
    124,1 KB · Görüntüleme: 85
İki takımı da düşürüyorlarmış Bank Asya 'ya. Ne gülerim :D

uefanın yetkisi yok demedim uefa düşürmez bu saatten sonra düşürürse ancak federasyon düşürür dedim cümlemin tamamını okursan daha iyi anlarsın. Senin bu paylaştıklarının hepsi bütün ülkeleri ilgilendiren genel konular benim dediğim ise sadece fenerbahçe için yapılmış özel bir açıklama. bu durum biraz şuana benziyom mesela 20 tane hırsız var mahkeme bunlara ceza vereceklerini söylüyor ama hepsinin suçlarını derecelerine göre farklı cezalar uyguluyor ve konuyu kapatıyor buda böyle bir durum. Ha eğer yakın bir zamanda sadece fenerbahçeyle ilgili uefanın yaptığı bir açıklama varsa buyur paylaş. Benim burda fenerin hakkını felan savunduğum yok sadece durum apaçık ortada uefa eğer düşürmezse federasyonun feneri düşüreceğine inanıyormusun?

Ben de diyorum ki zaten diğer düşenleri de kendi federasyonları isteyerek düşürmedi. Uefa geri planda ayarı veriyor. Mehmet Ali Aydınlar zamanında da yetkisi yoktu ama 8 yıl men ederim dedi ve Aydınlar ne yaptı Fenerle eksi puan pazarlıklarına girişti. O ses kaydı 10 gün önceki Kadir Has Üniversitesindeki toplantıdandı ve ne hikmetse basın pek üstünde durmadı. Müjdeli haber gelmediği için olabilir mi ? Fener ile ilgili ve yakın zamanda verilen bir demeç istemişsin. 10 mart 2014 işini görürse, buyur.

UEFA'dan Fenerbahçe için çarpıcı yorum! Turkfutbol.com Futbol Haberleri

Marques konuşmasında “Şike konusuna pek girmek istemiyorum” dese de, bilhassa “Disiplin Müfettişi”nin görevlerini anlatırken, satır aralarında, 3 senedir şikeyi konuşan bizlere mesajlar verdi.

“Gerek UEFA gerekse FIFA, 3 vakaya karşı adeta savaş atmıştır. Bu vakalar ırkçılık, şike ve dopingtir. Disiplin müfettişleri de bu 3 kanseri önlemek adına; gerek INTERPOL ve EUROPOL’DEN, gerekse ülkelerdeki adli kolluk kuvvetlerinden, savcılardan belge/bilgi toplar…”

Marques konuşmasının sonunda dinleyicilerden gelen soruları da cevapladı. İlk soru, şike sürecinde kendisi yakinen tanıdığımız, Avukat Emin Özkurt’tan geldi.

Temmuz 2013’te Disiplin Talimatı’nda yapılan tadilata dikkat çeken Özkurt, “Bu yeni hükümler/müeyyideler, eskiye dönük olmayacak ve Temmuz 2013’ten önceki eylemleri kapsamayacak (değil mi?) ” minvalinde, yorumla karışık soru yöneltti.

Marques’in cevabı “2013’te büyük veya radikal bir değişiklik falan olmadı. Sadece var olan müeyyidelerin sınırları netleştirildi. Yani ortaya yeni bir ceza koyulmadı. UEFA yapacak olduğu eylemleri (verilecek cezaları) bu değişiklikten önce de yapıyordu, bundan sonra da yapacaktır”

Emin Özkurt’un bu soruyu sormasındaki maksat herkesin malumudur sanırım. Lakin alınan cevap haliyle Özkurt’u pek memnun etmedi. Zaten memnun edici bir cevap alınsaydı, medyamız anında üstüne atlardı.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marques’e bir soru daha “UEFA’nın 27 Mart’ta Kazakistan’da kongresi var burada 11 maddelik bir “Şike Taslağı”nın oylanacağı açıklandı. Bu taslağın kabul görmesi durumunda, ‘UEFA, yerel federasyonlar üzerindeki pozisyonunu güçlendirecek’ diyebilir miyiz?

Cevap “Bu konu hakkında yorum yapmak/konuşmak istemiyorum. Astana’da çok kritik/önemli bir toplantı yapacağız. Bu toplantıya da az bir zaman kaldı. Orada her şey belli olacak”

Marques’e ikinci soru “Türkiye’de mahkeme ve Yargıtay’ın yanı sıra UEFA Disiplin Kurulu, UEFA Temyiz Kurulu ve CAS, ‘Şike var’ dedi ama TFF ‘Hiçbir şey yok’ diyor. Sizin (UEFA’nın) TFF’ye karşı bir baskınız/talimatınız oldu mu/olacak mı?”

Cevap “Tüm federasyonlar özerktir ve bu federasyonlar doğru hamleleri yaptığı müddetçe, UEFA hiç bir federasyona baskı yapmaz/müdahale etmez”

Evet UEFA yerel federasyonlara müdahale etmez ama bunun da şartı var: DOĞRU HAMLELERİ YAPTIĞI MÜDDETÇE.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marques’e sorular devam ediyor “Türkiye’de bilhassa yargı konusunda çok çalkantılı bir dönem yaşanıyor. Mesela şike davasını da yürüten Özel Yetkili Mahkemeler (ÖYM) geçtiğimiz günlerde kaldırıldı. Şimdi yeniden ve adil yargılanma konusu tartışılıyor. Şike davasında yeniden yargılanma olur ve davadaki deliller geçersiz sayılırsa sizin tutumunuz ne olur? Siz de yeniden yargılama yapar mısınız?

Cevap “Hayır yapmayız. Biz yargılamayı yaptık ve o davayı kapattık. Burada yaşananları bilmiyorum –ki bu da bizi ilgilendirmez. UEFA’nın aldığı hiç bir karar değişmemiştir. Bu da değişmez”

“Takımlar adil yargılanmadı. Yeniden yargılama sonucunda, UEFA da kararını tekrar gözden geçirecektir” diyenlerin suratına çarpılası bir cevap. NET

Burada da bu yeniden yargılama muhabbetinden dolayı bu sene CL'ye katılıp bir de üstüne UEFA'yı tazminata mahkum edebileceğini düşünen zevatlara son noktayı koyuyor.

--------------------------------------------------------------------------------------

Senin dediğin gibi bir düşüncesi olan yok zaten . UEFA resmi sitesinden FB'yi düşürdük demeyecek ama baskıyla düşürmek zorunda bırakacaklar, tıpkı tedbir amaçlı gelmesinler kararını TFF'ye verdirdiği gibi.

Şu senin hırsız -mahkeme örneği için de 27 martta bu işi standarta bağlayacaklarını belirtiyor.

Adam davayı kapattık demiş buda demek oluyorki kararlarda bir değişiklik olmayacak bu durumda zaten fenerbahçeye ekstradan bir ceza vermeyecekler demek

Eğer bu haber doğruysa bu bizi değil fenerlileri sevindirecek bi haber.

Sen şartlanmışsın öyle devam ediyorsun. 350 satır getirdim koydum önüne ama o kadar şey okuyup da bunu anlamak büyük başarı. Bu yazdığımı da anlamayacaksın ama yine de söyleyim o dediği biz dosyayı kapattık muhabbeti ''Yeniden yargılama olursa bu sene Fener, Avrupa'ya gidebilir mi'' sorusunun cevabıydı. Zaten yargılama bittiğini hatırlatmasına gerek yok , Cas bile noktayı koymuşken daha hangi yeniden yargılamadan bahsedebilir. O sorunun soruluş amacı ; Fener bu sene gider mi ve tazminat muhabbeti falan filan.Büyük puntolarla yazan yerdeki karar da 2+1 Avrupa'dan men yasağı zaten UEFA'nın da vermiş olduğu başka karar yok aslında bunu tekrar söylemem bile son derece gereksiz.

“Takımlar adil yargılanmadı. Yeniden yargılama sonucunda, UEFA da kararını tekrar gözden geçirecektir” diyenlerin suratına çarpılası bir cevap. NET

Burada da bu yeniden yargılama muhabbetinden dolayı bu sene CL'ye katılıp bir de üstüne UEFA'yı tazminata mahkum edebileceğini düşünen zevatlara son noktayı koyuyor.

demiştim halbuki neyse iyi akşamlar ...

Marques’e ikinci soru “Türkiye’de mahkeme ve Yargıtay’ın yanı sıra UEFA Disiplin Kurulu, UEFA Temyiz Kurulu ve CAS, ‘Şike var’ dedi ama TFF ‘Hiçbir şey yok’ diyor. Sizin (UEFA’nın) TFF’ye karşı bir baskınız/talimatınız oldu mu/olacak mı?”

Cevap “Tüm federasyonlar özerktir ve bu federasyonlar doğru hamleleri yaptığı müddetçe, UEFA hiç bir federasyona baskı yapmaz/müdahale etmez”

Evet UEFA yerel federasyonlara müdahale etmez ama bunun da şartı var: DOĞRU HAMLELERİ YAPTIĞI MÜDDETÇE.

Ayrıca bana şu TFF'nin yapmış olduğu doğru hamleyi gösterir misin?

tff nin doğru hamle yapmadığını burada hepimiz biliyoruz zaten ama önemli olan uefa nın ne düşündüğü bu zamana kadar uefa tff ye"hoopp kardeşim sen şike yapmış takımı düşürmedin biz el atıcaz" demediyse ben burada biraz tedirgin olurum ister istemez bizim düşündüklerimize göre hareket etmiyor sonuçta uefa öyle olsa zaten bank asya ya cokdan düşürülmüş şuan lige yeni geri dönmüş olurdu fener.

UEFA ağırdan alıyor bunu ben de aylardır diyorum zaten ama buradan konuyu kapattı anlamı çıkmıyor. Mesela 3 temmuz 2011'de patlayan şike dosyası için UEFA bu ahlaksızları ne zaman disipline sevketti biliyor musun? Aşağıdaki habere de bakabilirsin. 10 Haziran 2013. Boş yere Juventus ile kıyaslayanlar var adamlar 2 ayda yargılayıp olayı tamamen kapattılar ama senin yargıtay 2,5 sene sonra kararı onadı.Ayrıca daha kişilere ceza verilmediğini de hatırlamakta yarar var. Yani ''bu zamana kadar birşey olmadıysa'' gibi fix kelimelerle başlayan cümleler bomboş, amaçsızdır.

[attachment=8650:Adsız.png]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 86
Geri
Üst Alt