Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
ts küme düşecek ondan olabilir
Önce düşen fener olabilir o da birilerine koyabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ts küme düşecek ondan olabilir
Birde Galatasaray yönetiminin acizliğidir şikecilerin düşürülmemesi. Yönetim bu adaletsiz ortamda daha sert tepki koyabilirdi, pek üstüne gitmedi. Trabzonspor'un çapı ne ki icraat bekleyelim.
24 mesajında tek bir olumlu şey yazılmaz mı lan . Dün Kuban'a koyuyoruz , ne büyük başarı diyorsun , millet sevinirken ikili averaj diyorsun. Fener şike bağlantılı her konuda ya eski haber diyorsun ya da Ts düşer diyorsun. Yem var yer misin ? @mehmet ali Yıldır
Ekli dosyayı görüntüle 12511 Ekli dosyayı görüntüle 12512 Ekli dosyayı görüntüle 12513
Ekli dosyayı görüntüle 12514 Ekli dosyayı görüntüle 12515
Fener maçı yaklaşıyor ya normal tabi ama IQ bir yere kadar izin veriyor.Eleman bize giydirmeye üye olmuş resmenFener maçı yaklaşıyor ya normal tabi ama IQ bir yere kadar izin veriyor.
Keşke şimdi açığa çıkarmasaydın daha ilk mesajında moderasyonla irtibata geçmiştim takipteydik ne güzel indirecektik
Adamın adına bakan anlar zaten.
Sesi çıkmıyor öldü mü diye profiline girdim şunu gördüm .İnsan bana da bir sinyal çakar yaSesi çıkmıyor öldü mü diye profiline girdim şunu gördüm .
Ekli dosyayı görüntüle 12517
Saat erken diye kimse bişey demez sanıyorduk neyse vurma vakti geldi![]()

Bazıları gerçekten çok acemi. İlk mesajda bile belli ediyorlar , yılanın başını küçükken ezeceksin , sonra gidip ehe adamların forumuna sızdım ehe ehe diye kafa bulmaya çalışıyorlar , üstüne bir de kendi forumumuzda küfür yiyoruz. Yıllar sonra lider oldular ya şu an özgüven patlaması yaşıyorlar artık 3 güne bir gelir bunlardan.
Slm renktaşlar yıllardır forumunuzu takip ediyordum, kısmet bugüneymiş![]()
Evet liderler; şikede, rüşvette, şeref yoksunluğunda liderler
Uefa şemsiyeyi geçirince de bekleriz gelsinler.
Hiç değilse burda CL maçlarını takip ederler![]()

Yönetimi sevmiyor eleştiriyorsun da bari mantıklı argümanlar bul bizi dangalak yerine koyma saygın olsun biraz...
Fener bizim yüzümüzden düşmedi demek.
Yaşın da yazmıyor senin kaç yaşındasın ? 10 ? 11 ?