Hacıosmanoğlu: "Gelecek sene Fenerbahçe ile aynı ligde olmayacağız"

Birde Galatasaray yönetiminin acizliğidir şikecilerin düşürülmemesi. Yönetim bu adaletsiz ortamda daha sert tepki koyabilirdi, pek üstüne gitmedi. Trabzonspor'un çapı ne ki icraat bekleyelim.

Yönetimi sevmiyor eleştiriyorsun da bari mantıklı argümanlar bul bizi dangalak yerine koyma saygın olsun biraz...

Fener bizim yüzümüzden düşmedi demek.

Yaşın da yazmıyor senin kaç yaşındasın ? 10 ? 11 ?

24 mesajında tek bir olumlu şey yazılmaz mı lan . Dün Kuban'a koyuyoruz , ne büyük başarı diyorsun , millet sevinirken ikili averaj diyorsun. Fener şike bağlantılı her konuda ya eski haber diyorsun ya da Ts düşer diyorsun. Yem var yer misin ?

[attachment=8623:2.jpg] Ekli dosyayı görüntüle 12513

[attachment=8625:qwr.png]

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 124
  • 2.webp
    2.webp
    15 KB · Görüntüleme: 116
  • rqwqr.webp
    rqwqr.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 137
  • qwr.webp
    qwr.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 130
Yine gaganizi acin Trabzondan biseyler bekleyin. oda olmadi adamlara camur atin. az beyin please.

24 mesajında tek bir olumlu şey yazılmaz mı lan . Dün Kuban'a koyuyoruz , ne büyük başarı diyorsun , millet sevinirken ikili averaj diyorsun. Fener şike bağlantılı her konuda ya eski haber diyorsun ya da Ts düşer diyorsun. Yem var yer misin ? @mehmet ali Yıldır

Ekli dosyayı görüntüle 12511 Ekli dosyayı görüntüle 12512 Ekli dosyayı görüntüle 12513

Ekli dosyayı görüntüle 12514 Ekli dosyayı görüntüle 12515

Lancashire-Kanaryalar%C4%B1.jpg

Umuyorum bu demeçlerinin %10'u gerçekleşir.Buna bile razıyız.

Keşke şimdi açığa çıkarmasaydın daha ilk mesajında moderasyonla irtibata geçmiştim takipteydik ne güzel indirecektik :D

Adamın adına bakan anlar zaten.

İnsan bana da bir sinyal çakar ya :asd: Sesi çıkmıyor öldü mü diye profiline girdim şunu gördüm .

[attachment=8626:qeq.png]

Ekli dosyalar

• qeq.webp
    qeq.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 111
Soyadından belli zaten kuş kafalı olduğu.

Saat erken diye kimse bişey demez sanıyorduk neyse vurma vakti geldi :D

Bazıları gerçekten çok acemi. İlk mesajda bile belli ediyorlar , yılanın başını küçükken ezeceksin , sonra gidip ehe adamların forumuna sızdım ehe ehe diye kafa bulmaya çalışıyorlar , üstüne bir de kendi forumumuzda küfür yiyoruz. Yıllar sonra lider oldular ya şu an özgüven patlaması yaşıyorlar artık 3 güne bir gelir bunlardan.

Slm renktaşlar yıllardır forumunuzu takip ediyordum, kısmet bugüneymiş :asd:

Bazıları gerçekten çok acemi. İlk mesajda bile belli ediyorlar , yılanın başını küçükken ezeceksin , sonra gidip ehe adamların forumuna sızdım ehe ehe diye kafa bulmaya çalışıyorlar , üstüne bir de kendi forumumuzda küfür yiyoruz. Yıllar sonra lider oldular ya şu an özgüven patlaması yaşıyorlar artık 3 güne bir gelir bunlardan.

Slm renktaşlar yıllardır forumunuzu takip ediyordum, kısmet bugüneymiş :asd:

Evet liderler; şikede, rüşvette, şeref yoksunluğunda liderler :D

Uefa şemsiyeyi geçirince de bekleriz gelsinler.

Hiç değilse burda CL maçlarını takip ederler :D

Evet liderler; şikede, rüşvette, şeref yoksunluğunda liderler :D

Uefa şemsiyeyi geçirince de bekleriz gelsinler.

Hiç değilse burda CL maçlarını takip ederler :D

Gelsinler gelsinler ama adam olacaklar, UEFA yine sessiz sedasız geçirecek gibi duruyor. Bir kaç ay önce şu pislikler şöyle 8 10 puan öndeyken ceza alsınlar da iyice kudursunlar diyordum . Olursa çok gülerim gerçi şampiyon olduktan sonra küme düşen ilk takım olurlarsa buna daha pis gülerim o da var :asd:

Yönetimi sevmiyor eleştiriyorsun da bari mantıklı argümanlar bul bizi dangalak yerine koyma saygın olsun biraz...

Fener bizim yüzümüzden düşmedi demek.

Yaşın da yazmıyor senin kaç yaşındasın ? 10 ? 11 ?

Bizi derken yönetimden birisi veya avukatımısın ? Sen kimsin ki seni dangalak yerine koyayım. İşim gücüm var benim. Daha önce yazdığım argümanları defalarca tekrar yazmaya gerek yok. Bu işi çok yakından takip ediyorsan daha önce 100lerce yazdığım mesajları incele. Kime saygı gösterip göstermeyeceğimi bana öğretemezsin. Birde bana çocuk muamelesi yapıyor. Alıntıtılayacaksan adam gibi alıntıla.

uefa temsilcisi bu işe karışmayacaklarını belirtti federasyonunda bu gidişle bi cacik yapacagı yok e hala neyi tartışıyoruzki bırakın bu işleri biz kendimize. Bizim başarılı olup olmamamız fenerin küme düşüp düşmemesine bağlıysa vay halimize..

Geri
Üst Alt