Hagi: "Hayat Devam Ediyor"

Cevap: Hagi: "Hayat Devam Ediyor"

Sana ediyor bize etmiyor!

önce bi zapata,aykut,sekan kurtuluş,gokhan zan,AYDIN YILMAZ,AYHAN AKMAN,kewel,emre çolak,çağlar,hakan balta,stoper cana,ön libero neil,sol açık stancu,pino,kazım,insua,barış,emirhan ergün,mustafa sarp,anıl dilaver ve sabri gitsin...hagi de isterse gitsin,isterse kalsın!..

Hep geçmişi anmakla, saygı duymakla, özlemekle geçiyor zaten taraftar olarak günlerimiz.

Niye kimse kalkıp "bugün" demiyor?

Saygı çok mu zor? Yapmak zorundasınız yahu. Bu adama saygı göstermeyecekseniz, Bülent Korkmaz'a küfür eder, İmparatoru yuhalayarak uğurlar, Hasan Şaş'ın kafasına laptop atarsınız.

Bu zihniyetin ürünleri hepsi...

Saygı çok mu zor? Yapmak zorundasınız yahu. Bu adama saygı göstermeyecekseniz, Bülent Korkmaz'a küfür eder, İmparatoru yuhalayarak uğurlar, Hasan Şaş'ın kafasına laptop atarsınız.

Bu zihniyetin ürünleri hepsi...

1) O yapılanları bende doğru bulmuyorum. Hatta Ayhan'ın ıslıklanması bile içimi cız ettirdi.

2) Hagi'ye "beceriksiz bir T.D" demem saygısızlık değil, bir durum tespitidir.

Hagi tek suçlu değil ama takımada birşey veremez artık bu andan sonra gitmesi gerekir.

1) Hagi'ye küfür falan etmedim.

2) O yapılanları doğru bulmuyorum. Hatta Ayhan'ın ıslıklanması bile içimi cız ettirdi.

3) Hagi'ye "beceriksiz bir T.D" demem saygısızlık değil, bir durum tespitidir.

Üzerine alınmanı gerektirecek birşey yok o zaman. Genel yazdım.

Kendine göre durum tespitini yapabilirsin tabii.

1) O yapılanları bende doğru bulmuyorum. Hatta Ayhan'ın ıslıklanması bile içimi cız ettirdi.

2) Hagi'ye "beceriksiz bir T.D" demem saygısızlık değil, bir durum tespitidir.

Cok bos konusan bir adamsin.Hagi bu takimin basinda 4.5 aydir bulunuyor ve sadece transfer imkani sinirli bir ara transfer donemi gecirdi.Kalkipta 3 transfer sezonu gecirmis 1.5 sene calistirmis Rijkaardla kiyaslayamazsin.Bu rezil ortamda geldi takimi ayaga kaldirmaya calisiyor,biraz sabir gostermeyi denemez iseniz,bu takim duzelmez.

Bu döngüde en az suçlu olan Hagi'dir ama kötü bir teknik direktör bu da sugötürmez bir gerçek.

Bu açıklamayı yapanlar genelde gönderiliyor.Hagi'yi de aslanlar önüne atan polat yönetimine en içten dileklerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum.Harcanmadık efsane kalmadı.Bravo

Sizin için hayat devam ediyor hagi.Taraftar da kahırdan ölüyor.

harbi ne ayaksınız siz ya?kamera şakası falanmısınız?yaw fenerli daumu zicoyu getirsen bu kadar zarar vermezdi takıma..Ne ayaksınız siz?

Bu açıklamayı yapanlar genelde gönderiliyor.Hagi'yi de aslanlar önüne atan polat yönetimine en içten dileklerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum.Harcanmadık efsane kalmadı.Bravo

Ben daha başında dedim. Bu yönetimin ipi ile kuyuya inme Hagi.

Yonetim Hagi'yi harcayamaz ,yaparsa muhalefete koz verirler.Buyuk ihtimal olaganustu secim olacak.

..............

Sizin için hayat devam ediyor hagi.Taraftar da kahırdan ölüyor.

harbi ne ayaksınız siz ya?kamera şakası falanmısınız?yaw fenerli daumu zicoyu getirsen bu kadar zarar vermezdi takıma..Ne ayaksınız siz?

Daum gelse göbek atarim.

Yonetim Hagi'yi harcayamaz ,yaparsa muhalefete koz verirler.Buyuk ihtimal olaganustu secim olacak.

Harcadılar bile Rijkaard'ı harcadıkları gibi.Zaman gerçek taraftarı haklı çıkardı.Burada Polat şakşakçılığı yapıp, suçu teknik direktörlerde arayanlar pişman oldu.Ama giden üç sezon oldu.

Cok bos konusan bir adamsin.Hagi bu takimin basinda 4.5 aydir bulunuyor ve sadece transfer imkani sinirli bir ara transfer donemi gecirdi.Kalkipta 3 transfer sezonu gecirmis 1.5 sene calistirmis Rijkaardla kiyaslayamazsin.Bu rezil ortamda geldi takimi ayaga kaldirmaya calisiyor,biraz sabir gostermeyi denemez iseniz,bu takim duzelmez.

Ayna gibi adamım.

Geri
Üst Alt