Murat Oktay
Tecrübeli Üye
- 11 Ocak 2013
- 6.517
- 0
- 751
ersun yanal gelsin sampiyon olalim sonra inletelim arenayi imparator ersun yanal diye
ikamesi ersun mu oluyor Haginin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ersun yanal gelsin sampiyon olalim sonra inletelim arenayi imparator ersun yanal diye
ikamesi ersun mu oluyor Hagininbuyur burdan yak
ikame ne demek
kacinci bitirdigimiz bu kadar onemli mi sizin icin
forumda ersun yanal gibi fbyi sampiyon yapmis bir sikeci ve fuhuscuyu isteyen bunca insan olmasi beni uzuyor
sen ersunu istiyon demiyorum ama basari ugruna HAGIye sallayan zatlari gorunce bu kadar Galatasarayliliktan uzak ama Galatasarayli kiligina girmis adam bu forumu nasil bulmus diye kendime sormadan da edemiyorum acikcasi
Hagi'ye sallayan yok kiHoca olarak kesinlikle Galatasaray'a gelmemeli aynı şekilde Ersun'da gelmemeli...Kaçıncı bitirdiğimiz evet çok önemli şahsen benim için...Planlama baştan yanlıştı şu an bize yerli bir hoca lazım Mayıs ayına kadar hem de acilen...bizim kadromuz Şampiyonluk için yeterlidir...meydanı niye fb ve bjk ye bırakalım ki bu sene ? çok mu iyiler onlar? yazık olmasın bu seneye de dediğimiz bu...artık realist düşünmek ve biraz yalancı fanatiklikten uzaklaşmak gerekli...ne Hagi'yi isteyen gerçek Galatasaraylıdır ne de ersun'u isteyen Galatasaray düşmanıdır....
Hagi bu kulüpten daha büyük yani,kulübün 100 kere başarısız olup rezil olması haginin o kulübün teknik direktörü olmasından daha önemsiz diyorsun. Tamam.Hagi 100 kere gelsin 100 kere başarısız olup gönderilsin.. Her zaman EFSANE'dir benim için. HAGİ'yi tanımayanlar izlemeyenler küfreder ancak.. Onlarca üç beş ergen..
Yalan haber.
Dortmund macini bekleyecek yonetim 5 yedikten sonra yollanir Prandelli
Ya iki kere geldi, ikisindede vasatı aşamadı. Neden hala daha Hagi ?
Yerli Hocaların suyumu cıktı ? Ersun'u al iste.
hagi bu kulüpten daha büyük yani,kulübün 100 kere başarısız olup rezil olması haginin o kulübün teknik direktörü olmasından daha önemsiz diyorsun. Tamam.