Hagi ile Görüşüldü İddiası

djxh4.jpg

:happy:

ikamesi ersun mu oluyor Haginin:) buyur burdan yak

ikame ne demek

kacinci bitirdigimiz bu kadar onemli mi sizin icin

forumda ersun yanal gibi fbyi sampiyon yapmis bir sikeci ve fuhuscuyu isteyen bunca insan olmasi beni uzuyor

sen ersunu istiyon demiyorum ama basari ugruna HAGIye sallayan zatlari gorunce bu kadar Galatasarayliliktan uzak ama Galatasarayli kiligina girmis adam bu forumu nasil bulmus diye kendime sormadan da edemiyorum acikcasi

ikame ne demek

kacinci bitirdigimiz bu kadar onemli mi sizin icin

forumda ersun yanal gibi fbyi sampiyon yapmis bir sikeci ve fuhuscuyu isteyen bunca insan olmasi beni uzuyor

sen ersunu istiyon demiyorum ama basari ugruna HAGIye sallayan zatlari gorunce bu kadar Galatasarayliliktan uzak ama Galatasarayli kiligina girmis adam bu forumu nasil bulmus diye kendime sormadan da edemiyorum acikcasi

Hagi'ye sallayan yok ki:) Hoca olarak kesinlikle Galatasaray'a gelmemeli aynı şekilde Ersun'da gelmemeli...Kaçıncı bitirdiğimiz evet çok önemli şahsen benim için...Planlama baştan yanlıştı şu an bize yerli bir hoca lazım Mayıs ayına kadar hem de acilen...bizim kadromuz Şampiyonluk için yeterlidir...meydanı niye fb ve bjk ye bırakalım ki bu sene ? çok mu iyiler onlar? yazık olmasın bu seneye de dediğimiz bu...artık realist düşünmek ve biraz yalancı fanatiklikten uzaklaşmak gerekli...ne Hagi'yi isteyen gerçek Galatasaraylıdır ne de ersun'u isteyen Galatasaray düşmanıdır....

Hagi'ye sallayan yok ki:) Hoca olarak kesinlikle Galatasaray'a gelmemeli aynı şekilde Ersun'da gelmemeli...Kaçıncı bitirdiğimiz evet çok önemli şahsen benim için...Planlama baştan yanlıştı şu an bize yerli bir hoca lazım Mayıs ayına kadar hem de acilen...bizim kadromuz Şampiyonluk için yeterlidir...meydanı niye fb ve bjk ye bırakalım ki bu sene ? çok mu iyiler onlar? yazık olmasın bu seneye de dediğimiz bu...artık realist düşünmek ve biraz yalancı fanatiklikten uzaklaşmak gerekli...ne Hagi'yi isteyen gerçek Galatasaraylıdır ne de ersun'u isteyen Galatasaray düşmanıdır....

Su an icin Hagi en iyi opsiyonlardan biri, takimi hizaya sokacak ve de tembellige katlanmayacak bir TDmiz olur en azindan. Turklerden birseyleri degistirecek kapasitede isim yok acikcasi, H Karaman ve M Denizli tecrubeli ama onlar da takima tezgahi kurmus pis Turk futbolcu cetesini cokertemez. Hizaya da sokamaz. Yabanci TD desen Turkiyeyi taniyan biri olmali. O da Hagi bitti gitti

yapmayin etmeyin beyler hagiyi sevdigimiz kadar bi topcuyu sevmemisizdir o sevgi yok olmasin kotu biter

3 kurusluk kisilere yine kufur malzemesi olmasini istemedigim icin gelmesini istemiyorum.

sezon sonuna kadar gelecekse sıkıntı yok, fazlası zarar.. günü kurtarmak için getirirsin hagiyi o kadar.. yoksa bu ölü takımı kısa zamanda diriltecek tek hoca hikmet karamandır .. belki yılmaz vural.. bunların dışındakiler sadece para kazanır sezon sonuna kadar klüpte.. ben umudumu kestim açıkçası bu sezondan..

Hagi 100 kere gelsin 100 kere başarısız olup gönderilsin.. Her zaman EFSANE'dir benim için. HAGİ'yi tanımayanlar izlemeyenler küfreder ancak.. Onlarca üç beş ergen..

Yalan haber.
Dortmund macini bekleyecek yonetim 5 yedikten sonra yollanir Prandelli

Hagi 100 kere gelsin 100 kere başarısız olup gönderilsin.. Her zaman EFSANE'dir benim için. HAGİ'yi tanımayanlar izlemeyenler küfreder ancak.. Onlarca üç beş ergen..
Hagi bu kulüpten daha büyük yani,kulübün 100 kere başarısız olup rezil olması haginin o kulübün teknik direktörü olmasından daha önemsiz diyorsun. Tamam.

Hagi gelsin ilerde burak pandev bruma olcan hatta yasin bile aynı anda oynar.
kamikazee bol gollü maçlar izleriz , umarım kendi kalemizde 4 ten fazla yemeyiz :D

tuchel vs gelmicekse hagi olsun

türklere gerek yok kapasiteleri - lerde adamların

Hagi sevgisi iler boyutlardadır bence. Bu takımın başınad en çok başarılı olmasını isteyeceğim adamdır. Ancak, bu seneyi atlatsak da Hagi bize ne veririr uzun yıllar içrisinde, Hagi mesela Romanya dışına çıkıp kendisini geliştirecek birşeyler yaptı mı? Dünya futbolunun gittiği yönden haberi var mı? Yoksa ROmanya'da çoluk çocukla mı vakit geçirdi? Bütün bunlardan emin olamadığım için Hagi'nin gelmesini istediğimden de emin değilim. Hagi'ye hayır demek de bir o kadar zor. Ama ben yönetici olsam Alman genç bir hoca getirir 'feda' yerine 'zeka' der, taraftara da mali durumu anlatır geleceği planlarım.

Ya iki kere geldi, ikisindede vasatı aşamadı. Neden hala daha Hagi ?

Yerli Hocaların suyumu cıktı ? Ersun'u al iste.

Ersun Yanal'in suyu çikmadi. 2001 de şikesi çikti. İnsanin midesi böyle geniş nasil olabilir hep merak ederim. Bu forumda balik ya hafizali dolu ya da liseli.

Hagi sevdigim biridir. Gelsin diye bir istegim yok ama asla gelmesinde diyemem. Bence hocadan önce bütün futbolcularin maaşlarinda indirim yapilmali. Bunu bu yönetim yapmali. Sirf futbolcu göndermeyle olmaz bu işler.

Son düzenleme:
Formayı giysin Selçuk ve Burak'tan daha verimli olmasa bırakırım takımı ;)

amk ya göre fatih terim galatasaray ya dönüyor prandelli of terim in başka hoca kalmadı sanki

Geri
Üst Alt