Hagi ile Görüşüldü İddiası

hagi bencevbaşarılıydı teknik direktör olarak..
misimovice takıp yarım bıraktığı sezon takım zaten çökmüştü onu ayrı tutuyorum
ilk gelişindeki kısıtlı kadroyla 33.haftaya kadar şampiyonluk kovalamıştık fener alex anelka r.carlosla oynarken..
gelirse çook sevinmem ama burak ve selçuk böyle bedavadan forma giyemez bundan eminim.

Almanya'da, Hollanda'da futbol akademileri kursun Galatasaray icin Hagi. Sampiyon yapsa Veysel'i oynatiyor diye kendisine kufur edecek terbiyesizlerin hakaretlerine magdur kalmasini istemem kendisinin.

Hagi galatasaraya 2 kez geldi ve başarısızlığı tastiklenmiş durumda, maliyet açısından çok yük olacağını sanmıyorum ama yinede bir maliyeti olacak ve hagi yanlış hatırlamıyorsam riberyi harcamıştı daha sonrada misimovic i harcamıştı.Yıldızlara karşı bir alerjisi var bu seferki hedefide sneijder olabilir.Bana kalırsa takıma bir + katacağınıda sanmıyorum bu durumda doğru olan takımdaki antrenörlerden birini takımın başına getirerek yola devam etmek en mantıklısı olacaktır.Türkiye ligi için dahi bir teknik adama ihtiyaç yok bence sezon sonuna kadarda araştırmalar doğru düzgün yapılıp erkenden bir teknik direktör alınabilir.

Hagi hoca değil direktör olur haginin otoriter yapısı prandelliyi bile yola getirir ki ben haginin hoca dahi olursa ilk işinin kardeşleri kadro dışı bırakmak olacağını düşünüyorum şınoda has adamı olur muhtemelen şimdi denyonun biri misimovic diye zırlıcak söylim onu kaale almıyorum ama hoca olarak istemem hagiyi belirteyim

Hagi galatasaraya 2 kez geldi ve başarısızlığı tastiklenmiş durumda, maliyet açısından çok yük olacağını sanmıyorum ama yinede bir maliyeti olacak ve hagi yanlış hatırlamıyorsam riberyi harcamıştı daha sonrada misimovic i harcamıştı.Yıldızlara karşı bir alerjisi var bu seferki hedefide sneijder olabilir.Bana kalırsa takıma bir + katacağınıda sanmıyorum bu durumda doğru olan takımdaki antrenörlerden birini takımın başına getirerek yola devam etmek en mantıklısı olacaktır.Türkiye ligi için dahi bir teknik adama ihtiyaç yok bence sezon sonuna kadarda araştırmalar doğru düzgün yapılıp erkenden bir teknik direktör alınabilir.

riberyi harcamisti :D:D:D

pls

Yanlış hatırlamıyorsam Prekazi'yi de harcamıştı.

anket_hagitransferleri_020211.jpg

ergenler hatirlayin ne paralar doktuk

sabahtan beridir bende bunu söylüyorum ilginç ve inanılmaz bir şekilde hiçkimse sormadan sorgulamadan gelmiş gibi tartışmaya devam ediyor :D ÇOk enteresan ya :)

Ben konuyu raporladım da.Han en kötü ihtimalle başlığın falan değişmesi lazım.Mod kardeşler kış uykusunda galiba

Laik mi?

Stancu ve Culio işlerinin birbirinden ayrilmasina laiklik denir.

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt