Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.221
- 10.442
- 2.413
Biraz agir olmus ceza ama yapacak birsey yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyw. kardeşimBu sancılı süreçte yanımda olduğunu bilmek önemliydi. En kısa sürede yiyeceğiz o kerkenezin başını allahın izni ile.
Cevapsız bırakır mıyım? Benim cevabım şöyle olacak;
Alamancı Breaker Team @Osman SEDEN ve @Recep Yıldırım ; İhtiyar heyeti arasında, alamancı tayfaya gizliden gizliye en büyük desteği veren isim kesinlikle @Mehmet Arslaner 'dir. Bu önemli istihbaratı bilgilerinize sunar ve gereğinin yapılmasını arzu ederim.
Mehmet Bey'e ithafen;
![]()
AhahahahhahahahOsman ve Recep ile iyi anlaşırız boşuna mentionlamışsın.![]()
Bu saatte kalkarak neyi amaçladığını merak etmiyorum haberin olsun, seni tanımasam sabah namazına kalkıyor heralde derdim.![]()
Sürekli provokasyonun cezası ihraçtır. Evet 6 ay yumuşatılmış karar.Valla ben de goygoy zannetmiştim ama ciddi ciddi atmışsınız adamı. Bence forum kuralları gereği hareket edilmeliydi. Forumda "üyeler birini istemezse forumdan atarız" diye bir kural yok. Bunu sırf Hakan için söylemiyorum. Yarın en sevmediğim üye bile olsa, sırf ben sevmiyorum diye forumdan atılmasını istemem. Hadi diyelim üyeleri tahrik ettiği için atıldı, bu da doğru değil. Çünkü bunun cezası 6 ay değil.
Son olarak bunun bir oyun olabileceğini de düşünüyorum.Çünkü birkaç gündür forum adeta Hakan ile yatıp, Hakan ile kalkıyor. Emrah, Acun gibi bir adam. Reyting için her şeyi yapar.
![]()
hakan icin imza kampanyasini devreye sokup forumdan attiricaz zaten
planimiz dahilinde
ters yone bir gidisat soz konusu cunku arkadasta
Attirmayin ne oluyor? Serefsiz oluyor mu?
Sonucta bunu gerektirecek bir durum olmadigini düsünüyorum. Farkli olabilir, basarili olursun. Hadi bekliyorum bende.
Atsinlar da forumda ki cifte standarti belli etsinler iyice.
Forumda 6-7 trollük yapan zibidiler var. Kimse bunlara sesini cikaramiyor cözemedigim sebepten dolayi.
Ama ben cikaririm iste
O kisiler belli, hepsi burda toplanmis.
Bos yapmayin hadi biraz icrat. Trollügü birakmadiginiz sürece bu böyle devam eder.
sonra aglama da foruma beni geri alin diye
Bu durumda şerefsiz kim oluyor Refik Y. AKKÜLAH
Hala mı aynı mevzu?Gidicisin işte kardeşim kafayı takmışlar sana beyhude zorlama
Benim üzerime oynayarak hd'nin yanına gitmekten kurtulamazsın.
İnanmayın zaten hocamGidici olduğunu anlayınca acitasyona başlamış ve bunu ben yokken yapmış kerkenez.
Kendisinin dediğine göre bir Esc yarışmasında kendisinin 6 ay boyunca beklettiği bir parça ile katılmışım ve o parça ile şampiyon olmuşum. Yarası oradan gocunuyor işte önemli bir şey değil. Evanescence - Bring me to life gibi hit bir parçayı 6 ay beklet sonra başkası katılınca ağla. Kul hakkı dediği buDestekçileri de Arda ağabey ve Güray. Biri beyaz türk biri faiz lobisi. Bozacının şahidi şıracı yani
![]()
arkasından konuşmayalım
sonuçta hepimiz 1er cahil türk taraftarıyız
Futbol Dehası Hakan şu an yukarıdan bir yerlerden bu yorumları okuyup "Bu futbol cahili forum benim kıymetimi anlayamazdı zaten" diyordur.
R.İ.P :rose:

Sen beni karşına almışsın kardeşim Esc konusunda destek çıkmışsın bu Mehmet bey'e onu diyorum. Benimki bir uyarı mahiyetindeydi sadece. Yani Rusya'ya haddinden fazla yanlarsan külahları değişiriz mesajı veren Abd olarak düşünebilirsin beniHem @Mehmet Arslaner 'in ayağını kaydırmaktan bahsediyorsun, hem de beni karşına alıyorsun bu ne yaman çelişki Örmın BEY !