hakan safi

Seçilme ihtimalini zayıf görüyorum, keşke bu adam seçilse bayağı eğleniriz

12 yıl oldu dedikten sonra neden shao kahn gibi gülüyor? :asd:

fenerbahçe diye demiyorum kesinlikle, şu adamı izleyip - inanıp oy vereceklere toplumdaki sorunların temelini oluşturan kitle olarak bakacağım yemin ederim.

Ulan bu adam saka mi. Daha yeni para cezasi yemediniz mi UEFA dan ucuz kurtuldunuz. Kerem konusu konusuldu 2 hafta ulkenin aptal medyasinda

Gelsin ya valla bu adam gelsin, 1 sene belki astronomik otesi harcamalarla bir sey yaparlar ama yiyecekleri cezanin haddi hesabi kalmaz.

Valla gelsin ya

Herif ceza kavramını da anlamamış galiba. Zannediyor ki ben hem limiti aşarım hem cezasını öderim, parası neyse veririm kafasında. Uefa/Fifa ceza verirken senden nakit para istemiyor, gelecekteki Avrupa gelirlerine el koyuyor. Tekrar ettikçe de ceza katlanarak artıyor. Zorladıkça kepenk indirmeye doğru gidiyorsun yani.

Bu herif bir yerde ayılır mı bilmiyorum da keşke seçseler be.

Bizim ülkedeki zenginler genel olarak böyle. Yalı çocuğu kuşaklar boyu zengin olmasına rağmen o da enteresan bir adamdı

Bu adamı gözüm hiç tutmuyor. Rakibi de Aziz. İkisi de Galatasaray düşmanı. Saran kalsa ya da Aydınlar falan aday olup seçilse daha ılımlı bir ortam oluşurdu. Şimdi seneye çok gergin bir atmosfer olacak. Dakika başı ağlamalara, tehditlere, şantajlara, saha olaylarına hazırlıklı olalım.
Ağlamadıkları tek bir an var mı ki? Aziz şike yapacak ama net şekilde 2001 ve 2011den fazlasını yapacak. 2001de de 5 sene üst üste şampiyonluğu şike ile engellemişti. Safi, Ali Koç gibi zengin bebesi, parayla her şeyi çözebileceğini zannediyor.

Bu başarısızlık vs olursa teşvik faaliyetine falan girişir cezası yokki ehe diye. Onu da eline yüzüne bulaştırır.

Geri
Üst Alt