Hakan Şükür: "Futbolda vefa yoktur"

Cevap: Hakan Şükür: "F.Bahçe şampiyon olur"

biraz siyasi yöne çekecem ben bunların yapılmasınını arkasında Adnan Polat yönetiminin cemaatten uzak kalmasınıın olduğunuda düşünüyorum...Adnan Polat ı bu yüzden sevmiyorlar bence yoksa adam daha napacak hayalini bile kruamıyacağımız oyuncuları getirdi, hayalini kuramıyacağımız seyrantepe ye başlandı.

Yakışmaz Kral sana..Çok düştüğünde de zirveye çıktığında da yanında bu takımın taraftarı vardı..

birisi bana cıkıp fenerbahce vede bejekede hangi futbolculara bizim futbolcularımızdan daha fazla sabır gösterildiğini ispat edebilirmi acaba??? yada bu yıl 3 büyük klüp içinde en az bonservis bedeli ödeyen klübün kim olduğunu söyleyebilirmi??? birisi bana cıkıp ergün pembeden ,bülent korkmazdan,ümit davaladan devamlı medyada beyanlar duyduğunu iddia edebilirmi yada takımın otobüsünden havadisleri medyada paylaştıkları duyulmuşmu???

birisi bana cıkıp bir yabancı klübe kafasında göre transfer olupda bonservis ücreti mahkeme yoluyla alındıkdan sonra ben galatasaray klübüne para kazandırdım iddiasında bulunabilirmi(allahdan bosman gecerli değildi o zaman) yada tam bir sene sonra iki akıldaşını sıfır bonservisle aynı klübe gitmesinin bir acıklaması varmı acaba??? birisi bana

avrupada nereye gittiyse başarısız oldukdan sonra takımsız kalıpda , bejekeye transferine o klübün akil adamları tarafından taş koyuldukdan sonra floryada yatıp kalkıp ,birde üstüne üstük o dönemim td hakkında babası tarafından inanılmaz beyanlar getirildikden sonra

yine bizim takım tarafından sözleşme imzatılıp,yıllarca takımda oynatılmasına vefasızlık diyebilirmi ???

ama kralın her dediği doğrudur,ne yapalım bizimde kaderimiz buymuş... ben Hakan Şükürü hala seviyorum vede ondan itidal bekliyorum ,heşeye rağmen ona kızmıyorum çünkü hatırası gercekten büyük kalbimde...

Kimin suratına tükürülüyor gerçekten merak ettim yani bunu şuan burada yazmanın hiç bir anlamı ve manası olduğunu düşünmüyorum. Ya Hakan Şükür'ü sevmeyen yok farkındaysanız ama Kral Hakan Şükür Galatasaray'ı eleştirince birşey yok biz eleştirince o Kral. Yok böyle bir şey. Ergün niye söylemiyor Hasan Şaş neden bugün benden para istesinler çıkarır veririm dedi kulüpten vefa isteyenler kulübe vefa gösterecekler. Ha yöneticilerin hatası var mıdır? Evet vardır ama gereksiz açıklamalar Fener'i favori görmesi sorun değil orada yapılan iğnelemeler sorun.

Kimin suratına tükürülüyor gerçekten merak ettim yani bunu şuan burada yazmanın hiç bir anlamı ve manası olduğunu düşünmüyorum. Ya Hakan Şükür'ü sevmeyen yok farkındaysanız ama Kral Hakan Şükür Galatasaray'ı eleştirince birşey yok biz eleştirince o Kral. Yok böyle bir şey. Ergün niye söylemiyor Hasan Şaş neden bugün benden para istesinler çıkarır veririm dedi kulüpten vefa isteyenler kulübe vefa gösterecekler. Ha yöneticilerin hatası var mıdır? Evet vardır ama gereksiz açıklamalar Fener'i favori görmesi sorun değil orada yapılan iğnelemeler sorun.

Hah işte sorun burda zaten yani takımda hava çook iiken takımın menfaatlerini düşünen biri nie çıkıp türk futbolcular az para alıyor yabancılar çok vs gibi açıklamalar yapar hemde durup duruken ;) ne akdar ilginç değil mi? Elano transferinin ardından yapılması ise ayrı bir tesadüf ;)

Sen bi iş yerinde calısıosun patronunuda baban gibi seviosun ama her maas zamanı seninkini yarım yamalak öderken yabancı bi elamanın parasını gunu gunune ödüyor canlı keş para 1 2 3 4 5 oldu olası böyle gidiyor söylenmezmisin sitem etmezmisin aynı işi yapıyoruz aynı teri akıtıyoruz ben canımdan cok seviyorum patronu ama onun yaptıgına bak demezmisin bu kadar basit son mesajım diyorum ama dayanamıyorum dün geceki gibi söyle veda ediyim.

Kral Hakan sükür

Seni cekemeyenlerinn

Suratına tükür!!!!

bu besteyide yapanlar Galatasaraylı sana sövenlerde Galatasaraylı:o

Hakanı eleştirmek çekememek oluyor ve sen de bunu benim gibi eleştirenlere söyleme cüreti gösterebiliyorsan haddini bil kardeşim. Burada herkes adam gibi eleştirisini yapıyor, Sabriye direk defol git denilirken nerelerde bu savunucular, ha dersinki bir mi değil tabiki Sabri hala bu takımın parçası Hakanın zamanında önemli olduğu kadar olmasa da, keza Hasan Şaşa yapılanlara bakınca daha fazla tepki verilmeli, Hakandan çok daha delikanlı Galatasaraylıdır, en azından hiçbir zaman haddine olmayan konulara girmemiştir. Bunları elbet söyleyeceğiz, eleştireceğiz hakkaniyetli olarak ama eleştiren kimseye de böyle hakaret hakkın yok arkadaş:ka10:

Ben taraftarıımızın yapmıs oldugu besteyi söyledim zoruna gidiyorsa o senin sorunun;)

Geçen hafta GS Şampiyon olur demedin mi sen Kral ya?1 haftada ne değişti?Bari sen komik olma Kral ya!

Ben taraftarıımızın yapmıs oldugu besteyi söyledim zoruna gidiyorsa o senin sorunun;)

Bu besteyi burada yazma amacın ne o zaman? Zoruna gidiyorsaymış allah allah burda galatasaray taraftarı zaten herkes. Tövbe tövbe ya.Arkadaşım adına dayanamayarak konuştum burada ondan özür diliyorum.

O zaman bir zahmet niye Hakan eleştirilince böyle birşey deme gereği buldun onu açıkla. Aklın sıra laf çarpmaya kalkıyorsun, herkesin çok sevdiği, toz kondurmak istemediği oyuncular vardır, ama bu sana kimseyi hedef alma hakkını vermez, zaten yaşın gereği Hakanı da yeterince bilemezsinya neyse;)

Bu besteyi burada yazma amacın ne o zaman? Zoruna gidiyorsaymış allah allah burda galatasaray taraftarı zaten herkes. Tövbe tövbe ya.Arkadaşım adına dayanamayarak konuştum burada ondan özür diliyorum.

Desteğin için saol, sorun değil yani sonuçta bence herkese yapılan bir ayıp bu.

dikkatli okursak hakanın içinde bir kin ve nefret olduğunu yönetime ve bunu dokundurmak suretiyle döktüğünü görüyoruz .Bunu önyargılı bir şekilde hakan da değişti ntvsporun malum yorumcusu gibi oldu dEyip kesip atamayız.hakan ile yönetimin arasında neler yaşandığı ben dahil çoğu arkadaşımız bilemiyoruz .bu açıklamanın sadece zamanı yanlış bir de böle şartlarda f5 i şampiyonluğun favorisi göstermenin ne kadar abes olduğudur.hakan şükür seni seviyoruz bize yaşattığın gol sevinçleri ile seni sevmek istiyoruz galatasaray duruşu ile ve ona layık açıklamaların ile

Eski futbolcular niye Galatasaray'ı, yöneticileri eleştirince kötü, ezik ve minimum küfürleri yiyor anlamıyorum.

Ne dersem diyeyim bir işe yaramayacak. O yüzden sadece bir Atasözü diyerek bitiriyorum cümlemi:

''Dost Acı Söyler''

Cekemeyen dedim eleştiren demedim;) yaranız yoksa gocunmassınız

birisi bana cıkıp fenerbahce vede bejekede hangi futbolculara bizim futbolcularımızdan daha fazla sabır gösterildiğini ispat edebilirmi acaba??? yada bu yıl 3 büyük klüp içinde en az bonservis bedeli ödeyen klübün kim olduğunu söyleyebilirmi??? birisi bana cıkıp ergün pembeden ,bülent korkmazdan,ümit davaladan devamlı medyada beyanlar duyduğunu iddia edebilirmi yada takımın otobüsünden havadisleri medyada paylaştıkları duyulmuşmu???

birisi bana cıkıp bir yabancı klübe kafasında göre transfer olupda bonservis ücreti mahkeme yoluyla alındıkdan sonra ben galatasaray klübüne para kazandırdım iddiasında bulunabilirmi(allahdan bosman gecerli değildi o zaman) yada tam bir sene sonra iki akıldaşını sıfır bonservisle aynı klübe gitmesinin bir acıklaması varmı acaba??? birisi bana

avrupada nereye gittiyse başarısız oldukdan sonra takımsız kalıpda , bejekeye transferine o klübün akil adamları tarafından taş koyuldukdan sonra floryada yatıp kalkıp ,birde üstüne üstük o dönemim td hakkında babası tarafından inanılmaz beyanlar getirildikden sonra

yine bizim takım tarafından sözleşme imzatılıp,yıllarca takımda oynatılmasına vefasızlık diyebilirmi ???

ama kralın her dediği doğrudur,ne yapalım bizimde kaderimiz buymuş... ben Hakan Şükürü hala seviyorum vede ondan itidal bekliyorum ,heşeye rağmen ona kızmıyorum çünkü hatırası gercekten büyük kalbimde...

son cümlen hariç hepsinin altına imzamı atarım ama artık maalesef hakan bende özellikle kulüp içindeki futbol dışı uğraştığı şeylerle tüm antipatisini en üst düzeye çıkarttı, ayrıca futbol olarak düşünürsekte dediklerinde sonra pek krallığı kalmıyor maalesef...

Eski futbolcular niye Galatasaray'ı, yöneticileri eleştirince kötü, ezik ve minimum küfürleri yiyor anlamıyorum.

Ne dersem diyeyim bir işe yaramayacak. O yüzden sadece bir Atasözü diyerek bitiriyorum cümlemi:

''Dost Acı Söyler''

Dost acıyı yerinde ve zamanında söyler medya önünde ve böyle önemli bir transferin sonrasında ki Elano'nun 9 nolu formayı aldığı için gözlerin onun üzerinde olduğu ne söyleyeceği merak edildiği bir zamanda değil böyle 1 yapar 2 yapar 3.de ben onun dostluğundan şüphe ederim ;)

Dost acıyı yerinde ve zamanında söyle medya önünde ve böyle önemli bir transferin sonrasında ki Elano'nun 9 nolu formayı aldığı için gözlerin onun üzerinde olduğu ne söyleyeceği merak edildiği bir zamanda değil böyle 1 yapar 2 yapar 3.de ben onun dostluğundan şüphe ederim ;)

Ya adamın hçbirşey dediği yok.

Bir okuyun yazıyı baştan sonra. Sadece harcanan paralar konusunda endişesini dile getirmiş.

Fenerbahçe favorim demiş olamazmı yani.

Benim de favorim Trabzonspor. Ben şimdi Trabzonspor'un şampiyon olmasını mı istiyorum.

Adama yapılanlardan sonra bırakında konuşsun. Susarsa bir problem var demektir. Kral dediğimiz, 10 yıldır evündüğüm kupayı bize getirmiş insanları kovmaktan beter edip taraftara düşman ettemeye çalışanlar karşısın da ne derse desin haklıdır.

Adnan Polat ve ekibini çok severim. Hatta değiştiği an en büyük tepkiyi koyacaklardan biriyim. Fakat bu konuları açıklamadıkları sürece benim gözümde hep suçlu olacaklar.

““Anncak nedense ödemeleri geciken hep yerli oyuncular oldu. Bize de o arkadaşlarımızı motive etmek düştü. Bugün yapılan flaş transferler tabii ki heyecan verici. Ama camianın şapkasını önüne koyması gerekir. Galatasaray’ın geleceği tehlikeye girebilir. Transferler, günü kurtarma adına yapılmamalı. Martta bir seçim var. Belki de bu transferler, marta kadar takımın iyi gitmesi için gerçekleşiyoror

işte üsteki böyle bir transferden sonra söylenmemesi gereken bir söz Arda'nın 1.5 M euro ya oynadığı bir dönemde Elano'ya 3 Keita'ya 2.5 M euro veriyorsun bunlar yanlış şeyler ama bu futbolcuları buraya anca böyle getirirsin ;) ve bunu ağzında sakız yapıp türk futbolcuların huzurunu kaçırmazsın kasıtlı olarak olay çıkartıyor bu işin gerçeği bu bilmem yapılanlardan dolayı bilmem Canaydın'dan dolayı bilmem Cemaattan dolayı ama gerçek bu

+ Kimsenin Fenerbahçe şampiyon olur dedi diye bu şekilde eleştirmiyor bu konuda istediğini söyleyebilir benim için bi sıkıntı ve önemi yok isterse Kasımpaşa,Diyarbakırspor vs şampiyon olsun desin umrumda değil sadece üste belirttiği açıklama çok yanlış benim derdim bu ;)

bide + Avrupa'da futbolcular belli bir yaşı geçince ne yapıyor son örnek juninho ;) git kardeşim katar'a arabistana kazakistana paranı kazan Bu konuda Galatasaray gibi Türkiye'de sabır gösteren hiç bir takım yok ;);) buda böyle biline ölene kadar futbolcuları takımda tutacak hali yokya belli bir noktadan sonra sen vazgeçeceksin ki rezil olma vezir olarak kal ;)

10 yıl sonra 15 yıl sonra arda yadamı aynı şey diceksin..

ayrıca ARda bunları okusa ne düşünür..

saçmalama boyutlarını gectiniz galiba..

afaki şeyler hakkında boş boş konuşmayalım o öyle derse bu böyle derse 32786427 sene sonra ne dersin gibi saçma sapan...

1 hafta önce Rejkaard uçurur bu takımı diyen kimdi? ne olduda bi anda F5 i şampiyon ilan etti...

eskiden oynamış hiç bir futbolcunun futbolculuğuna lafım yok ama herkes haddini bilecek, kimse Galatasaray'ın üzerinde görmesin kendisini...

BKZ: fatih terim'i de çok severiz yaptıkları aşikar ama sezon bittikten sonra ona teklif edildiğinde; "herkesi dolaştınızda bana mı geldiniz" bu nasıl bir laftır hadi açıkla bunu bakalım...

bir camia birisini çok seviyor diye de bu kadar bu sevginin üzerine gidilmez...

Geri
Üst Alt