Hakim Ziyech'in Sözleşmesindeki +1 Yıl Opsiyonu Devreye Girdi İddiası!

Sözleşmesinden kazık yeme ihtimalimiz yok. Maç başı zaten, oynarsa ne ala oynamazsa ne ala..

Her milli arada aynı muhabbetler.

Arap piyasası olan adam. Para bile kazanabiliriz belki. Belli ki kendisi de Araplardan yüklü maaş alma derdinde.

Böyle bir opsiyon çok saçma geldi bana, pekte inanmadım ancak ziyech oynamaya niyeti varsa kalsın İcardiyi besleyen tek kişi nerdeyse. Ama ileriki yıllarda yüksek maaş sebebi ile sıkıntılar çekebiliriz. Her dönem iyi oyuncular alıp sonra bir kaç sene dandik topçular ile oynamak zorunda kaldık.

Son maçta yaptıklarını gör sonra gel bu adama karşı çık.. Bunun gibi playmaker yok.. Tadic'i vs.. donunda sallar.. Bunun gibi adamlar şampiyon yapar ama keşke istikrar olsa..

Haluk'un bahsettiğine göre Ziyech'in sözleşme Kasımpaşa maçında oynadığı için değil kronik denilen o diz sakatlığı meselesiyle ilgili imiş eğer onu yaşar ve uzun süreli sakatlık yaşarsa kiralık sözleşme olarak kalıyormuş lakin diz sakatlığı yaşamadığı için 0 bedelle bonservisi alınmış oldu. Lakin dediğim gibi sezon sonu 2.85 milyona bu maaşa Ziyech kalmaz kendisi gitmek isteyecektir biz de ne kadar bonservis koparsak kardır gözüyle bakarız muhtemelen 2-3 milyon alsak kardır hesabı. Ha Ziyech biraz bize ısınsa idi ligi tek başına alabilecek bir adamdı ki oynadığı maçlarda da bunu gösterdi. 830 dakika da 4 gol 3 asist yapmış birisi sonuçta ki yaptığı diğer servislere bakmıyoruz bile. Ama onun bizi sahiplenme ihtimali yok bizimde onu sahiplendirecek parayı 5-6 milyonu verme ihtimalimiz yok. 3-4 milyon ne koparırsak koparmaya bakacağız artık Arap yarım adasından.

Son düzenleme:
Adamın diz erimiş zaten neyin diz sakatlığı ya

Sakatlık olarak darbeye bağlı bir sakatlığı oldu diye biliyorum, onun dışında aldığı sürelerde hep iyi katkı verdi, özverili oynadı. Tabi sezon sonunu bir görmek lazım, eğer kalmak ister ise kimse kalma demez sanıyorum.

valla zaha gitsin ziyech kalsin derim zaha fizigiyle oynayan yillar gectikce dusen ve sinirlerine hakim olamayan bir profil

ziyech ise bir arapas yada orta ile oyunu degistirebilecek bir oyuncu.

valla zaha gitsin ziyech kalsin derim zaha fizigiyle oynayan yillar gectikce dusen ve sinirlerine hakim olamayan bir profil

ziyech ise bir arapas yada orta ile oyunu degistirebilecek bir oyuncu.
Bu konuda katılırım Ziyech'de kalsın demem ama kalmak isterse de hayır gitsin denecek bir oyuncu değil. Ben Zaha'nın da seneye bu senden çok daha fazla katkı vereceğini düşünsem de çünkü hem lige alışmış olacak hem artık oynan oyuna alışmış olacak ama dediğin gibi Zaha fiziğiyle oynayan bir oyuncu olduğu için bu yaz satılmasını isterim.

Geri
Üst Alt