Hakim Ziyech'in Sözleşmesindeki +1 Yıl Opsiyonu Devreye Girdi İddiası!

Bize sıkıntı olacak adam ziyech değil ziyech tek bacakla kalsa birsuru talibi çıkar o kalitede adam esas sıkıntı Sergio denen büyük kazık hiç oynamadan 3 milyon çalıyor o kazık mutlaka sutlanmali

Son maçta yaptıklarını gör sonra gel bu adama karşı çık.. Bunun gibi playmaker yok.. Tadic'i vs.. donunda sallar.. Bunun gibi adamlar şampiyon yapar ama keşke istikrar olsa..
zaha yerine ziyech kalacak dostum hadi hayırlısı

Her turlu iyi olmus. Oynatabiliriz de, 10-15e satabiliriz de.

Hic bonservis odemedigimiz ve Afrika Kupası + bizdeki performansı dusunuldugunde, çok sevindirici bir haber.

Sakatlık problemleri olmasa 40-50 milyonluk oyuncu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Erden timur için neden sesler yükseliyor belli oluyor. Şeffaflık diye yola çıkıp bu kadar belirsizlikler yaşanan bir dönem var mi hatırlamıyorum. Kafamda deli sorular?
Ya Fatih Terim içinde sürekli sesleri yukseltiyolardi. 13. olan kadro filan. Tamam bazı şeyler hataliydi ama adam bana 3 4 sene verin dedi kimse sabr etmedi. Tff filanda ayrica uğraştı adamla kimse de yardımcı olmadı. Yediler bir nevi. Sonuç ne peki Marcoa Nelson Boey Kerem (Yunusu o aldı as kadroya. Emin Bayram yine o aldı) Baris Alper. Bir kaç tane tutmayan oldu oda çok normal. Tek yapmadıklari genç ve tecrübeli yildizlari karma yapacaklardi şimdiki gibi. Zaten başarı bundan geldi. Bu adamlardan kaç para kazandık hesaplayalim. Marcao 15 Boey 35 Nelson en az 15 i var. Baris Kerem filan bunlarida 70m euro üstü para ediyo. Arada morutson filanda var 3 5 biseyde o eder 75 80m euro civarı ki bunun 40 i kasada zaten. 22m euro harcadılar. en kötü 50-55m euro kar. Deli para... Bu Fatih Terime demedikleri kalmadı iste. Aynısı Erden başkan içinde geçerli. Galatasarayda bir grup fosil bunu yapan hep. Takım kendilerinin sanıyorlar hala. 35m taraftar var. Simdide Timur a sardılar. Galatasaray da gerçekten de başarı cezasız kalmıyor. Hayret ediyorum nasıl bukadar saçma seyler bizde olabiliyo

Ritim yakalarsa net şampiyon yapar adamın oyun zekası ve görüşü hiçbir futbolcuda yok sakatlık ve istikrarsız olmasından dolayı zaten kızılıyor.

Paşa maçında oyuna girdikten sonra resmen maçı çözdü takım ön alana daha rahat yerleşti hatta Mertens'e attığı pas inanılmazdı ama Mertens kötü tercih yaptı.

Umarım sezonun kalanında istikrar yakalar +1 için umut vaat eder.

Bu arada ziyech kalacaksa sözleşmeden degil bence yönetim ve hocayla konuşup bazı garantiler vermiş olmalı ve karşılıklı anlaşma olmuş olmalı yoksa oynatmazdilar bile bile. Angelinho gibi. Muhtemelen ziyech bu saatten sonra Galatasaray için önemli bir isim olcak. Ki çok isterim. Kadrodaki en yetenekli adam desek yalan olmaz. Oynadığı her maçta kilit açtı bir sekilde. Başka bunu yapan oyuncumuz yok. Oyuncularimiz kötü demiyorum ancak ziyech in isini yapan yok. Farklı görevleri yapabilen Normalde Turkiyeye biraz zor gelebilecek bir oyuncu aslında. İcardi gibi.

Kafasını işine verse ondan iyisi bulunmaz ama adamda ağır mental problemler var gibi duruyor. En azından dışarı yansıttığı görüntü bu. Attığı tek pasla, açtığı tek ortayla veya çektiği tek şutla maçın gidişatını değiştirebilen bir adam.

hadise denen şarkıcı
al lan bu adamı alll

bağla bize

Bu adama arkadaş olacak ve fayda sağlayacak 1-2 kaliteli isim daha alırsak/kiralarsak gelecek sezon kesin daha çok katkı alırız

Adama tam sovecek oluyoruz 30 dk oyuna girmesi yetiyor.. Buram buram yetenek kokuyor hala zaten fark ettiyseniz takımdaki herkes bunun farkında Ziyech oyuna girdikten sonra her topu ona vermeye çalışıyorlar .. K.pasa maçında hala mertense attığı o yerden arapasini unutamiyorum ligde bunları yapacak adam yok

O diz sakatlığını yaşamadığı halde 18 maç kaçırmış bu sezon. Bir de dizinden sakatlansa defin için mezar arayacaktık heralde.
Araplar bile sakat olduğundan almadılar. İstediği kadar kalite olsun 3 ayda bir 30 dk top oynayacak diye milyon euro’lar mı vereceğiz? Bu takımda kalırsa transferden umudu keseceğim. Her dönem daha rezile doğru gidiyor

Canı çektiğinde oynuyor işte.
Yoksa zaten Şampiyonluğu geçtim tek başına zorlu bir Şampiyonlar ligi grubundan bile bizi çıkarır.

Bir kerede kapları net açıklayalım. Nedir bu yav? Daha bilmediğimiz neler var? Kalması pek iyi olmadı, direkt satabilirsek çok iyi ama takımda kalırsa aynı bu sezonki gibi olur, yani tek tük maçlara çıkar. Doğru düzgün verim alamayız. Bu sınırın 15 maça tutulmasını da anlamadım. Herifler bizden zani alıyor 25 maç deniliyor.

Biz neden bu kadar kolaylık sağlıyoruz herkese? Ya tutmazsa geri gönderirsin kolayligi çekiyoruz ama kendimize ise ne yapalım tutmazsa da takımda kalır, başka türlü gelmesini ikna edemedik diyoruz?

O halde Zaha ile yolları ayırmak en mantıklısı olur.

İki oyuncu da canı isterse oynayacaksa işimiz zor gerçekten.

Ya Fatih Terim içinde sürekli sesleri yukseltiyolardi. 13. olan kadro filan. Tamam bazı şeyler hataliydi ama adam bana 3 4 sene verin dedi kimse sabr etmedi. Tff filanda ayrica uğraştı adamla kimse de yardımcı olmadı. Yediler bir nevi. Sonuç ne peki Marcoa Nelson Boey Kerem (Yunusu o aldı as kadroya. Emin Bayram yine o aldı) Baris Alper. Bir kaç tane tutmayan oldu oda çok normal. Tek yapmadıklari genç ve tecrübeli yildizlari karma yapacaklardi şimdiki gibi. Zaten başarı bundan geldi. Bu adamlardan kaç para kazandık hesaplayalim. Marcao 15 Boey 35 Nelson en az 15 i var. Baris Kerem filan bunlarida 70m euro üstü para ediyo. Arada morutson filanda var 3 5 biseyde o eder 75 80m euro civarı ki bunun 40 i kasada zaten. 22m euro harcadılar. en kötü 50-55m euro kar. Deli para... Bu Fatih Terime demedikleri kalmadı iste. Aynısı Erden başkan içinde geçerli. Galatasarayda bir grup fosil bunu yapan hep. Takım kendilerinin sanıyorlar hala. 35m taraftar var. Simdide Timur a sardılar. Galatasaray da gerçekten de başarı cezasız kalmıyor. Hayret ediyorum nasıl bukadar saçma seyler bizde olabiliyo
Fatih hocaya itirazım yok dostum ama erden timurun bu sezon yaptıkları hoş karşılanmadi ve insan kendini bir parça da kandırılmış hissediyor. Çünkü hesapta olmayan şeyler çıkıyor gibi geliyor.

Güzel haber.

Gitmek isterse para kazanabiliriz en azından.

paşam oynarsa iyi haber
yatmaya devam ederse anasına avradına sövdürür.

hem ziyech hem zaha hala kapalı kutular - yeni sezon öncesi kamp dönemindeki durumları önemli - "tatilden geç geldi" "ufak ağrıları vardı haftaya gelecek" gibi şeyler negatif olur.

istekli olurlarsa - kafa sahada olursa çok iyi - aksi halde 1 senede iyi maaş bütçesi gömmüş oluruz. (Tete demiyorum bile - ondan ümidimi yitirdim ben)

Geri
Üst Alt