Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Ben stoperin olacagini zannediyorum, boylede olmasi lazim

Eger nonda satilirsa genc bir yabanci forvet alinir bence

Aramızda Almanyada yaşayan biri varsa ? Germany sportta Galatasarayın M.Glaabagın 1.93 boyundaki 20 yaşındaki forvetini isteğini yazmış.Ne kadar doğrudur acaba?

Aramızda Almanyada yaşayan biri varsa ? Germany sportta Galatasarayın M.Glaabagın 1.93 boyundaki 20 yaşındaki forvetini isteğini yazmış.Ne kadar doğrudur acaba?

Ufak capli bir arastirma yaptim, ama Borussia Mönchengladbach'in kadrosunda 20 yasinda ve 1.93'lük forveti yok. U23 takiminda da yok. Bence haber yanlis.

O kadar yalan haber ki adamin adini bile yazmamislar. :o

Stoper ve Sağ bek oynayabilecek bir oyuncu gerek. Ama ben bu alınacak ismin Manisaspor'lu Sezer olduğunu düşünüyorum.

forvete yedek alınması gerek..

Hayır Sezeri alabilir ama sağ bek diye değil onu demek istedim.Yoksa öyle bir açıklama yapmadı.

Sanırım beni yanlış anladın ben transferin savunmaya yapılmasını istiyorum fakat yönetimin yapacağı transferin Sezer olacağını düşünüyorum. :)

Şu an bonservisi elinde olan belli kalitedeki defanslar; Diego Lugano(28), Lucas Neill(31), Georgios Seitaridis(28), Jorge Andrade(31). (*transfermarkt verilerine göre) Eğer bonservis bedeli verilmeyecekse bunlardan biri çok iyi olur bence. Lugano ve Lucas ın yüksek ücret isteyeceklerini düşünürsek sağbek Seitaridis yada Andrade daha mantıklı olanlar

Andrade

2008-2009 0 maç

2007-2008 4 maç

Bu lugono yu BJK neden almıyorsa.

Sağ bek oynayabilen stoper alırsak olay biter işte.Forvet bi türlü idare eder.Baros'un başına bişey gelmesin yeter ki. :)

Geri
Üst Alt