Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Caner'de Sona Doğru!

Kendisini izledim takımında hiç bir zaman sırıtan bir adam olmadı sahada.Caner gerçekten çok yetenekli bir kanat oyuncusudur.Hakan balta tipi görev adamıdır.Ayrıca hücuma katkısı inanılmazdır.Sıfıra inip kestiği toplarla, kanattan içeri bindirmeleriyle ve kaleye attığı etkili şutlarla tanınır.Ayrıca duran toplarada hiç de fena vurmaz.Frikiklerde elano nun alternatifi olur rahatlıkla.Ve bu çocuk Türk 20 yaşında gerisini size bırakıyorum yorum olarak.

Kendisini izledim takımında hiç bir zaman sırıtan bir adam olmadı sahada.Caner gerçekten çok yetenekli bir kanat oyuncusudur.Hakan balta tipi görev adamıdır.Ayrıca hücuma katkısı inanılmazdır.Sıfıra inip kestiği toplarla, kanattan içeri bindirmeleriyle ve kaleye attığı etkili şutlarla tanınır.Ayrıca duran toplarada hiç de fena vurmaz.Frikiklerde elano nun alternatifi olur rahatlıkla.Ve bu çocuk Türk 20 yaşında gerisini size bırakıyorum yorum olarak.

Izledigini iyi idrak edenin yorumu bir baska.

Caner mesafe tanımamaksızın etkili sutları ile Fenerbahceli Gökhan'ın bir gömlek üstüdür. Taraftar olarak Caner'in patlamasını Alparslan'dan bekledik, olmadı. Fenerbahceli falan deniliyo, fakat 2006'daki 5-3'lük macta Arda ile birlikte Fener'i yıkan adamdı. Varsın Fener'li olsun :)

İhtiyaç yok. Alparslan niçin harcanıyor anlamadım ki...

Caner'in asıl mevkisi solbek değil:mad: gerekince solbek oynayabiliyor(Ümit ve A Milli takımda oynadı çünkü solbek üretemiyoruz) ama sol açık oyuncusu,defansı pek iyi sayılmaz.

Izledigini iyi idrak edenin yorumu bir baska.

Caner mesafe tanımamaksızın etkili sutları ile Fenerbahceli Gökhan'ın bir gömlek üstüdür. Taraftar olarak Caner'in patlamasını Alparslan'dan bekledik, olmadı. Fenerbahceli falan deniliyo, fakat 2006'daki 5-3'lük macta Arda ile birlikte Fener'i yıkan adamdı. Varsın Fener'li olsun :)

Gökhan gönülün hücuma katkısı çok daha fazla olanı.Ayrıca söylediğim gibi komple bir kanat oyuncusu olması dolayısıyla ileri çıkışlarında, kanadın tamamını bir koridor edasıyla kullanabilen bir çocuk.Etkili deparlarıyla bir çok savunmanın canını yakabilecek nitelikte bir futbolcu Caner Erkin.Yani şöyle söyliyim o kadar çok artısı var ki sayabileceğim.Herhalde sol kanat için Türk olarak daha iyi bir alternatif bulamayız.;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt