Çağlar Çelik
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 14.140
- 5
- 1.363
Cevap: Caner'de Sona Doğru!
Vikiye göre Deco ' muydu biri Şanlıurfaspordaydı
Vikiye göre Deco ' muydu biri Şanlıurfaspordaydı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Wikiye geçen gün Ibrahimovic Galatasaray'da yapmıştımGeçiniz Wiki'yi...

Bi duyum falan mı var![]()
![]()
![]()
Vikiye göre Deco ' muydu biri Şanlıurfaspordaydı![]()
Canere bide şimdi bakın bakalım hangi takıma transfer olmuş duyumum çok sağlam![]()
Vikiye göre Deco ' muydu biri Şanlıurfaspordaydı![]()
Kendisini izledim takımında hiç bir zaman sırıtan bir adam olmadı sahada.Caner gerçekten çok yetenekli bir kanat oyuncusudur.Hakan balta tipi görev adamıdır.Ayrıca hücuma katkısı inanılmazdır.Sıfıra inip kestiği toplarla, kanattan içeri bindirmeleriyle ve kaleye attığı etkili şutlarla tanınır.Ayrıca duran toplarada hiç de fena vurmaz.Frikiklerde elano nun alternatifi olur rahatlıkla.Ve bu çocuk Türk 20 yaşında gerisini size bırakıyorum yorum olarak.
İhtiyaç yok. Alparslan niçin harcanıyor anlamadım ki...
Yahu Alparslan kadrodan gönderildi ya,Nasıl ihtiyaç yok ! Volkan'la mı oynayacaz ?
Biz de onu diyoruz Alparslan gönderilip bu niye alınıyor?
Alpaslan daha bir yere gitmedi ki.![]()
Caner'in asıl mevkisi solbek değilgerekince solbek oynayabiliyor(Ümit ve A Milli takımda oynadı çünkü solbek üretemiyoruz) ama sol açık oyuncusu,defansı pek iyi sayılmaz.
Izledigini iyi idrak edenin yorumu bir baska.
Caner mesafe tanımamaksızın etkili sutları ile Fenerbahceli Gökhan'ın bir gömlek üstüdür. Taraftar olarak Caner'in patlamasını Alparslan'dan bekledik, olmadı. Fenerbahceli falan deniliyo, fakat 2006'daki 5-3'lük macta Arda ile birlikte Fener'i yıkan adamdı. Varsın Fener'li olsun![]()