Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Caner'de Sona Doğru!

Adnan Sezgin yine son günü bekliyordur transferleri ucuza kapatmak icin. bu adam bu isleri biliyor ama iste cimrilik basa beladir her zaman. bu adam da tam bir ticaretci kafasi var. ne kadar kopararisam kardir hesabi. halbuki transfer bir mal degildir. takimin ihtiyaci olan bir oyuncudur.

CANER'İN MENAJERİ, MARATON.COM.TR'YE KONUŞTU!..

Haberi yazdırın 17 Ağustos 2009 20:20

Transferin hızlı takımı Galatasaray, şimdi de gözünü CSKA Moskova’nın Türk yıldızı Caner Erkin’e dikti!.. Manisaspor’dan 2007 yılında Rusya’nın CSKA Moskova takımına transfer olan Caner için sarı kırmızılı kulübün nabız yokladığı öğrenildi!..

Genç oyuncunun durumuyla ilgili olarak MARATON.COM.TR’ye konuşan Caner’in menajeri Batur Altıparmak, “Galatasaray, Caner ile ilgileniyor ancak şu an için net bir şey yok. Galatasaray’ın bir ilgisi var ama ‘haydi şu transferi bitirelim’ diye bir tavırları şu anda söz konusu değil” dedi.

"BONSERVİSİ 5 MİLYON EURO"

Kulübü CSKA Moskova’nın Caner’i bırakmak gibi bir niyetinin olmadığını da açıklayan Altıparmak, “CSKA Moskova Yönetimi, “Caner’i zaten 3 milyon Euro’ya aldık, bonservis bedeli olarak 4,5-5 milyon Euro’dan aşağı bir bedelle satmayız’ diyor. Zaten şu anda da Caner satış listesine konulmuş değil. Yani satmak gibi bir niyetleri yok. Sadece G.Saray’ın bir girişimi var” ifadelerini kullandı.

"CANER İYİ DE OYNASA, KÖTÜ DE OYNASA ZICO ONU OYUNDAN ALDI"

CSKA Moskova Teknik Direktörü Arthur Zico ile Caner Erkin arasındaki krize de değinen Batur Altıparmak, genç oyuncunun oyundan alınırken sadece küçük bir tebessüm etmesi nedeniyle Brezilyalı teknik adamla aralarının bozulduğunu belirtti. Altıparmak şöyle konuştu:

“Arthur Zico, Caner iyi de oynasa, kötü de oynasa hep oyundan çıkartıyordu. Zico, Rubin Kazan maçının 63. dakikasında takım 1-0 yenikken Caner’i oyundan aldı ve Caner çıkarken sadece ‘Yine mi ben?’anlamına gelebilecek bir tebessüm etti. Caner'in çıkmasından sonra CSKA 2 gol attı ve maçı kazandı. Bu maçın ertesi günü Zico, Caner’e “Senin artık 2. takımla çalışmanı istiyorum’ dedi. Bu 1 hafta sürdü. Daha sonra yönetim devreye girdi ve Caner yeniden A takımla çalışmalara başladı. Şu anda kadroya giremiyor ancak ilerleyen haftalarda kadroya alınabilir. Zaten belki de Zico takımdan ayrılacak”

MARATON.COM.TR ÖZEL

HABER: BORA EĞRİÇAYIR

[email protected]

Bul 25 milyon avro al Wagner Loveyi adam Wagner Love diyor yav Lyon 20 milyon avro verdi Wagner Love için Cska az buldu . + bu adamın birçok talibi var mantık çerçevesinde düşündügümüzde imkansız

Şaka yapmıştım neden ciddiye alındı onu anlamadım.. Sonuna ":p" işaretini boşuna koymadık heralde..

eğer gerçekten gelirse volkandan daha iyi bir yedek olur gözümde tam bir sol açık olmamasına rağmen ayrıca aydının kiralanması gündemdeyken kewellin yerini doldurabilir, solda nerde olsa oynayabilen bir oyuncu sonuçta ve genç ayrıcada türk gerçekten iyi bir transfer olur bence...

5 milyon euro verilmez , gerek yok kalsın Alparslan var daha iyi.

oynadığı futbolu bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşsınlar,çünki birkaç yerde gördüm haberi gerçekleşme olasılığı yok deyil.

Melih abi, her zamanki gibi tadindan yenmez bir yazi yazdin. Tesekkurler.

Bugun bizim icin cok guzel bir haber dustu medyaya. Caner Erkin hafta sonuna kadar bitecek diye. Bu transferin olurlugu nedir? Veya Caner yonetimimizin gundeminde mi? Bu transfer oldugu taktirde Turk Alves’i almis olacagiz.

Unutmayalim unutturmayalim, 2006′da sampiyonlugun geldigi 5-3′luk V.Manisa-Fenerbahçe macinda Arda ile birlikte Fener’i yikan adamdi

(Selam. Evet bir girişim var bu konuda galiba. Umarım olur. Gerçekleşirse bu transfer, gerçekten çıta ve kalite biraz daha yükselir ve giren çıkar farketmez bir takım olma yolunda ciddi bir adım daha atmış oluruz. Sevgilerimle. Melih)

Melih baba geri yazmış :)

Melih abi yi sevriz,ama cok isim atti ortaya hic olmadi,neyse ki bu sefer sadece tastikliyor!CANER cok guzel bir secim olur!gorceniz

bence gelirse kiralık alam opsiyonu bisde olur 4 5 müilyon civarı alınabilir en azından büyük takımda sol bek olarak düşünülebilir sol açıktada oynuyordu manisadayken ssol bek oynardı arda sağ bekti:) belki patlama yapabilir bence risk alınabilecek futbolcu genç çünkü.

#

# rijkaard açıklandı. - 5 haziran

+27 gün

abdul kader keita açıklandı. - 2 temmuz

+27 gün

elano blumer açıklandı - 30 temmuz

+27 gün

kim bilebilir değil mi sözlük? - 26 ağustos

Sözlükten.

Zatenkirk cesit tarih yok bu ay sonu bitiyor donem!ondan SERCAN?CANERBIR DE YABANCI ALINIR GORCENIZ!

(lig tv de bir roportajda haldun ustunel transfer sorusuna diyor,yakinda gorusmek uzere ) cok pis guluyordu at kuyrugunu sevdim adamim!

Caner'e burun kıvıranları anlamıyorum. Hele Caner'i Alparslan'la kıyaslayanları hic anlamıyorum. Caner cogu Galatasaray taraftarının hayalinde yarattıgı veya bekledigi Alparslan'ın ta kendisi veya farklı bir bedende hazır halidir. Sercan'dan cok bu transferin olmasını isterim. Zira Sercan eger bir yerlere gelmek istiyorsa, "Galatasaray'dan baska yolu yok".

Melih abiyi sadece transfer yüzünden okuyan insanlar onu ne kadar kıymetli ve saygıdeğer bir Galatasaraylı olduğunu anlayamazlar zaten

#

# rijkaard açıklandı. - 5 haziran

+27 gün

abdul kader keita açıklandı. - 2 temmuz

+27 gün

elano blumer açıklandı - 30 temmuz

+27 gün

kim bilebilir değil mi sözlük? - 26 ağustos

Sözlükten.

Hocam bu nasıl bir saptamadır tebrik ediyorum sizi :kupa:

İyice şehir efsanesine dönüştürdünüz bizim transfer olaylarını, Kuran'ın şifresi tadında birşey oldu bu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt