Cevap: Caner'de Sona Doğru!
CANER'İN MENAJERİ, MARATON.COM.TR'YE KONUŞTU!..
Haberi yazdırın 17 Ağustos 2009 20:20
Transferin hızlı takımı Galatasaray, şimdi de gözünü CSKA Moskova’nın Türk yıldızı Caner Erkin’e dikti!.. Manisaspor’dan 2007 yılında Rusya’nın CSKA Moskova takımına transfer olan Caner için sarı kırmızılı kulübün nabız yokladığı öğrenildi!..
Genç oyuncunun durumuyla ilgili olarak MARATON.COM.TR’ye konuşan Caner’in menajeri Batur Altıparmak, “Galatasaray, Caner ile ilgileniyor ancak şu an için net bir şey yok. Galatasaray’ın bir ilgisi var ama ‘haydi şu transferi bitirelim’ diye bir tavırları şu anda söz konusu değil” dedi.
"BONSERVİSİ 5 MİLYON EURO"
Kulübü CSKA Moskova’nın Caner’i bırakmak gibi bir niyetinin olmadığını da açıklayan Altıparmak, “CSKA Moskova Yönetimi, “Caner’i zaten 3 milyon Euro’ya aldık, bonservis bedeli olarak 4,5-5 milyon Euro’dan aşağı bir bedelle satmayız’ diyor. Zaten şu anda da Caner satış listesine konulmuş değil. Yani satmak gibi bir niyetleri yok. Sadece G.Saray’ın bir girişimi var” ifadelerini kullandı.
"CANER İYİ DE OYNASA, KÖTÜ DE OYNASA ZICO ONU OYUNDAN ALDI"
CSKA Moskova Teknik Direktörü Arthur Zico ile Caner Erkin arasındaki krize de değinen Batur Altıparmak, genç oyuncunun oyundan alınırken sadece küçük bir tebessüm etmesi nedeniyle Brezilyalı teknik adamla aralarının bozulduğunu belirtti. Altıparmak şöyle konuştu:
“Arthur Zico, Caner iyi de oynasa, kötü de oynasa hep oyundan çıkartıyordu. Zico, Rubin Kazan maçının 63. dakikasında takım 1-0 yenikken Caner’i oyundan aldı ve Caner çıkarken sadece ‘Yine mi ben?’anlamına gelebilecek bir tebessüm etti. Caner'in çıkmasından sonra CSKA 2 gol attı ve maçı kazandı. Bu maçın ertesi günü Zico, Caner’e “Senin artık 2. takımla çalışmanı istiyorum’ dedi. Bu 1 hafta sürdü. Daha sonra yönetim devreye girdi ve Caner yeniden A takımla çalışmalara başladı. Şu anda kadroya giremiyor ancak ilerleyen haftalarda kadroya alınabilir. Zaten belki de Zico takımdan ayrılacak”
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: BORA EĞRİÇAYIR
[email protected]