Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Bu röprotaji bende izledim. Cocukken Besiktasliydim dedi. Hakan balta cok profesyonel bir futbolcu, fazla bir sakincasi yok. Fenerli olmasin yeter;)

Daha dun Bakırkoy Tınaztepe pasajına gelip babamın ayakkabılarını boyayan salya sumuk Galatasaray'lı Emre'nin suan burnu havalarda Fener'de oynadıgı gibi Hakan'ın Fenerbahceli olmasında da hic bir sakınca yok, tabi isini geregiyle yaptıgı surece.

Not: Boyacılıgı kucumsemek haddim degil. Emekle yapılan her ise saygım sonsuzdur, fakat Emre gibi geldigi yeri unutup millete burnunun ucuyla bakan adamlara dayanamam.

sizene kardeşim hangi takımlıysa.bizde aslan gibi oynuomu oynuo

arkadaşım allah aşkına mantıklı düşün ya bi adam galatasaray a yada herhangi bir klübe gittiğinde ben başka takımlıyım diyebilirmi allah aşkına ya.böle bir röpörtajı olamamıştır hakan baltanın.ayrıca onların eşi dostumusnuz yok caner fb li yok servet galatasaray lı değil yok hakan balta bjkli diosnz.lütfen yapmayın.futbolcu hangi takımda oynuyorsa ben bu takımlıyım dio günümüzde herkes de bilio.(büyük klüptekler için konuşuyorum.) ayrıca servetin galatasaraylı olmadğını nerden çıkardın.

niye diyemesin? gittiği takımın taraftarı ayağına yatmasından çok daha iyidir.

biraz araştırırsan bulabilirsin belki hakan balta'nın o röportajını.

nereye vermişti hatırlamıyorum röportajını ama güvenilir bir yerdi.

biz kendimiz uydurmuyoruz, adamlar kendileri söylüyor. sen kendi kendime uydurmuşum havası vermişsin.

caner'i bilemem ama mesela alparslan da w.bremen II'de oynarken kickers'a verdiği röportajda fbliyim demişti.

servet de aynı şekilde takım tutmadığını, gittiği her takımda elinden geleni yaptığını söylüyor sık sık.

benim için o takımlı, şu takımlı hiç önemli değil, yeter ki formayı hakkıyla terletsin.

profesyonellik işte budur, gittiği her takımda taraftarlara "çocukluğumdan beri bu takımı tutuyorum" diye yağ çekmek değil.

dediğim gibi tuttuğu takımın benim için bir önemi yok profesyonelce davrandığı sürece;

ama yalan söylüyormuşum, iftira atıyormuşum gibi bir hava vermek hoş değil.

niye diyemesin? gittiği takımın taraftarı ayağına yatmasından çok daha iyidir.

biraz araştırırsan bulabilirsin belki hakan balta'nın o röportajını.

nereye vermişti hatırlamıyorum röportajını ama güvenilir bir yerdi.

biz kendimiz uydurmuyoruz, adamlar kendileri söylüyor. sen kendi kendime uydurmuşum havası vermişsin.

caner'i bilemem ama mesela alparslan da w.bremen II'de oynarken kickers'a verdiği röportajda fbliyim demişti.

servet de aynı şekilde takım tutmadığını, gittiği her takımda elinden geleni yaptığını söylüyor sık sık.

benim için o takımlı, şu takımlı hiç önemli değil, yeter ki formayı hakkıyla terletsin.

profesyonellik işte budur, gittiği her takımda taraftarlara "çocukluğumdan beri bu takımı tutuyorum" diye yağ çekmek değil.

dediğim gibi tuttuğu takımın benim için bir önemi yok profesyonelce davrandığı sürece;

ama yalan söylüyormuşum, iftira atıyormuşum gibi bir hava vermek hoş değil.

yalan söylüyorsun demiyorum renkdaş kırdıysam özür dilerim.ben sadece böyle bir röpörtaj verdğini düşünmüyorum

Alıntı ;

Galatasaray Caner transferini yarın bitiriyor.Resmi işlemler yapılıyor.

Sercan 2 gün içinde belli olur.Eğer Sercan gelmezse onun ayarında yabancı forvet alınacak.Rijkaard’ın istediği mevki forvetmiş.

Lig Radyo - Gökmen Özdemir

....

İç piyasayı gereksiz yere bulandıran ve yaptıkları sidik yarışıyla kendi kendilerini kazıklayan Beşiktaş ve Fenerbahçe Kulüplerine de altından bir Küpedir bu transfer.

Belki Caner Rusya’da Gazi Osman Paşa etkisi bırakamadı ama Galatasaray performansı sonrası ırkçı Zico üzerinde böyle bir etki bırakacağı kesin.

.....

Hakan Balta tartışmasına açıklık getireyim.Kendisi bize geldiği ilk günlerde bir röportajında küçükken Beşiktaş'a sempati duyduğunu ama şu an takım tutmadığını belirtmiştir.Zaten görevini başarıyla yerine getirdikçe oyuncuların hangi takımlı oldukları pek önemli değil bence.

Caner'in transferine de gerçekleşirse çok sevinirim.Sol kanada büyük bir rahatlık getirir.

Hakan Balta ile ilgili tartisma ne bilmiyorum,geri sayfalari okumadim ama ilk golunu de bjkye cakmistir onu da bi hatirlatalim guzel goldu cunki :o

En basitinden Volkan Yaman gibi Cimbom'lu oynayacagina, Hakan Balta gibi Besiktas'li oynasin. Gerisi fasafiso.

Evet oyle soyleniyor, Daha dogrusu eskiden sempati duyuyormustu ama suan takim tutmuyormus. Roportajda soylemis AMA NE FARK EDER KI Kardesim? Istedigi takimi tutsun, adam ellinden gelenini yapmiyor mu? Yapiyor, gerisi faso fiso ...

Tuttuğu takımın ne önemi var ki güzel kardeşim? Her maç elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor adam..

edit:Beşiktaş'ı 2-0 yendiğimiz bir maç vardı, Hakan o maçta gol atmıştı :)

kardeşim kesinlikle sorun değil hangi takımlı olduğu. gerçekten hakan baltayı çok beğendiğim için, canını dişine takarak oynadığı için şaşırdım. bir de şu kazmaoğluna dönmesini istemediğim için. hakan çok önemli bir oyuncu çok

Ustundeki forma sari-kirmizi'mi? Forman'in hakkini veriyormu? Ozaman o adam bizde oynadigi surece Galatasarayli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt