Haldun Üstünel Futbol A.Ş'den istifa etti !

Cevap: Haldun Üstünel istifa etti !

Tijjani+Babangida.jpg

3570.jpg

Halduna laf atanlar bunlara layik

Koskoca GSC yönetimi göremiyormu bu adamı.Valla yeter ha.Hava sıcak,transfer yok.Bir de böyle provakatörleri çekemeyiz.Gereğini yapın artık.Küfür etmekten günaha giriyoz ya

1 ay ailesini görmemiş falan, geçelim bunları arkadaşlar. Bana 16 milyon € verin, ben de ailemi görmeden 1 ay geçiririm seve seve. Takıma da iki tane Keita/Elano seviyesinde, popülerliğinde adam getiririm rahatlıkla.

Ne yapmaya çalışıyorsun sen??

FM başından kalk biraz, çık dolaş, hava al, arkadaş falan edin. Belki saçmalamaya ara verirsin

1 ay ailesini görmemiş falan, geçelim bunları arkadaşlar. Bana 16 milyon € verin, ben de ailemi görmeden 1 ay geçiririm seve seve. Takıma da iki tane Keita/Elano seviyesinde, popülerliğinde adam getiririm rahatlıkla.

dusuncene saygi duyuyorum ama herkesin bir sabrI var bilesin..

Yahu bravo dedim geçtim siz niye hâlâ o adama cevap verme gereksinimi duyuyorsunuz beyler,onu anlamıyorum.2 sayfa Serhat'a cevap mı verilecek ? Daha önemli sorunlar var.

bir provakatör birşeyler saçmalıyor.herkes küfür edip boşuna ceza almasın beyler.yok hayır edilebiliyorsa bende edeceğim. :D

Koskoca GSC yönetimi göremiyormu bu adamı.Valla yeter ha.Hava sıcak,transfer yok.Bir de böyle provakatörleri çekemeyiz.Gereğini yapın artık.Küfür etmekten günaha giriyoz ya

Uğur'a katılıyorum.Provakatörlük yapmaktan başka derdi olmayanlara gereken yaptırımlar uygulanmalı.

ne yazarsa yazsin hic cevap bile vermeyin amaci o zaten :D

Muhtemelen bu verdiğiniz tepkilere ``ahahahahaha```diye gülüyor pc başında Serhat.Bırakın takılsın kendi halinde ne diye ciddiye alıp cevap verirsiniz anlamıyorum beyler.Adamın istediği şeyi yapıyorsunuz.

Elimden bir kaza cikacak.

1. 16 Milyon Euro'yu Üstünel'e vermediler. Adam yüzbinlerce Euro'luk seyahat, konaklama, yeme/icme masrafini cebinden ödedi.

2. Sana 16 Milyon Euro verip "git bize yildiz getir" deseler, seni menejerler arasina alir. Florya'ya döndügünde sorarlar: " Ne oldu oglum Serhat?".

"Mini mini bir kus donmustu" dersin.

"Eeee?" derler.

"Ellerim bak bos kaldi" diye devam edersin.

Sıcaklık Beyninemi vurdu lan Gereksiz.İnsanların Morali bozuk hiç kimse çekemicek seni aklın varsa biraz sus.

cokta haksiz sayilmazsin, alinan basarisiz sonuclardan sonra, evet elano transferinde kocaman bir kazik yedigimiz dogru,ama keita iyi oyuncu,yani anlayacagin bir dogru bir yanlisi var bu iki futbolcu konusunda,

diger arkadaslara söylüyorum, bee arkadaslar burasi acik platform degilmiydi????hani burada herkes kendi görüsünü yazabilirdi??birakin da Serhat kardes ne düsünüyorsa onu yazsin,birakin arkadasi.

Elimden bir kaza cikacak.

1. 16 Milyon Euro'yu Üstünel'e vermediler. Adam yüzbinlerce Euro'luk seyahat, konaklama, yeme/icme masrafini cebinden ödedi.

2. Sana 16 Milyon Euro verip "git bize yildiz getir" deseler, seni menejerler arasina alir. Florya'ya döndügünde "mini mini bir kus donmustu, ellerim bak bos kaldi" sarkisini söylersin.

yok yapar transfer eminim getircek mokoko ları geleceğin yıldızı dicek

Yönetim Kurulu'ndaki görevine devam edecek olması güzel.

hele sükür birileri bu kısmın farknda...basında asla bu kısım konusulmyorne hıkmetse ya adamlar cok guzel karıstıryor helal olsunnedyımkı habercılık yapamıyorlar tamam ama bızı karıstırmakta kırdırmakta cok ıyıler....birazcık kendmıze gelelım lutfen...

Yahu Serhat'a cevap yazmayın yeter bilerek yapıyor.Rahatsız oluyorsunuz ama bir tane mesaj raporlamıyorsunuz. 5 dakika kilit

Yönetimde kalması değil olay,nasıl bu duruma geldi Haldun,nasıl soğutuldu bu kadar ?

Geri
Üst Alt