Haluk Yürekli: “Emin Bayram, Westerlo’ya satılıyor"

Gitmek istiyor diyorsun ya hani, Boey de insan, eşya değil. Onun da kesin tercihi Münih'e gitmekti. 15'e verseydik madem. 1 yılı kalmıştı.
Sana yazdığım gibi, Erden Timur'un Becali'ye CL geliri yedirmemesi, Bakambu satışı, Boey'in satışında sergilediği tavır bile 2 yılda bazı şeyler için ileriye yönelik iyi örneklerdi. Sen olumsuz taraflarına bakabilirsin. Zaniolo ve Yunus konusundaki başarısızlık tamamiyle iletişim hatası. Sözleşme detaylarını bilmeden bu konuları eleştirmek yanlış. Gittiği takımlarda süre vermediler, belki de kolay gerçekleşecek maddelerdi.

Madem Emin satılsın demiyorsun, niye eşya değil, oynamak istiyor, gitmek istiyor diye bu transferi destekler nitelikte mesaj atıyorsun. Yazdığın sanki normalmiş gibi gösteriyor bu satışı. Bu çocuğun seviyesi belki büyük takım seviyesi değil ama değeri 2. el sitesinde satışa konulup elden bir an önce çıkartılmaya çalışılan bir eşya da değil. Bence gayet iyi bir örnek verilmiş. Zira şuan öyleymiş gibi bir satış yapıyoruz haber doğruysa.

Pekala gitmek isterdi hatta istedi de. Kimse de hayir diyemez. Bu arada ben zaten hakkiya hakkini teslim ettim Cengiz neden bu konuyu getirdin anlamadim. Erden orada devreye girip eli arttirmistir. Ancak Boey israr etse, seninle senkron olmasa ya da senin onunla iletisimin iyi olmasa yine birsey yapamazdin :) Son olarak, karsindaki Bayern. Istedigini verir cok buyuk paralar degil bu, onlar icin bunu sende biliyorsun. Bak, Arda Guler. Gelip aldi adamlar fener gitme demesine ragmen.

Emin konusu farkli. Ben orada renkdasin yaklasimina sitem ettim "curusun". Hayir efenim. Senin boyle bir tasarrufun olamaz. Adam gitmek istiyorsa da gider. Sartlar Boey ile bir degil bu arada. 2.5 olmaz, 3m olur ama gitmeks istiyorsa, hoca'da "ilk tercihim degil gidebilir: diyorsa, sende ustemelezsin. Bir de allasen, belki kendisi kalmak sitemiyor diyorum bir sandalye ile olayi aciklamak IQ sorgulatir insana. Burasa insani bir durumda var. Hayat onun hayati, onun da kendince bir plani var. Beli "yemiyor" kalip mucadele vermek ? Adami zorlayamazsin ki. Davalik olup ugrasacagina, ortak zeminde anlasma yapilir, kenarda curutmenin kimseye faydasi yok.

Ben bu arada, herhangi bir satir arasinda fikrimi beyan da etmedim. Bana kalirsa dusuk bir bonservis bu. Daha yuksek olmali. Hatta "hem oyuncu hem Hoca hem yonetim" anlasirsa, kalsin da isterim. Ama bu paydaslardan birkaci ortak zeminde olamiyorsa, curutmez, makul sekilde elden cikarirsin.

Westerlo'nun rekor satışı 11 milyon ile Lyle Foster Burnley'e. 2. sıradaki ise 1.80 milyon euro ile Nabil Dirar. Başka satış yok zaten.

%50 işi de yalandan yani bırakalım bu yarısı bizde işini. 21 yaşındaki stoperi 2.5'a hediye ediyoruz, süslemeye gerek yok.

Pekala gitmek isterdi hatta istedi de. Kimse de hayir diyemez. Bu arada ben zaten hakkiya hakkini teslim ettim Cengiz neden bu konuyu getirdin anlamadim. Erden orada devreye girip eli arttirmistir. Ancak Boey israr etse, seninle senkron olmasa ya da senin onunla iletisimin iyi olmasa yine birsey yapamazdin :) Son olarak, karsindaki Bayern. Istedigini verir cok buyuk paralar degil bu, onlar icin bunu sende biliyorsun. Bak, Arda Guler. Gelip aldi adamlar fener gitme demesine ragmen.

Emin konusu farkli. Ben orada renkdasin yaklasimina sitem ettim "curusun". Hayir efenim. Senin boyle bir tasarrufun olamaz. Adam gitmek istiyorsa da gider. Sartlar Boey ile bir degil bu arada. 2.5 olmaz, 3m olur ama gitmeks istiyorsa, hoca'da "ilk tercihim degil gidebilir: diyorsa, sende ustemelezsin. Bir de allasen, belki kendisi kalmak sitemiyor diyorum bir sandalye ile olayi aciklamak IQ sorgulatir insana. Burasa insani bir durumda var. Hayat onun hayati, onun da kendince bir plani var. Beli "yemiyor" kalip mucadele vermek ? Adami zorlayamazsin ki. Davalik olup ugrasacagina, ortak zeminde anlasma yapilir, kenarda curutmenin kimseye faydasi yok.

Ben bu arada, herhangi bir satir arasinda fikrimi beyan da etmedim. Bana kalirsa dusuk bir bonservis bu. Daha yuksek olmali. Hatta "hem oyuncu hem Hoca hem yonetim" anlasirsa, kalsin da isterim. Ama bu paydaslardan birkaci ortak zeminde olamiyorsa, curutmez, makul sekilde elden cikarirsin.
Çürüsün konusuna ben de katılmıyorum. Elindeki oyuncunun değeri neyse ona göre hareket edilmeli diyorum. Ne oyuncu zarar görsün ne de oyuncuya bağlı tutum sergilensin.

2.5'a satmanın mantığı yok. Sence var mı sırf Emin gitmek istiyor diye? Bunu pekala Emin'e açıklayabilirsin, konuşabilirsin. Gitmek istiyorsa gider diye de bir şey olamaz. Oynamak istiyorsa 1 yıl daha kirala. 2.5 alsan ne almasan ne?

Westerlo'nun rekor satışı 11 milyon ile Lyle Foster Burnley'e. 2. sıradaki ise 1.80 milyon euro ile Nabil Dirar. Başka satış yok zaten.

%50 işi de yalandan yani bırakalım bu yarısı bizde işini. 21 yaşındaki stoperi 2.5'a hediye ediyoruz, süslemeye gerek yok.
Ona bakarsak Strum Garz'da Hojlund'u 20'ye satmadan önce en yüksek satışı 6.5 milyonaymış ondan öncekilerde 1-3 milyona falan. İş burada oyuncunun gösterdiği performansta.

Ona bakarsak Strum Garz'da Hojlund'u 20'ye satmadan önce en yüksek satışı 6.5 milyonaymış ondan öncekilerde 1-3 milyona falan. İş burada oyuncunun gösterdiği performansta.
Tekrar bak bence. Hojlund sonrası 2. sırada 13 milyon ile Emegha var. Sonra 6.5, 3, 3 diye gidiyor. Westerlo'nun 11 milyonluk satışı var tek Burnley almış.

Hojlund'u bize karşı 1 maçta izledik bu adamın az çok buralara geleceğini gördük. Zaten hücumcu olduğu için ayrıca bir artısı var.

Kendimizi kandırmayalım bence. Westerlo ne kadar parlatabilir de kaça satabilir? Gittiği takım güven verse neyse diyeceğim. %50 işi Westerlo ile anlamsız bir anlaşma.

Tekrar bak bence. Hojlund sonrası 2. sırada 13 milyon ile Emegha var. Sonra 6.5, 3, 3 diye gidiyor. Westerlo'nun 11 milyonluk satışı var tek Burnley almış.

Hojlund'u bize karşı 1 maçta izledik bu adamın az çok buralara geleceğini gördük. Zaten hücumcu olduğu için ayrıca bir artısı var.

Kendimizi kandırmayalım bence. Westerlo ne kadar parlatabilir de kaça satabilir? Gittiği takım güven verse neyse diyeceğim. %50 işi Westerlo ile anlamsız bir anlaşma.
Emegha, Hojlund'tan 1 sezon sonra satılmış. Emin oradan 15 falan gitmez ama performansı iyi olursa 8-10 olabilir.

Zaniolo 2+13 milyon zorunlu olmayan opsiyonlu anlasmayi ne zaman aciklar Dursun?

Emegha, Hojlund'tan 1 sezon sonra satılmış. Emin oradan 15 falan gitmez ama performansı iyi olursa 8-10 olabilir.
Yahu 1 sezon sonra satılmasının ne ilgisi var. En yüksek satışlara bakıyoruz ya, Emegha'yı atlamışsın onu diyorum. 20-13-6.5 diye gidiyor S.Graz :)

Ayrıca dediğim gibi hepsi santrafor bunların. Hücumcuların artı olarak pazarı yüksek oluyor.

Emin 8-10 gitse bile, ki bu tarihi bir satış olur Westerlo için, biz 2.5+5 ile 7.5 almış oluruz. Yani mükemmel bir senaryoda bile alacağımız bu.

Yahu 1 sezon sonra satılmasının ne ilgisi var. En yüksek satışlara bakıyoruz ya, Emegha'yı atlamışsın onu diyorum. 20-13-6.5 diye gidiyor S.Graz :)

8-10 gitse bile, ki bu tarihi bir satış olur Westerlo için, biz 2.5+5 ile 7.5 almış oluruz. Yani mükemmel bir senaryoda bile alacağımız bu.
2.5'a gittiyse zaten kötü anlaşma benim bahsettiğim 4+%50 olan bu anlaşma. 8-10 giderse 8-9 milyon kazanmış oluruz bu da makul olur. 1 sezon sonra gitmesinin şöyle bir ilgisi oluyor daha önce en yüksek satışı 6.5 olan bir takım 20 milyona oyuncu satmış o yüzden daha önce en yüksek satışı 11 milyon olan bir takım neden Emin'i 10 civarına satamasın iyi performans gösterirse?

belcika ligi brugge - odilon.

kronolojiksel olarak ,
*hammarbay dan ucuza alinan *odilon ornegi var *brugge 'a
,akabinde - > *levarkusen yapan. misline giden .

saygi ve selamlar.

2.5'a gittiyse zaten kötü anlaşma benim bahsettiğim 4+%50 olan bu anlaşma. 8-10 giderse 8-9 milyon kazanmış oluruz bu da makul olur. 1 sezon sonra gitmesinin şöyle bir ilgisi oluyor daha önce en yüksek satışı 6.5 olan bir takım 20 milyona oyuncu satmış o yüzden daha önce en yüksek satışı 11 milyon olan bir takım neden Emin'i 10 civarına satamasın iyi performans gösterirse?
4+%50 doğru mu emin değilim, HY direkt İbrahim Hatipoğlu 2.5 dedi diyerek kaynak verdi.

Bir kere dediğim gibi Emin stoper. Verdiğimiz örneklerin hepsi hücum oyuncuları, santraforlar. Dediğin olur Emin iyi bir performans gösterse bile, -ki bu sezon iyi sezon geçirdi diyorlar- şöyle olur. 3-5'e Belçika'da üst sıra takımı alır, sonra satarsa onlar satar. Aynı şeyleri yazmış gibi olacak ama bence Westerlo direkt bir stoperi 10 milyonlara satabilecek bir kulüp değil. Ama tabi bilemeyiz. Burda anca tahmin yürütürüz. Şu gerçek ki Emin Bayram istediği kadar bizim seviyemizde olmasın, bu anlaşmalara satılacak oyuncu da değil. Kap gelsin göreceğiz artık.

Sampiyonlar ligi kadrosuna alt yapi statusu ile yazabilecegimiz, Avrupa'da iyi sezon gecirmis, Galatasaray altyapi oyuncusunu 2,5 milyon euro'ya satmak ya aptalliktir, ya da dolandiriciliktir. Emin 10 milyon euro'dan asagi fiyata verilemez.

Peşkeş çektiler yani sen bana İcardi de yardım ettin al sana bedava oyuncu dediler.

Bu beceriksizlere kalsa Boey’de 15’e satılırdı. Zamanında Erden Timur pazarlıktayken transfer yatarsa sen yandın diye tehdit edenler de bunlardı.

Bunların yaptıkları artık farklı bir boyuta taşındı. Emin Bayram satılmaz…

Emin kaç maç oynamış
Ne yapmış
10 milyonluk topçu da 2 ye verdi diyorsunuz

Regenerasyonun en yetenekli stoperini 2.5 ya da 4 neyse birine peşkeş çekmek büyük bir kepazelik. Hani gittiği yerde kötü oynasa diyeceğim tamam geçen sene takımının açık ara en iyisiydi Emin Bayram potansiyel olarak Abdülkerim'in önünde olan bir oyuncu. Ordan bir transfer yapsa hayatta geri alamazsın

Tete'nin 1 yıllık maaşını bile karşılamayan bir paraya Emin'i satmanın hiç bir mantıklı açıklaması yok. İptal olur umarım.

Geri
Üst Alt