Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 44.260
- 11.546
- 728
Gitmek istiyor diyorsun ya hani, Boey de insan, eşya değil. Onun da kesin tercihi Münih'e gitmekti. 15'e verseydik madem. 1 yılı kalmıştı.
Sana yazdığım gibi, Erden Timur'un Becali'ye CL geliri yedirmemesi, Bakambu satışı, Boey'in satışında sergilediği tavır bile 2 yılda bazı şeyler için ileriye yönelik iyi örneklerdi. Sen olumsuz taraflarına bakabilirsin. Zaniolo ve Yunus konusundaki başarısızlık tamamiyle iletişim hatası. Sözleşme detaylarını bilmeden bu konuları eleştirmek yanlış. Gittiği takımlarda süre vermediler, belki de kolay gerçekleşecek maddelerdi.
Madem Emin satılsın demiyorsun, niye eşya değil, oynamak istiyor, gitmek istiyor diye bu transferi destekler nitelikte mesaj atıyorsun. Yazdığın sanki normalmiş gibi gösteriyor bu satışı. Bu çocuğun seviyesi belki büyük takım seviyesi değil ama değeri 2. el sitesinde satışa konulup elden bir an önce çıkartılmaya çalışılan bir eşya da değil. Bence gayet iyi bir örnek verilmiş. Zira şuan öyleymiş gibi bir satış yapıyoruz haber doğruysa.
Pekala gitmek isterdi hatta istedi de. Kimse de hayir diyemez. Bu arada ben zaten hakkiya hakkini teslim ettim Cengiz neden bu konuyu getirdin anlamadim. Erden orada devreye girip eli arttirmistir. Ancak Boey israr etse, seninle senkron olmasa ya da senin onunla iletisimin iyi olmasa yine birsey yapamazdin

Emin konusu farkli. Ben orada renkdasin yaklasimina sitem ettim "curusun". Hayir efenim. Senin boyle bir tasarrufun olamaz. Adam gitmek istiyorsa da gider. Sartlar Boey ile bir degil bu arada. 2.5 olmaz, 3m olur ama gitmeks istiyorsa, hoca'da "ilk tercihim degil gidebilir: diyorsa, sende ustemelezsin. Bir de allasen, belki kendisi kalmak sitemiyor diyorum bir sandalye ile olayi aciklamak IQ sorgulatir insana. Burasa insani bir durumda var. Hayat onun hayati, onun da kendince bir plani var. Beli "yemiyor" kalip mucadele vermek ? Adami zorlayamazsin ki. Davalik olup ugrasacagina, ortak zeminde anlasma yapilir, kenarda curutmenin kimseye faydasi yok.
Ben bu arada, herhangi bir satir arasinda fikrimi beyan da etmedim. Bana kalirsa dusuk bir bonservis bu. Daha yuksek olmali. Hatta "hem oyuncu hem Hoca hem yonetim" anlasirsa, kalsin da isterim. Ama bu paydaslardan birkaci ortak zeminde olamiyorsa, curutmez, makul sekilde elden cikarirsin.