Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın sol bek, kanat ve stoperle ilgili ciddi çalışmaları var"

Haluk Yürekli: "Takım içinde de Galatasaray yönetimi içinde de bir fokurdanma varsa bunun sorumlusu Dursun Özbek'tir. Sürekli bir şeyler yaşanıyor ve Galatasaray kulübünün lideri buna müdahale etmiyor. Çünkü Dursun Özbek'in yönetme şekli sessiz olup kendi haline bırakayım yöntemi."

kanat rotasyonu nicel olarak dolu gözükse de sıkıntılıydı ve bu bilinmeyen bir şey değildi.
ama yönetim ve teknik ekip gerçeğe gözünü kapamayı seçti. ya da oğuz transferi yatınca sorun yokmuş gibi yaptık anlamak güç.
bence sara dışında bir orta saha da lazım. defansif özellikleri iyi olan çabuk bir adam mesela. bir gedson'a cevap veremedik. her maçta dayak yiyoruz heriften.
tabi bunlar olurken yabancı sayısını nasıl ayarlayacaklar bilmiyorum.
keşke bu noktaya gelmeden halledebilseydik.

Haluk Yürekli: "Dursun Özbek, 12 kişi olan Sportif AŞ yönetimini 16'ya çıkarmak istiyor. SPK'dan onay bekleniyor."

sebep?

Hani Morutan bizim futbolcumuz degildi? Haluklar Morutan'dan cikmamiz lazim diyor.

Haluk Yürekli: "Galatasaray taraftarının yakın tarihte çok sevdiği 2 isim var. Birisi Fatih Terim, diğeri Erden Timur. Bu 2 kişi de Cenk Ergün ile çalışmadı. Erden Timur geldiğinde Cenk Ergün Sportif Direktör olarak görevlendirilmişti. Ona rağmen farklı bir yerde, çalışmalarının dışında tuttu onu."

Hani Morutan bizim futbolcumuz degildi? Haluklar Morutan'dan cikmamiz lazim diyor.

şampiyonluk sonrası verdiği bir röportajda okan da bizim oyuncumuz gibi konuşmuştu diye anımsıyorum.
kitabına uydurmak için bir şeyler denedik gibi o transferde

edit : buldum

Haluk Yürekli: "Dursun Özbek, 12 kişi olan Sportif AŞ yönetimini 16'ya çıkarmak istiyor. SPK'dan onay bekleniyor."

sebep?
Gsiyadli kalmıştır, cenk gibi liseli kalmıştır, fakirleri doyurmak lazım. Ben bu haberden davinsonun ve barışın satılacağı izlenimini aldım, yol yapiyorlar

sebep?
Bugun sabah söyledi 343 de dursun aş ye 4 tane baskan vekili yapmak istiyormus 1 kisi yerine

Son düzenleme:
Sol Bek: A. Sandro (free Agent)
Bir sene götürür herhalde

sol bek neyse

kanat herhalde birileri gidiyor

stoper ne alaka

Stoper işi hoşuma gitmedi, Davinson’u satma gafletinde bulunurlarsa kendi iplerini çekerler.

Öncelik sol bek ve bir tane cigersiz genc bir 6-8 oyniyacak oyuncu sart. Geri kalani artik devre arasi halletmemis gerekli.

Bu limit olayida sirf bize gecerli heralde, fener bizden cok daha fazla bonservis parasi harcadi onlarda limit mimit yok heralde

ortasahayı 3 lemediğimiz sürece istediğiniz kadar bek alın , istediğiniz kadar Köhn'ü yerden yere vurun (haksız buluyorum), pozisyon yiyeceğiz.

yayla gibi geçiş yiyerek hangi bek olursa olsun kaçırır poizsyonunu.
Katılıyorum Sarayı 10 numara oynatip defans gücü kuvvetli 8 numara almalıyız.

Geri
Üst Alt