Haluk Yürekli: "Hamza Akman Danimarka'ya transfer olduğunda Galatasaray yetiştirme bedelinden feragat etti"

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Haluk Yürekli: “Hamza Akman sezon başında Galatasaray’dan ayrıldı, Danimarka’ya gitti, Hamza Akman ayrılırken, Galatasaray yetiştirme bedelinden feragat etti. Ayhan Akman’nın oğlu olmasa etmezdi. Hamza Akman gitti, başarılı olamadı, geri döndü ve 1 aydır altyapıda antrenmana çıkıyor. Ayhan Akman olmasa çıkartmazlar. Efe Akman, Galatasaray ile sözleşme imzalıyor “Süre sınırlaması” koyuyorlar. Altyapıdan çıkan bir oyuncuya böyle madde konulur muydu? Efe Akman bu madde sebebiyle oynuyorsa Okan Hoca’yı da eleştiriyorum!”

Yetiştirme bedelinden ziyade bu çocuk neden olmuyor esas tartışılması gereken konu bu.Her zaman söylüyorum treni geçen sene başında Eyüpspor'a gitmemekle kaçırdı.Oraya gidip oynamış olsaydı farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.Neden nasıl gitmedi hiç anlam veremedim.Sonra Danimarka niye fiyasko ile sonuçlandı? okadar çok soru işareti var ki Hamza'ya dair.Aslında çok ama çok iyi kumaş.Çok yazık oluyor.nerede nasıl ,kaç kişiyle hata yapıyor hepsi kocaman bir soru işareti.

lan ne akmanmis arkadas ya

sanarsin messiyi kacirdik elimizden

babalarin torpili sayesinde bizde bile kritik anlarda sahaya cikiyor bu veletler

umarim en kisa sürede azalarak biter bu cile

biktim artik
Okadar bıkılacak artıkta değiller yaa.Efeye laf sokmuşsun ama henüz 18 yaşında bu çocuk.Bu gözler ne kötü oyuncular gördü yıllarca.Hiçbirisine laf edilmedi.Efede Hamzada kötü sözü hakedecek kadar yada baba torpili diyecek kadar kötü değiller.Asla katılmıyorum ama bir yerde bir eksiklik var onu çözebilmiş değiliz.mesela bu çocuklar neden kuvvetlenemiyor.Bu çocuklar neden kiralık gidemiyor.Bu çocuklar sürekli oynayabilecekleri kuübe kanalize edilemiyor.Mesele bu.

Okadar bıkılacak artıkta değiller yaa.Efeye laf sokmuşsun ama henüz 18 yaşında bu çocuk.Bu gözler ne kötü oyuncular gördü yıllarca.Hiçbirisine laf edilmedi.Efede Hamzada kötü sözü hakedecek kadar yada baba torpili diyecek kadar kötü değiller.Asla katılmıyorum ama bir yerde bir eksiklik var onu çözebilmiş değiliz.mesela bu çocuklar neden kuvvetlenemiyor.Bu çocuklar neden kiralık gidemiyor.Bu çocuklar sürekli oynayabilecekleri kuübe kanalize edilemiyor.Mesele bu.
arkamızda babamız var rahatlığı

sadece ayhanın mı oğlu var da torpil denior, bin tane eski topçu var hepsinin oğlu topçu olurdu torpil olsa. h. şaşın da oğlu altyapıdaydı gitti, hamza da 19una kadar denendi olmayınca gitti. şimdi efe şans buluyor. o da olmazsa gider. ayrıca herif milli takımda da oynuyo düzenli. roma da zanoloyu alırken bunla ilgili bi madde fln koymuştu. heralde ayhan romada da oynadı.

arkamızda babamız var rahatlığı
Belkide ama çok saçma geliyor bana.baba var ise orada kalabilmek için kat be kat fazla çalışmaları kuvvetlenmeleri gerekiyor.Ama söylenilen gibi baba torpili olsa bu çocuklar çok daha fazla süre alabilmeliler değilmi? Bence Efe kesinlikle umut vaadediyor.Torreiranın onu himayesine alması gerekli ve kesinlikle kuvvetlenmeli.Sivas maçında son dakikada kalenin önünde kaçırdığını atmış olsaydı.Çok farklı konuşuyor olacaktık.

250 bin euroluk ne katkıda bulunmuş da feragat etmişiz

Koca istanbulda bir tane ikinci lig takımı bulamadı mı kendine gidip oynayanilecek.
İlla florya mı olmalı olunca ne oluyor müthiş gelişim mi gösteryorlar

Koca istanbulda bir tane ikinci lig takımı bulamadı mı kendine gidip oynayanilecek.
İlla florya mı olmalı olunca ne oluyor müthiş gelişim mi gösteryorlar
Geçen sene Eyüp treni vardı biliyorsun sevgili Tuna.İstemedi.Bu sene süper ligte top koşturuyor olacaktı.Belkide ilk 11 di kimbilir.

Hamza akmani 3 ay sonra kovdular danimarkadan. Altyapıdan ilk 11'e geç yedek kulübesine koyacak oyuncu bile çıkmıyor. Her sezon başı hazırlık maçlarında rezil sonuç almamızın sebebi de bu alt yapıdakilere sahaya sürmek oluyor. Altyapı da büyük bir temizlik ve yeni mantalite lazım.

yanlıs eleştiri ,bizim altyapı yıllardır torpil yuvası ,sadece ayhan üzerinden vurmak çok artniyetli

ki efede enazından potansiyel var

Hamza akmani 3 ay sonra kovdular danimarkadan. Altyapıdan ilk 11'e geç yedek kulübesine koyacak oyuncu bile çıkmıyor. Her sezon başı hazırlık maçlarında rezil sonuç almamızın sebebi de bu alt yapıdakilere sahaya sürmek oluyor. Altyapı da büyük bir temizlik ve yeni mantalite lazım.
Kadroda ilk 11'inde 1 tane altyapıdan adam var bir tane şuan rotasyonda oynayan adamın var bir tane de yazın yurtdisina sattığın adam var nasil 1 tane bile adam çıkmamış oluyor?

sadece ayhanın mı oğlu var da torpil denior, bin tane eski topçu var hepsinin oğlu topçu olurdu torpil olsa. h. şaşın da oğlu altyapıdaydı gitti, hamza da 19una kadar denendi olmayınca gitti. şimdi efe şans buluyor. o da olmazsa gider. ayrıca herif milli takımda da oynuyo düzenli. roma da zanoloyu alırken bunla ilgili bi madde fln koymuştu. heralde ayhan romada da oynadı.
Futbolcularin ogullarinin alt yapıda olmasi istisna harici torpildir

Geri
Üst Alt