Haluk Yürekli: "Kerem Aktürkoğlu'nun yolu Galatasaray ile devam etmeyecek"

Şunun kafasına patlatıp "Otur lan oturduğun yerde" diyecek bir yönetici yok mu?

Oğuz'u niye almadık o zaman
Klube formaya kufur eden adami takimda mi tutacagiz gerekirse 13. oluruz yine o adam bu takimda oynayamaz artik bu adami klupte tutmak demek kotu ornektir derhal satilmalidir

Kerem önemli bir oyuncu ama yedek kaldığında Zaha'dan daha büyük sorun çıkardığını düşünüyorum. Saha içinde sürekli birilerini azarlarken görüyorum. Statta daha net görülüyor.

En son hazırlık maçında durup dururken Batshuayi'ye azar yapıyordu. Ne gerek var bu triplere. Adamda anlamsız bir gerginlik var ve oyunu da geriye gidiyor bu sebeple.

Küfür başka ama bu küfür olmamış doğruysa.
Haber gerçekse, soyunma odasında yaşanan bir olayın dışarı çıkması da ayrı rezalet.

Haber doğruysa da yanlışsa da Kerem'in tripleri negatifliği gına getirdi artık.

Gönderin gitsin abi fazla nazli tripli adamdan olmaz.

Kerem apo zaha gönderilmeli derhal. Ziyech ise işe yarayabilir anadolu maçlarında kilit acma özelliği farklı oyuncu. Haa bana kalsa ziyech de istemem.

Kerem ile bağlar kopmuş çok yazık ama kendide pişman olacak, Avrupada hiç bir kulüpte burdaki kadar şans bulamaz, bu kadar top kaybeden pas atamayan adamı oynatmazlar. Arap liginde oynayabilir onun için en iyi yer orası olur, 10 milyon getirip gitsin iki tarafta kazansın.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya gönderin şunu gitsin kardeşim. 5 milyon verene satın gitsin, böyle adam mı olur ? bakın sporcu demiyorum böyle adam mı olur ? her ay ben gideceğimde gideceğim yok hakkım yeniyor yok o yok bu.. istiyorsa fenere gitsin çokta umrumuzda

Teklif yoksa zorla mı gidecek anlamadım.

Çok istiyorsa ve gerçekten dediyse o lafı gidelim Erzurum’a , Erzincan’a kiralayalım başladığı lige dönsün.

Ha yok ben 3 kuruşa gideceğim diyorsa kadro dışı kalır sözleşmesi bitince gider istediği yere 2-3 sene sonra

GS taraftarına hizmet ediyor

Tabii ki de habercilik bu

Sen Keremsporu tutuyor olabilirsin ama biz kulübümüze söven topçu varsa bilmek isteriz
Ben keremspor değilim. Geçen sezon Sergionun hoca ile nasil kavga ettigini biliyor musun mesela? Geçen sene niye böyle soyunma odasi muhabbeti cikmiyordu işler kötü giderken ortaya çıkan herkes simsardir

Ya hadi git Haluk. Arda soyunma odasinda ne muhabbetler yapıyordu şimdi mi aklınıza geldi? Her topçu skora reaksiyon verip küfür edebilir. 5-0 olmuş maç sonu ne dicekti
Renktas senin fikirlerine genelde katilirim ama bu adam genel anlamda sorunlu ardayla bir tutmak acaip yanlis ardayi sevmem ama adam has galatasaraylidir

Bu ilk degil ikinci degil ucuncu degil seni ucuncu ligten alip getirip oynayan hocaya bunu yapan yedigi kaba pisleyen adamdir karaktersizdir direk satilmali

Ne oldu şimdi Zaha'yı hoca yedi, Kerem de kendini yerse ikisi birden giderse kim oynayacak kanatta ? O kadar maça çıkacağız lig başlıyor sırası mı şimdi. Şaka gibi yönetiliyoruz.

Geri
Üst Alt