- 1 Ağustos 2009
- 46.556
- 48.818
- 4.708
bu mesele büyümez. büyümemeli de. ama okan hocamın sorunlu futbolcuyu yönetememe sorunu varbu mesele büyümeli
oyuncuyu yönetemeyen hoca ve oyuncu ile yollar ayrılmalı
ayrıca bunu sızdıranda belirlenmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu mesele büyümez. büyümemeli de. ama okan hocamın sorunlu futbolcuyu yönetememe sorunu varbu mesele büyümeli
oyuncuyu yönetemeyen hoca ve oyuncu ile yollar ayrılmalı
ayrıca bunu sızdıranda belirlenmeli
erden baskan olsabu mesele büyümez. büyümemeli de. ama okan hocamın sorunlu futbolcuyu yönetememe sorunu var
3Evet kaç milyon kazanıyoruz önemli olan o

Ya adamların görevi gerçeği aktarmakBen keremspor değilim. Geçen sezon Sergionun hoca ile nasil kavga ettigini biliyor musun mesela? Geçen sene niye böyle soyunma odasi muhabbeti cikmiyordu işler kötü giderken ortaya çıkan herkes simsardir
Abi doğru olabilir olmayabilir ama ortalık karisikken ortalığı daha da karistiran her adam gözümde zerre değerli değildir. Alacaklari yayin gelirlerinin Allah belasini versinRenktas senin fikirlerine genelde katilirim ama bu adam genel anlamda sorunlu ardayla bir tutmak acaip yanlis ardayi sevmem ama adam has galatasaraylidir
Bu ilk degil ikinci degil ucuncu degil seni ucuncu ligten alip getirip oynayan hocaya bunu yapan yedigi kaba pisleyen adamdir karaktersizdir direk satilmali
Bu tip varsayımlardan kaçınalım, sanmıyorum öyle bir söz aldığını.okan buna ilk 11 sözü vermıstır gıtme diye
Profesyonel değil aşırı duygusal bir adam, taraftarın tepkilerinden de etkilenmiş ama gidip boyunun ölçüsünü alsın. 6 ay sonra Türkiyeye döner ama kime belki bjkye. Bjkye yakışır zaten.Kerem önemli bir oyuncu ama yedek kaldığında Zaha'dan daha büyük sorun çıkardığını düşünüyorum. Saha içinde sürekli birilerini azarlarken görüyorum. Statta daha net görülüyor.
En son hazırlık maçında durup dururken Batshuayi'ye azar yapıyordu. Ne gerek var bu triplere. Adamda anlamsız bir gerginlik var ve oyunu da geriye gidiyor bu sebeple.
valla ben anlamadım niye 11 cıktıgını zaha varkenBu tip varsayımlardan kaçınalım, sanmıyorum öyle bir söz aldığını.
Gerçeği aktarmak= Doue ile iş bitti dedikten sonra, doue işi yattiktan sonra taraftar ayaklandiginda 3 gün yayin yapmamak hahahaYa adamların görevi gerçeği aktarmak
Sahada sonuç alınsın kaos engellensin
Yoksa yapacak bir şey yok bu dünyadaki tüm beklentinin yüksek olduğu camialar için geçerli bir durum