Haluk Yürekli: "Kerem Aktürkoğlu'nun yolu Galatasaray ile devam etmeyecek"

her oyuncu gidebilir ama böyle itibarsızlaştırıp gönderme dikkat edin sadece bizde var

üstelik gidecek denen hiçbir oyuncunun yerını doldurmadık

Gina geldi bunun triplerinden

Ne oynadin da trip atiyorsun arkadas

Top kaybetmekten baska birsey yapmiyorsun

Gitmesi hem kendisi hem bizim icin en iyisi olacak

Ben keremspor değilim. Geçen sezon Sergionun hoca ile nasil kavga ettigini biliyor musun mesela? Geçen sene niye böyle soyunma odasi muhabbeti cikmiyordu işler kötü giderken ortaya çıkan herkes simsardir
Ya adamların görevi gerçeği aktarmak

Sahada sonuç alınsın kaos engellensin

Yoksa yapacak bir şey yok bu dünyadaki tüm beklentinin yüksek olduğu camialar için geçerli bir durum

Renktas senin fikirlerine genelde katilirim ama bu adam genel anlamda sorunlu ardayla bir tutmak acaip yanlis ardayi sevmem ama adam has galatasaraylidir

Bu ilk degil ikinci degil ucuncu degil seni ucuncu ligten alip getirip oynayan hocaya bunu yapan yedigi kaba pisleyen adamdir karaktersizdir direk satilmali
Abi doğru olabilir olmayabilir ama ortalık karisikken ortalığı daha da karistiran her adam gözümde zerre değerli değildir. Alacaklari yayin gelirlerinin Allah belasini versin

Haluk Yürekli: "Kerem Aktürkoğlu, sen şampiyonluk akşamı 'Gidiyorum' dedin. Milli Takım kampında 'Bir daha Galatasaray'a dönmeyeceğim' dedin.

Galatasaray'a döndün, Okan Buruk son derece adaletsiz bir şekilde seni ilk 11'de sahaya sürdü. Ve oyundan alınınca 'Bir daha bu formayı giyenin' falan diyorsun.

Galatasaray Kaptanı böyle konuşamaz. Böyle konuşmayı bırak, soyunma odasında şişe bile tekmeleyemez. Allah yolunu açık etsin."

Kerem önemli bir oyuncu ama yedek kaldığında Zaha'dan daha büyük sorun çıkardığını düşünüyorum. Saha içinde sürekli birilerini azarlarken görüyorum. Statta daha net görülüyor.

En son hazırlık maçında durup dururken Batshuayi'ye azar yapıyordu. Ne gerek var bu triplere. Adamda anlamsız bir gerginlik var ve oyunu da geriye gidiyor bu sebeple.
Profesyonel değil aşırı duygusal bir adam, taraftarın tepkilerinden de etkilenmiş ama gidip boyunun ölçüsünü alsın. 6 ay sonra Türkiyeye döner ama kime belki bjkye. Bjkye yakışır zaten.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elbette soyunma odasında her türlü şey söylenebilir ama Galatasaray’ı kapsayan bir küfür EDİLEMEZ.

Katkıları oldu evet kalmasını da isterdim ama artık kalsa bile sürekli kötü enerji yayacak taraftarla da arası düzelmeyecek. Evet iyi yerlilere ihtiyacımız var. Bu durumda yapacak fazla da bir şey yok. Kereminde Berkan gibi bir derse ihtiyacı var bı avrupan
görmesinde fayda var. İki taraf için ayrılık hayırlı olacaktır.

Ya adamların görevi gerçeği aktarmak

Sahada sonuç alınsın kaos engellensin

Yoksa yapacak bir şey yok bu dünyadaki tüm beklentinin yüksek olduğu camialar için geçerli bir durum
Gerçeği aktarmak= Doue ile iş bitti dedikten sonra, doue işi yattiktan sonra taraftar ayaklandiginda 3 gün yayin yapmamak hahaha

Geri
Üst Alt