Haluk Yürekli: "Kerem Aktürkoğlu'nun yolu Galatasaray ile devam etmeyecek"

Ne oldu şimdi Zaha'yı hoca yedi, Kerem de kendini yerse ikisi birden giderse kim oynayacak kanatta ? O kadar maça çıkacağız lig başlıyor sırası mı şimdi. Şaka gibi yönetiliyoruz.
Yunus akgüne gün doğdu 30 maç oynar bu sezon.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haluk Yürekli: "Kerem Aktürkoğlu, sen şampiyonluk akşamı 'Gidiyorum' dedin. Milli Takım kampında 'Bir daha Galatasaray'a dönmeyeceğim' dedin.

Galatasaray'a döndün, Okan Buruk son derece adaletsiz bir şekilde seni ilk 11'de sahaya sürdü. Ve oyundan alınınca 'Bir daha bu formayı giyenin' falan diyorsun.

Galatasaray Kaptanı böyle konuşamaz. Böyle konuşmayı bırak, soyunma odasında şişe bile tekmeleyemez. Allah yolunu açık etsin."
Ağzına sağlık haluk. Milli takımda gs ye dönmeyeceğim burdaha lafını söylediğini başka gazeteciler de söylüyordu. Doğruymus demek

Haluk Yürekli: "Kerem Aktürkoğlu, sen şampiyonluk akşamı 'Gidiyorum' dedin. Milli Takım kampında 'Bir daha Galatasaray'a dönmeyeceğim' dedin.

Galatasaray'a döndün, Okan Buruk son derece adaletsiz bir şekilde seni ilk 11'de sahaya sürdü. Ve oyundan alınınca 'Bir daha bu formayı giyenin' falan diyorsun.

Galatasaray Kaptanı böyle konuşamaz. Böyle konuşmayı bırak, soyunma odasında şişe bile tekmeleyemez. Allah yolunu açık etsin."
Talimat gelmiş. Kerem'i yeme talimatı.

Ben bu yönetime güveneceğime Kerem'e güvenirim. Adamı 2 ayda gönderseydiniz o zaman, gitmek istediğini taraftar da anladı, salak değil.

Şimdi bu haberle siz keremi nasil satmayı düşünüyorsunuz eyy gscimbom üyeleri? 10-15 istediğin adami elinden 5-6ya çekerlerse bu yalama haluklara sövecek misiniz?

Bu arada bence öyle olsa bile çok büyük bir mesele değil.

Sinirle küfredilir. Soyunma odasıdır orası.
Aynen öyle. Neler neler söyleniyor soyunma odasında. Ayrıca futbolcuların mahremiyetinin böyle ortalığa saçılıyor olması da ayrı bir problem. Yani bunu nasıl duyabilir bu adamlar. Kim anlatır.

Ha bu arada Kerem kardeş eğer ucuza salalım diye çakallık peşindeysen hiç kusura bakma

Gelirsin her hafta antrenmanını yaparsın tribünden maçı takip edersin maaşın ne ki devede kulak. Getir düzgün bir teklif de gidiyorsan öyle git

Teklif düşükse satılmaz, kiralık gider bir yerlere 2-3 milyona yerinede adam almazlar. Zaha kalacak demektir bu.

Haluk Yürekli: "Beşiktaş maçının devre arasında Kerem Aktürkoğlu, oyundan çıkacağını öğrenince İrfan hocayla gerginlik yaşamış. Kerem Aktürkoğlu, ardından maçının soyunma odasında "Bir daha bu takımda oynayanın A. k******" dedi. Bunu 4 yerden teyit ettim."

Haluk Yürekli: "Bir daha bu takımda oynayanın deyip küfür eden bir oyuncu bir daha bu takımın formasını bir daha giyerse, Galatasaray Başkanı bunun sorumluluğunu alamaz. Galatasaray’da oynayan kimse böyle bir cümle kuramaz."
Aksam yazmistim.

Kero icardi gibi olmak istiyor. Gitmek istemesinin sebebi yedek baslamasi ve oyundan alinmasi diye.

Neyse yolu acik olsun

Kerem seni severim ama bu lafı kullandıysan sözünden dönme...

Doğru olsa bile her şeyin bu kadar dışarı servis edilmesi baya saçma. Kulüp baya karışık. Dursun yönetiminden çıkan çatlak seslerin ( koltuk sevdalısı ve karşıtların ) bu haberleri sızdırdığını düşünmekteyim. Bu sadece Kerem veya muhataplarını değil, herkesi rahatsız eder. Kırılım yaratır.

Hahaha hani doğruyu aktarıyorlardi Ali? Tepkiyi yiyecekler diye 2-3 gün yayın açmadı adamlar korkudan yerim onlarin haberciliğini ben
Ya ne alaka şaşırdın mı konu bu mu

Transfer haberi tutmayan haberciye ben yalancı gözüyle bakmıyorum sen bakmak istiyorsan bak

Kerem'in GS'de oynamağa dair ettiği küfrü sindiriyorsan da sindir bizim GS sevgimiz başka türlü

Ulan Haluk milletin siniri daha geçmeden fitne ateşini yaktın. Bunlar güya has cimbomlu öyle mi. Bu tipler gerçek Galatasaraylı ise bizim gibi gönülden sevenleri nereye koyalım. Allah bin türlü belasını versin şu pusucu tiplerin...

Teklif düşükse satılmaz, kiralık gider bir yerlere 2-3 milyona yerinede adam almazlar. Zaha kalacak demektir bu.

O kufur edilmisse teklife falan bakilmaz.

Eger dogruysa onu takimda tutanin… gibi kufurler eder herkes hakli olarak.

Geri
Üst Alt