Haluk Yürekli: "Kerem Aktürkoğlu'nun yolu Galatasaray ile devam etmeyecek"

Geçen sene Erden Timur ne diyordu? Sosyal medyara oyuncularla adımız çıkınca taraftarında gazini gören menajerler fiyat arttiriyor işimiz zorlaşıyor. Eee şimdi tam tersi olmadı mi? Sizin gibi habercilik adı altında bugün hala Galatasaray'ın oyuncusu olan adama değersizlestirme operasyonu çekilmedi mi?

İmza parası icin yaptı bunu diyor gökhan haha

Yallah Arabistan’a.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Samiyen de gitmek istiyor diye söylemedi mi akşam ustu durduk yere niye gitmek isteyecek? 45 de oyundan alınınca küsmüş gitmek istiyor işte

Haluk Yürekli: "Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Cenk Melih Yazıcı'yla İbrahim Hatipoğlu bu sabah Florya'da bir toplantı yaptı."

Haluk Yürekli: "Kerem Aktürkoğlu'nun yolu Galatasaray ile devam etmeyecek."

Haluk Yürekli: "Beşiktaş maçının devre arasında Kerem Aktürkoğlu, oyundan çıkacağını öğrenince İrfan hocayla gerginlik yaşamış. Kerem Aktürkoğlu, ardından maçının soyunma odasında "Bir daha bu takımda oynayanın A. k******" dedi. Bunu 4 yerden teyit ettim."

Haluk Yürekli: "Bir daha bu takımda oynayanın deyip küfür eden bir oyuncu bir daha bu takımın formasını bir daha giyerse, Galatasaray Başkanı bunun sorumluluğunu alamaz. Galatasaray’da oynayan kimse böyle bir cümle kuramaz."
takim derken galatasaray'i kastetmemistir diye dusunuyorum lafi okan'a yada takim arkadaslarina olsa gerek.

he gitmesi herkes icin hayirli olur

İyi demiş. Ziyech çıkmayıp Kerem çıkıyorsa bunu demeye hakkı var. İleride dörtlüde en iyi oynayan yine Kerem'di içlerinde. Gücü Kerem'i çıkartmaya yetiyor nede olsa Taraftarda vermiş gazı.

bu mesele büyümez. büyümemeli de. ama okan hocamın sorunlu futbolcuyu yönetememe sorunu var
Aga bazıları gerçekten çok zor. Zamanında arkadaş anlattı. 96-00 takımında bir futbolcumuz Ankara deplasmanında maçtan önceki gece otelde tepiniyor. Maça çıkmayacağım diye. Sebebi de otel de odasının deniz görmemesi.

doğruysa yollanmalı, düşük teklif aldıysa ve klüp kabul etsin diye bunu yapıyorsa dövülmeli, şayet olur da kalırsa bi daha kaptanlık pazubendinin yanından geçmemeli
Kaptanlik pazubandi sirf bu olaydan oturu alinmali zaten elinden, ben bir kaptan gormedim ki surekli surati asik.

@Recep Buruk

Kulüpten ve keremden aksi yönde paylaşım geldiği zaman Haluklari yasaklayacsk mısınız?

Futbolcu dediğin yanar dönerdir işine gelirse yarın en önde antremana çıkar. Getirsin parayı istediği yere gidebilir. Kimse bu camiadan büyük değil kimse de götünü yiyeyim ayağı yapmasın.

Abi doğru olabilir olmayabilir ama ortalık karisikken ortalığı daha da karistiran her adam gözümde zerre değerli değildir. Alacaklari yayin gelirlerinin Allah belasini versin
Yalansa yalanlanip dava acilsin dogruysa bence sezon basinda doymus adamlar direk sutlanmali hem takimi bozar hemde transfer penceresi acik CL ne girince limitte acilacak 15 gun suremiz olur birilerini indiririz

Geri
Üst Alt