Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle Herkes>Prandelli. Hayatımda gördüğüm en kötü teknik direktör performansıydı. İlk izlenimler olumlu ileride göreceğiz.

prandelli den sonra bana mourinho gibi göründü hamza hoca şampiyon olma şansımız oldukça yüksek 1 yıldır ilk kez bir maçı heyecanla izledim ve içimde umut kırıntıları doğdu 4.yıldız yakın gibi aslanlar !!

Rakip Akhisar da bu takım Balıkesir e yenildi pozisyon bulamadı
Hoca bence pandev umut ikilisini düşünüyor
İlerde top bekleyen forvet istemiyor
En büyük sorun kondisyon olur takım çakılı oynamaktan koşmayı unutmuş

İlk izlenimler çok olumlu. Ben DK'deki açıklamalarına bakarak çok sabit fikirli ve geri kafalı olduğunu düşünmüştüm. Ama şimdilik mükemmel başladı, inşallah bozulmaz.

Arsenal maçı peşine Konya deplasmanı.

Arsenal önemli değil ama Konya deplasmanı çok önemli ve çok zor bir maç.

Umarım iyi hazırlarsın takımı şans da yanımızda olur da kazanırız güven gelir takıma..

Çok zor deplasman çok tehlikeli topçuları var.

GS ın geleceğini büyük ölçüde etkileyecek maç

Fatih Terim gibi her şeyi ben bilirim edasına bürünmezse Terim'den başarılı olacağını düşünüyorum.

Futboldan ve futbolcudan anlayan bir t.d olduğunu daha ilk iki maçtan gösterdi İnşallah devamı gelir birlikte nice başarılar kazanırız Hamza hocayla.

Sneijder meselesinden ve teknik direktörlüğü bırakıp milli takıma gitmesinden dolayı çok önyargılı idim kendisine...

Ancak Telles-Bruma ikilisini oynatıp Olcan'ı oyuna dahi sokmaması önyargılarımı önemli ölçüde bitirdi diyebilirim...

Ancak önümüzdeki Konya maçı çok kritik...Futbolcular Arena'da oynuyorlar zaten , deplasmanda oynayacağımız futbol çok önemli...

Sen yeterki bu takima güzel futbol oynat, sen yeterki basarili ol ve bizi sampiyon yap. Ister dünyalar kadar egon olsun, istersen gel agzimiza sic, ne yaparsan yap yeridir Hamza hocam. 1.5 yil sonra onyadigmiz futboldan zevk aldim, mac 2:1 bitti ama sadece Sneijder iyi gününde olsaydi 6-7 gol atmamiz elden bile degildi.

Konya deplasman maçi çok önemli olacak, ayni ofansif ilk 11le çikmak intihar etmek olur, umarim onun için daha defansif ama yine de gençlere sans vererek takim kurar. Arsenal maçinda da yenilirse fark etmez yeter ki agir yenilgi olmaz. Avrupayi iyi bir sene çikalim bu sezon.

akhisara puan kaybedebilirdik ama maçın bazı bölümlerinde oynadığımız futbol ve gösterdiğimiz mücadeleye çok sevindim.ha yeterli mi değil ama umut verici..eğer böyle devam edersek bu takım dah iyi ololacak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt