Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye gençlerle oynayalım ki abartmayın bir şeyi de Sinan 2 maç oynadı diye bu şekilde bir kıyasa gitmek ne kadar mantıklı niye yenilelim ayrıca şampiyonluğa oynuyoruz gayet istikrarlı kadro çıkarıyor hoca (son maçtaki hamit hariç)

Bu hafta iyice analiz etmeye çalışacağız kendisini. Kritik maçlarda Sağlam bir Teknik direktöre sahipseniz eğer, bu sizin için artı puan demektir. Bilic buna uygun bir Td. Hamza hocayı da göreceğiz.

normal_1526527.jpg

''Adalet, hakkın gözetilmesi ve yerine getirilmesi anlamına gelir. Haklı ile haksızın ayırt edilmesi adaletle sağlanır.''

formayı haketmeyene verdiğin için sana güvenim de yok.sene sonu gidersin nasıl olsa.yolun açık olsun şimdiden.

Maalesef adil değil.

Neye göre adil değil, antrenmanlari sürekli takip ediyoruz herhalde...

Apo'nun ipiyle kuyuya inmeye devam ederse , ne olduğunu kendide anlamaz , olan yine bize olur !

Bu arada adil se eğer bruma 18 e bile girmemesi lazımdı. Ne oynadığını gördük kupa maçlarında...

İster yerli ister yabancı, takımdakı önemli futbolculardan korktuğunu en azından çekindiğini düşünüyorum. "Aman ağzımızın tadı bozulmasın" taktiği ile nereye kadar varacak merak ediyorum.

kendi adınıza konuşun. neye göre kime göre adil değil? koray'ın bruma'nın bizim göremediğimiz ne özelliği var da 11'de olması gerektiğini düşünüyorsunuz. gayet adil davranıyor hocamız. ha belki semih yerine hakan daha çok hakediyordu bu maçta oynamayı. o konuda eleştirebilirsiniz. zaten adil davranmayı geçtim sene başından beri ruhsuz, heyecansız oynayan takım yerine şimdiki takımı izlemek keyif veriyor bana. bunda da en önemli faktör hamza hoca

adalet konusunda sende Terim gibi sinifta kaliyorsun . Semih denen palyanco kadrodaysa sen o meslegi birak

Selçuk un yerine kimi oynatsın? yekta yımı, furkan ımı, umut gündoğanımı? Kimi?

Sirf Selcuk oynasin diye ortada müthis oynayan Emre'yi kanada atiyor. Bu adaletsizlik degil mi? Melo-Emre yap iste orta sahayi bak keyfine.
Sinan Gümüs süre aldigi zaman olumlu isler yapip A2'de cosarken neden kadroya giremiyor?
Semih konusuna deginmiyorum bile, Zan ,Koray veya Balta onun kadar kötü olamaz.

Sadece Hamza Hoca icin gecerli degil, Mancini ve Prandelli de öylelerdi. Cesaret yok iste, kesemiyorlar.

Sirf Selcuk oynasin diye ortada müthis oynayan Emre'yi kanada atiyor. Bu adaletsizlik degil mi? Melo-Emre yap iste orta sahayi bak keyfine.
Sinan Gümüs süre aldigi zaman olumlu isler yapip A2'de cosarken neden kadroya giremiyor?
Semih konusuna deginmiyorum bile, Zan ,Koray veya Balta onun kadar kötü olamaz.

Sadece Hamza Hoca icin gecerli degil, Mancini ve Prandelli de öylelerdi. Cesaret yok iste, kesemiyorlar.

Sinan bu maçta oynayacak adam mı ki? Daha normal lig maçında oynamamış.. Emre melo orta sahasını delik deşek ederler bu maçta denenmez bu dediğin taktik, öyle kolay değil... Koray ne yapmış ne oynamış bütün maçlarını seyrettik heleki bu maçlar sıradan anadolu maçlarıydı... Bu yüzden çoğu gemç kardeşim FM sanıyor gerçek futbolu, bizde yıllarca oynadık lakin bu kadar uçmadık... Normal maçta bile 11 oynamayan futbolcuyu 11 e yazıp duruyor herkes inanın komik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt