Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini denilen overrated hocadan daha iyi; yalniz tecrübesiz oldugu için bu durumlara giriyoruz maalesef.

Sorun 40% Hamza hoca'da, 60% kadro'da

Bence Drogba gibi forveti olsa elinde Bursa ve Eskişehir maçları daha rahat kazanılırdı

takimin kondisyonu ust uste 5 kere 31 cekmis ramazan davulcusundan hallice, cemali pandev gibi coblerden kurtulup bir forvet almadigi gibi 5 orta sahali kadro cikariyor onlerinde umud bulut ilen ,takim ise rakib sahada 2 pas yapmaktan aciz.

net sekilde hoca moca degil ,w'sorry

takimin kondisyonu ust uste 5 kere 31 cekmis ramazan davulcusundan hallice, cemali pandev gibi coblerden kurtulup bir forvet almadigi gibi 5 orta sahali kadro cikariyor onlerinde umud bulut ilen ,takim ise rakib sahada 2 pas yapmaktan aciz.

net sekilde hoca moca degil ,w'sorry

futbolcu gönderip futbolcu aldırmak yöneticilerin isi. hoca talep eder, yöneticiler halleder.

hoca en azından fernandao veya niasse falan dedi, yöneticiler transfer falan yapılmayacak dedi.

hamza hoca bir enkaz devraldı ve bu enkazı düzeltmek icin hamle sansıda verilmedi. kadroda cok oyuncu var, bunların bir cogunu gönderip sayısı azaltmalıyız diyor ama kimseyi gönderemiyorsun. neden ? bizde aldıkları paranın yarısını dahi herhangi bir kulüpte alamayacakları icin.

futbolcu gönderip futbolcu aldırmak yöneticilerin isi. hoca talep eder, yöneticiler halleder.

hoca en azından fernandao veya niasse falan dedi, yöneticiler transfer falan yapılmayacak dedi.

hamza hoca bir enkaz devraldı ve bu enkazı düzeltmek icin hamle sansıda verilmedi. kadroda cok oyuncu var, bunların bir cogunu gönderip sayısı azaltmalıyız diyor ama kimseyi gönderemiyorsun. neden ? bizde aldıkları paranın yarısını dahi herhangi bir kulüpte alamayacakları icin.

bunlarin hicbiri mevcud kondisyona yahud rakib sahada 2 pas yapamamaya mazeret degil

ya prandelli gittiği gün yeni hoca belirlenmeden burayada bir kaç arkadasımada söylemiştim hamza hamzaoğlu gelse keşke diye ve geldi çok mutlu oldum baya da destek çıktım. Ama oyuncu değişiklikleri ve ilk 11lerinde ciddi hatalar yapıyor. Israrla türk oyuncu onatıyor. yabancı sınırı var belki anlaşılır bir durum ama seneye böyle yapacaksa hiç devam etmeyelim onun dısında elindeki kadro ile bu kadar olur.
seneye sahada asla 1 adet bile türk bulunmamalı. bıktım şu yeteneksizlerden.

Açıkçası kondisyon olarak Dzemaili ve Pandev'in kamp ile takıma uyması gerekirken , tüm takım Pandev ve Dzemaili'ye uymuş gibi. Bunun baş sorumlusu ne yazık ki Hamza Hoca'dır. Eğer ipi futbolculara teslim ederseniz kaderiniz de onlara bağlı olur. Gerets ile birlikte futbolcular çok iyi bir kadromuz olmamasına rağmen çok istekliydi ve rekor şampiyonluk oldu ama ikinci sene neredeyse bir önceki sezondan 30 puan geriye gittik , aynı kadro ve aynı teknik direktörle. Hamza Hoca'da Gerets gibi , futbolcularla samimi ve isteklerini kabul eden biri.

Eğer aynı yapıda devam ederse bu sezon şampiyon olsak bile gelecek sene zorlanacağız. Hamza Hoca'ya destek olmak lazım her koşulda ve teşekkür etmek lazım , sorumluluk aldı ve şuana kadar son bölümde bocalasa da maksimuma yakın bir başarı sağladı. Ancak seneye şampiyon olamazsak gelmesi gereken teknik direktör bana göre Şenol Güneş. İyi bir yönetimle birlikte Şenol Güneş bizi birkaç seviye ileri taşır.

Sneijder tek sartla sol kanat oynar: cift forvet oynadiigimizda. Lakin soldan ortaya katedecek ve sol koridora telles gececek. Ancak bu sekilde olur. Madem tek forvet oynuyorsun, sneijder'i ortada birak.

Takim tatilden sonra resmen cokmus durumda. Devre arasi iyi calisilmamis. Umarim burak'in da donusuyle yukselise geceriz. Ya burwk/umut cift forvet oynayacak ya da burak tek forvet, forvet arkasi sneijder olacak.

Bazi maclarda melo veya sneijder yerine dzemaili'yi oyuna alsa iyi olur. En azindan o da form tutar: dzemaili iyi oyuncu cunku.

Chedjou'yu ben olsam oynatmam. Yabanci israfi. Piyasasi varken sezon sonu fransaya itelenmelidir.

Ooo Aysalcılar saldırıya geçmiş :) Aysal olsa Drogba gibi oyuncuları alırdı ama oynatacak hocayı bulamazdı... Ha birde 1 sene sonra para suyunu çekince kaçıp giderdi.

Abi adamın teknik becerisi eleştirilir, kadro tercihi eleştirilir de bu adamı yabancı düşmanı diye eleştirmek mantıksız ve art niyetlidir...Adam 5 yabancıyla oynuyor yedek yabancıları farklı bölgelerde yani yabancı ofansif oyuncular var yedekte oyuna almak için ya Sneijder yerine alacak ya da defanstan birini çıkartıp alacak. Demek ki Prandelli gibi 3 yabancıyla çıksa bazı maçlarda Sneijder'i oynatmasa adamı TTArena da asacaksınız. Prandelli bu takımı 3 yabancıyla çıkartıyordu, Hamza Hoca eminim 7 yabancı hakkı olsun kullanır Bruma'yı oynatır kesinlikle mesela, Pandev'i de oynaırdı muhtemelen. Tamam ilk 11 değişikliklerini bende beğenmiyorum da sahaya her maç 5 yabancıyla çıkan adama yabancı düşmanı diyen gitsin kendini köprüden atsın, Adam Sneijder'i bile her maç 90 dakika oynatıyor es kaza 50-60 da çıkarsa ne diyeceksiniz çok merak ediyorum

İtalyanlar da kötü futbol oynatıyordu bu da kötü futbol oynatıyor tartışmaya gerek yok bence

Geçen sene 2-2'lık Juve maçından sonra gaza gelip Mancini'yi avatar yapmıştım.Bu sene de Hamzaoğlu'nda bir benzeri oldu.Bundan sonra hocaları avatar yapmayacağım.Kimi avatar yapsam saçmalamaya başlıyor.

Bir kere böyle denese Hamza hoca. Kanatlar akar, emre colak da biraz gayret gösterip daha cok ikili mücadele yaparsa selcuku aratmaz, defans da bu sartlar icinde ve yabanci kuralini dikate alinarak en iyisi bu olabilir

Son düzenleme:
Eline çok büyük bir fırsat verildi. Bunu ya kullanacak ya kullanamayacak. Eğer kullanabilirse 2.İmparator olma şansı var. Bu büyük şöhret, büyük paralar demek.

Elinden geldiğini yaptığına inanıyorum ama sene sonunda şampiyon yapamazsa kusura bakmasın.

oyuncu tercihleri tam bir skandal. meger bruma ve sinan taktik olarak hazir degil. senin türkiyede büyüdügü adamlar taktik ne oldugunu bilmez, sende Sinan gibi Stuttgart altyapisindan gelen adama taktik olarak hazir degil diyorsun. Rezil

arkadaşlar olay şu

hamza hocamız burak,sneijder,emre,bruma (olcan?) bu futbolculara diyecekki bizim kaleye 40 metreden fazla yaklaşırsanız sizin ağzınıza ederim

bunu demesi lazım

ulan eskişehir atak yapıyor zaten 4lü defans var melo selçuk geriye geliyor emre çolak geriye geliyor umut bile defansa yardıma geliyor

bi bakmışsın sneijder ilerde tek top geliyor pas atacak adam bulana kadar zaten rakip defans oturuyor sneijderden topu alıyorlar

hamza hoca burak, sneijder, emre, bruma bunlara diyecekki ilerde rakibe basın ama kesinlikle defansa dönmeyin diyecek başka türlü çıkarımız yok

bjkye bakıyorsun bu anlattığım gibi, fbye bakıyosun kuyt, emenike, sow, webo hepsi ilerde hatta bek oynayanlarda cezasahasında biri vuruyor dönüyor öbürü vuruyor tekrar dönüyor başkası vuruyor

bizde bu sezon rakipten dönen topu tamamlayıp gol atan oyuncu yok fbnin 4 golü varmış mesela, sayısız pozisyon da var tabi

bunu halletmesi lazım hocanın

rakipte ismail eagle var siz Hamza hocayı beğenmiyorsunuz. Seneye bence yabancı hoca gelmeli bunun sebebi en az 10 yabancı olacak takımda aynısı basketbolda oldu.

Basketbolda Ergin hoca,Ufuk sarıca ve Oktay Mahmuti dışında hepsi başarısız bu sene her takımda 10-11 oyuncunun 6-7si yabancı doğal olarak türk koçlar başarısız oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt