Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne karaktersizi arkadaş kim karaktersiz ? sneijdermi chedjoumu? umutmu? selçuk mu hamitmi?

hiç alakası yok karaktersizlikle.

ilk maç tarık çamdal denilen adam sol bek başladı 2 gol ordan yedik
sağ beke geçti 2 gol ordan yedik. geldi yine girdi 2 gol yedik. adamın oynadığı kanat yol geçen hanı oluyor. alt yapıdan bir çocuğu oynat ondan iyi oynar.

yasin maçın adamı olacakken yasini çıkar brumayı tut
bruma faul yapsın gol ye.

kalkıp hocayı savunmayın gençler maçınıda böyle kaybetti.

Kişisel karakteri bozuk olan çok adam var. Yani formayı yere atan kaptan yazarken gülüyorum, yabancı hoca dönemimde yüzde 100'ünü vermeyen yerliler, arkadaşı gol atınca kendi atmadı diye sevinmeyen forvet(ben unutmuyorum kusura kalma) aldığı paranın hakkını vermeyen yabancılar. Haddinden çok fazla para alan yerliler yine. Ama benim asıl karakter dediğimi anlamamışsın oyun karakteri babında dedim. Oyuncuların oyun karakteri yok yani onu diyorum.

Sen çok önemli puanları ver özür dile. Akhisar Belediyespor mu bu?

Biride sorumuyorki hocaya bu bruma 90 dk neden oyunda kaldi ne yaptida biz goremedik

Отправлено с моего GT-I9003 через Tapatalk

23 yaşında adam gelmiş bana bilmiyon diyo
sen benim yaşımı biliyon muda konuşuyon

bak beyin yanmış diyorum boşuna demiyorum.
Çocuklar gibi beyin yanmış diyen birisinin yaşını tahmin etmek zor değil.Ondan öyle yazdım.Bilseydin o dönemleri savunmazdın zaten.

İyiymiş o zaman beni getirsinler teknik direktörlüğe maç kaybedelim özür dileyeyim olsun bitsin. Yürü git allah aşkına.

2 haftadır çocukluk aşkı fenere çalışıyor utanmadan özür dilerim diyor!!

Kalan 10 maçıda kazanmak zorundayız. Tsyi orda yeneceksin başka yolu yok. Hatta bunlarda yetmez iş averaja kalır. Kalan 10 maçı farklı skorlarla kazanmalısın tek yol bu.

Kişisel karakteri bozuk olan çok adam var. Yani formayı yere atan kaptan yazarken gülüyorum, yabancı hoca dönemimde yüzde 100'ünü vermeyen yerliler, arkadaşı gol atınca kendi atmadı diye sevinmeyen forvet(ben unutmuyorum kusura kalma) aldığı paranın hakkını vermeyen yabancılar. Haddinden çok fazla para alan yerliler yine. Ama benim asıl karakter dediğimi anlamamışsın oyun karakteri babında dedim. Oyuncuların oyun karakteri yok yani onu diyorum.

valla kardeşim ben onu bunu bilmem o anlattıkların prandelli/mancini zamanındaydı
hamza geldikten sonra herkes canını dişine takarak oynamaya başladı

4 maçta puan kaybettik
1-gençlerbirliği maçı: 1-0 öndeyken golü yiyeceğimiz belliydi hoca golü yiyene kadar bekledi oyuncu değiştirmeyi 2 puan
2-bursa maçı: kadro fantazisi yaptı ezildik üstüne yine yanlış oyuncu değişiklikleri 1 puana şükrettik
3-fener maçı: korkak kadro, işleyen takımı bozması, yasin-sneijder-burak düzenini bozması
4-başakşehir maçı: iyi kadroyla başladık 2-0 oldu, hemen hemen her maç kızdığımız yasini çıkarışını yine yaptı. sağ kanat sabrisiz felç oldu sol kanadıda hoca felç etti 2 puanı rakiplere hediye etti.

haftalardır yasini oyundan alıyo
çekirge 1 zıpladı 2 zıpladı 3.ye duvara tosladı. kimse hocayı savunmasın hoca bazı şeyleri göremiyor.

Fener en az 10 puan kaybeder, ama biz hoca yüzünden reaksiyon gösteremeyiz. Hadi yaptığı mantık dışı değişlikleri bir kenara koyalım; arkadaş maça da iyi hazırlayamamış futbolcuları, tuhaf bir şekilde stresliydiler. Tam maç 2-0 oldu her şey rayına oturdu derken,futbol tarihine geçecek o ucube değişikliği yaptı ve gerisi çorap söküğü gibi geldi.

Son düzenleme:
Maçtan önce de sormuştum ama yine sorayım Aydın Yılmaz'ın ilk 18'de olduğu bir kadroda Sinan'ın suçu nedir?

O kadar sinirliyim ki yazmadan duramıyorum şu başlığa.Her maçta aynı haltı yapıyor sahanın en iyisi Yasin'i çıkartıyor.Bravo aynen devam hoca

Bu adamın bu bku yiyecegi belliydi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maçtan önce de sormuştum ama yine sorayım Aydın Yılmaz'ın ilk 18'de olduğu bir kadroda Sinan'ın suçu nedir?

Yedekte olsaydı oynatacak mıydı? Sanmıyorum ee oynamayıp yanda duracağına pafda oynasın bari.. Aydın'ın olması skandal başka biri olabilirdi orası ayrı

Hoca muslera çıkar yasin çıkmazdı ne yaptın gözünü sevdiğim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çocuklar gibi beyin yanmış diyen birisinin yaşını tahmin etmek zor değil.Ondan öyle yazdım.Bilseydin o dönemleri savunmazdın zaten.

he kardeşim he çok şey biliyon sen 7 senede 6 kez şampiyon olmuş adam başarısız enkazı var.

hatta devre arasında terim aradı sabriyi yasini çıkar dedi.

kime dersen de şu kaybedilen maçta terime laf atana beyin yanmış derler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt