Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi hiç kusura bakmayın.2 gün öncesine kadar,Fener maçından sonra dahil.Hamza hocayı eleştirdiğimizde anlamsızca savunmaya kalkan arkadaşlar,kalkıp da şimdi laf etmesin.Eleştirenlerin futbol bilgisinden şüphe edeninden tut;Hamza hoca olmasaydı şuan bu konumda olmazdık diyerek nankörlük vurgusu yapanlarına kadar sizlerin söz söylemeye hakkı yok.Söyleyecekseniz de her şeyden önce bu tutumda bulunduğunuz arkadaşlardan özür dileyerek sözlerinize başlayın.

70 yasinda adam salak mi da hergün kaos yasanilan Türkiye ye gelecek? Adamin orda düzeni var, yedigi önünde yemedigi arkasinda. Adam bir parmak siplatsa baskani hemen tereddüt bile etmeden 20 Milyona gider futbolcu alir.

Ben olsam hayatta gelmem Türkiye ye. Aci gercek bu.

Suan yasadigi ülke de pek sakin degil.......

Sanki ilk defa saçma sapan değişiklikler yaptı.Bir şekilde galip geldiğimiz için bu hataları görülmedi, eleştirilmedi.Sonuca göre değerlendirme yapılıyor çünkü.
Kendi adıma bu konuda vicdanım çok ama çok rahat , kazanılan şanslı maçlardan sonra bile belkide en sert yazanlardan biriydim ,,
üzüldüğüm nokta ise haklı çıkmış olmam , umarım yaz dönemi hakkındada haklı çıkmam....

Bundan sonra 3-0 önde olsak bile, 1-0 gerideymişiz gibi düşün ve öyle oynat takımı!

Suan yasadigi ülke de pek sakin degil.......

Futbol anlaminda konustum ben. Elbette bir gün sakinlesecek o siyasi durumlar. Ama futbol dünyasi Türkiye de hele hele bizde hep kaotik olacaktir.

Kimse bana aksini anlatmaz. Ne yazik ki Türkiye de düzen böyle. Ben yetmisimden sonra böyle stresli böyle belirsiz bir düzende yer almak istemem acikcasi.

Keşke özür dilemek yerine o mantık dışı değişikliği neden yaptığını anlatsaydı.

Apo sağ beki Uğur'u oyundan aldığında ne düşündün acaba Hamza bey ,,
hadi yaptın bi hata bu değişiklikten sonra dahi sağ tarafta tıkanan Brumayı esas mevkisi olan sol açığa at Bruma ne kadar kötü olursa olsun adam sağ beksiz oynuyor ,
hamiti çek sağ kanada Cemailiyi koy ortaya en azından maçı tut !

Keşke özür dilemek yerine o mantık dışı değişikliği neden yaptığını anlatsaydı.
Anlatamaz çünkü yaptığı maçın gidişine göre yaptığı bir taktiksel değişiklik değil ,
maçın öncesinde kurgulamış ezberine almış yani tamamen moto mot yapılmış bir değişiklik bu !

Bizim hocamız Lucescu , A.Albayrak seneye getirecektir.

Laaan , adam düşünmeden edemiyor, Her sene birileri bu takıma dur Diyor.
Ne var da yasin gibi maçta yıldızı parlayan adamı maçtan alıyon !

Bu akşam ciddi ciddi futbolu takip etmemi açıkcası çok sorguladım. Üzerimde o kadar negatif bir enerji oldu ki bu üzüntüye değer mi diye çokca düşünüyorum.

İyi oynayan bir oyuncu maçtan neden çıkartılır. Kötü oynayan bir oyuncu neden hâlâ sahada kalır.

Maç kötü gider anlarsın bir şey değiştirmek adına bu değişiklik yapıldı. Ama ne oyun ne de skor kötüydü ve yapılan değişikliğin de taktikle bir izahati yok.

Eğer futbol; kötü oynayan Bruma' nın, Umut' un, sarı kartlı Olcan' ın sahada kalmasını istiyor, iyi oynayan, oynadıkça coşan, skora ve güzel oyuna katkı sağlayan Yasin' in çıkmasıysa bu futbolu ben artık bırakmak istiyorum.

GT-I9300 Tapatalk

çok çok büyük hayal kırıklığı yaşadım yakışmadı sana hamza hocam her kes çıksa mantıklı bir nedeni vardi çıkmaması gereken tek adam yasini çıkardın olmadı hoca olmadı büyük bir ihtimal şampiyonluğu bugun verdik gibi.

Eğer maçı kazara kazansaydık gözü kapalı övenler yine burada övmeye devam edeceklerdi şimdi ortada yoklar ilginç.

hocam maçları tvden locadan izlesene,düşük kotta oyuncuların nasıl oynadığı belli olmuyo galba,yukarılara çık telsizle anlaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt