Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklıma geldikçe çıldırıyorum eminim bizim kadar takmamıştır sonucu.

-Tapatalk-

Balıkesir maçında bile 10 kişi adamlar şanslı olsa 3-0 dan maçı çevirirlerdi. Tskım son bölümde oyından düşüyor fb maçındada böyle oldu bunu kontrol etmesi ve düzeltmesi gereken hocadır.

FB maçında eleştirmedim destek verdim o macı anlarımda dünkü maçı 2-0 dan vermekde büyük bir beceri helal olsun ezbere oyuncu Değişikliği yapıyor skor ne olursa olsun 64-70 arası iyi oynasada kötü oynasada Yasin'i çıkarır çok kötü oynayan bruma varken sonra 10 dk içinde gol yeriz son dakikalarda macın bitmesini bekleriz

teşekkürler hocam şampiyonluğu verdin,çocukken(!) tuttuğun şikeci takıma.sana td diyenin aklına şaşayım,aynı FT gibi.her maç 60.dk da Yasin çıkıyor ne alakaysa.Bu adam 90 dk sahada kalmak için daha ne yapmalı ? Telles neden kesiliyor ?Olcan çok mu iyi şimdi,Bruma neden her maç oyunda kalıyor neyi ispat etmeye çalışıyorsun.bıktırdınız be,haftaya derbi vardı puan farkını açacaktık.şikeci kardeşlerden en az biriyle

Hadi Yasin'i çıkartıp Dzemaili yi aldın diyelim,üçüncü değişikliği niye yapmadın? Baktım gol yiyorsun Pandev'i al atak yapacak Emre'yi al birini al işte bunuda düşünemiyor musun?

-Tapatalk-

Hadi Yasin'i çıkartıp Dzemaili yi aldın diyelim,üçüncü değişikliği niye yapmadın? Baktım gol yiyorsun Pandev'i al atak yapacak Emre'yi al birini al işte bunuda düşünemiyor musun?

-Tapatalk-

Hamza hocayı çok tutuyodum ama artık hataları göz göre göre olmaya başladı.

Bir insan aynı hataları tekrarlıyorsa o yer ona büyük gelmiş demektir, ya da kapasitesi bu kadardır.

Ben şu an hamza hocanın durumunu tam olarak anlamadım ilerleyen zamanlarda daha iyi çözebilirim inşallah.

Çekirge kaç kere sıçradı kim bilir. Sürekli skoru bulduktan sonra gol yiyen bir takım var. Neredeyse her maç aynı halt oluyor bazen 2-1 yırtıyor,bazen 3-0 öne geçsek bile tedirgin oluyorduk. Dün de kendi sahamızda rezalet bir takıma karşı 2-0 öne geçtiğimiz halde bile kimsenin rahat olduğunu sanmıyorum. Kaldı ki o maç 2-1 olduktan sonra çoğu kişi 2-2 ye gelceğini düşünmüştür. Şampiyonluğa oynayan takım bu kadar ezik oynayamaz. Sen 2 ya da 3 farklı öne geçiyorsan o skoru tutacaksın. Buna çözüm bulamayan hamza hoca da bu takıma ne kadar küçük geldiğini göstermiş oldu.

Ulan düşünüp düşünüp sinirleniyorum ya resmen şampiyonluğu verdi.Ben averaj hesabı yapyorum bir tane atsak fenerle aramızda 3 averaj kalır diyorum bu gidip cemali alıp maçı veriyor.

Hamza hoca geldiğinden beri zorlu maçlarımız,

Beşiktaş maçı; doğru oyun ve Bilic'in saçmalıları sayesinde kazandık
Bursa; Son anda ağır mağlübiyetten yırttık, Hakan-Telles'le tüm maç delik deşik olduk.
Eskişehir; Mahkum oynadığımız şansla kazandığımız bir maç.
Fener; ezik oyunla mağlup ayrıldık.
Başakşehir; 2-0'dan; 2-2.

Ayrıca değişiklik için 1-1 olmasını beklediği göz göre göre verdiği Gençler maçı var.Zaten o maçtan sonrada değşikliği geç yaptığını itiraf etmişti, sanki td değil yorumcu.

Kötü günler başlıyor hoca kendini alıştırsan iyi edersin ya kendini alıştıracaksın yada takkeyi önüne alıp düşüneceksin nerede hata yapıyorum diye.

Ne kadar iyi başlangıç yaparsan yap. Kazandığın sürece onca hatanı kimse görmez ama 2 maç üst üste kaybet en ufak hatan görünür ve kredin biter. Bu saatten sonra ya hatalarını düzeltirsin ya da her hafta katlanarak tepki büyür belki 3-5 hafta sonra istifaya bile zorlanırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt