Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tebrikler hocam

Hamit-Umut-Olcan bunlarda çok ısrar etme artık.

Yasin ve Burak kurtardı paçanı. Hadi iyisin.

Kaybettiğimizde değil şimdi yazayım.

Bu takımın ve bu TD'nin şampiyon olması futbol mucizesi olur.

Bize de faydalı mı zararlı mı olur bilmem bu şampiyonluk.

hoca her mac böyle sansli bitmez, seni satan bazi futbolculari hala nasil olarak ilk 11 aliyorsun anlamis degilim, bunun basinda capsiz defans nedir bilmeyen ortalarin krali sabri geliyor

Olmuyor hocam olmuyor en çok eleştirdiğim nokta da 1 adım ilerleme yok

Maç başlarken kadro eyvallah. Burak riske edilmemiştir vs kadroyu anlarım.

45 de yaptığın değişiklik doğrudur 2 isim vardı çıkarabileceğin Olcan veya Umut, Olcan'ı tercih ettin saygı duyarım.
Ama yanlış ondan sonra geliyor değişiklikler çabucak etkisini gösterdi 3 gol attın ama 70. dakika itibariyle Umut'u oyundan alıp, Emre veya Bruma'yı oyuna sokman gerekiyordu. Yine belli etti adamlar atak atak gelmeye başladı Allah'tan gol yemedik. Ama şansa yemedik yani her an gol yiyebilirdik. Umarım yanıltmaz bu skor hatanı görürsün ne diyeyim.

Lafım yok maçı çevirdin ama maçı sen kazanmadın şansa kazandık 3-2'den sonra her an 3-3 olurdu maç ve sen kenarda müdahale etmek yerine seyrettin yine çıldırttın beni

Son düzenleme:
Olmuyor hocam olmuyor en çok eleştirdiğim nokta da 1 adım ilerleme yok

Maç başlarken kadro eyvallah. Burak riske edilmemiştir vs kadroyu anlarım.

45 de yaptığın değişiklik doğrudur 2 isim vardı çıkarabileceğin Olcan veya Umut, Olcan'ı tercih ettin saygı duyarım.
Ama yanlış ondan sonra geliyor değişiklikler çabucak etkisini gösterdi 3 gol attın ama 70. dakika itibariyle Umut'u oyundan alıp, Emre veya Bruma'yı oyuna sokman gerekiyordu. Yine belli etti adamlar atak atak gelmeye başladı Allah'tan gol yemedim. Ama şansa yemedik yani her an gol yiyebilirdik. Umarım yanıltmaz bu skor hatanı görürsün ne diyeyim.

Lafım yok maçı çevirdin ama maçı sen kazanmadın şansa kazandık 3-2'den sonra her an 3-3 olurdu maç ve sen kenarda müdahale etmek yerine seyrettin yine çıldırttın beni
Çok doğru tespit evde kafayı yedim aynı şeyleri söyledim durdum hanım.manyakmısın tv ile konuşuyorsun dedi

yahu boş yere üzülmeyin Mançini ve Ünal Aysal'ın kurduğu kadro yakında sağlam patlayacak. beklediğiniz fırsat sezon bitmeden ayağınıza gelir bol bol saldırıp gerçek suçluları unuttursunuz zaman lehinize işliyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yalnız yine dayanamadı çıkardı Yasin'i. Arkadaş bu Yasin sana ne etti :D

Kaybettiğimizde değil şimdi yazayım.

Bu takımın ve bu TD'nin şampiyon olması futbol mucizesi olur.

Bize de faydalı mı zararlı mı olur bilmem bu şampiyonluk.
Uzun zamandır aynısını yazıyorum , şampiyon olursak TD'lere rağmen olacağız ama bu sevinmeyeceğim belkide tek şampiyonluk olacak ....

Olcan'ı artık solbek haricinde oynatmaması gerekiyor o da tek kale oynayabileceğin maçlarda.
Yasin'in hem Sneijder'in faydasını artırdığının hem o bölgenin gerektirdiği şeyleri yaptığının farkına varmıştır sanırım bu maç. Bundan sonra Yasin'le ilgili bi hata yapacağını sanmıyorum.
Selçuk'a gelince. Selçuk çok fazla ve çok yanlış yerlerde pas hatası yapıyor. Temposunu düzeltmesi için bi uyarı alması gerekiyor.

herseyi gectim.. macin sonlarinda sen ne diye maci birakip albayrak abinin yanina gidersin ?!
doktormusun ?!
Pro olmayi deneyin biraz lütfen. Mahale takimi degil burasi.

Ulan bir takımın iki beki aynı anda öne mi gider hiç mi maç izlemiyorsun taktikten anlamadığını zaten biliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt