Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.073
- 6.273
- 1.633
Galibiyetteki payı en az olan isim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok doğru tespit evde kafayı yedim aynı şeyleri söyledim durdum hanım.manyakmısın tv ile konuşuyorsun dediOlmuyor hocam olmuyor en çok eleştirdiğim nokta da 1 adım ilerleme yok
Maç başlarken kadro eyvallah. Burak riske edilmemiştir vs kadroyu anlarım.
45 de yaptığın değişiklik doğrudur 2 isim vardı çıkarabileceğin Olcan veya Umut, Olcan'ı tercih ettin saygı duyarım.
Ama yanlış ondan sonra geliyor değişiklikler çabucak etkisini gösterdi 3 gol attın ama 70. dakika itibariyle Umut'u oyundan alıp, Emre veya Bruma'yı oyuna sokman gerekiyordu. Yine belli etti adamlar atak atak gelmeye başladı Allah'tan gol yemedim. Ama şansa yemedik yani her an gol yiyebilirdik. Umarım yanıltmaz bu skor hatanı görürsün ne diyeyim.
Lafım yok maçı çevirdin ama maçı sen kazanmadın şansa kazandık 3-2'den sonra her an 3-3 olurdu maç ve sen kenarda müdahale etmek yerine seyrettin yine çıldırttın beni
Yalnız yine dayanamadı çıkardı Yasin'i. Arkadaş bu Yasin sana ne etti![]()
Uzun zamandır aynısını yazıyorum , şampiyon olursak TD'lere rağmen olacağız ama bu sevinmeyeceğim belkide tek şampiyonluk olacak ....Kaybettiğimizde değil şimdi yazayım.
Bu takımın ve bu TD'nin şampiyon olması futbol mucizesi olur.
Bize de faydalı mı zararlı mı olur bilmem bu şampiyonluk.
Kalan 2 dakika da gol yeseydik iyi geyik dönerdi ama![]()
Uzun zamandır aynısını yazıyorum , şampiyon olursak TD'lere rağmen olacağız ama bu sevinmeyeceğim belkide tek şampiyonluk olacak ....