Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıkıntı şu hamza hocaya daha ilk puan kaybinda fenerli yazmak veya simdiki gibi terimin oglu tarzi yakistirmalar yapmak elestiri degil kuyruk acisidir ne alaka terimle,en basit ornek bugun emre oyuna girdiginde rezalet skandal diyenler golden sora sahanin en iyisi be yazabiliyor komik kisaca
Defansı orta sahaya çekip arkayı açmayı ve Burak-Umut ikilisini beraber oynatmayi öğrenmiş. Gerçi öğrenmiş mi yoksa maçtan önce ft mi arayip söylüyor bilemiyorum.taratordan bi cacik ögrenmemis
yeter lan,1 degil 3 degil 5 degil
oyuna yaptigi her müdahale aleyhimize,defol git ya
Hamzaya muamele yapmaya mi gittin simdide. Alısiksin bellikiSenin neyi dogru görebilecek kapasiten var, muhtemelen zerre kadar anliyamadigin, hic bir zaman ciddi bir derecede oynamadigin bir oyun ile alakali, profesör kesilmen, seni tayyib´ten farkli mi kiliyor ? Siz Atatürkcüler, ayni Tayyipciler gibisiniz. Al birini, vur ötekini. Ki benim babamda koyu atatürkcüdür.
Ben burada Hamza hocayi ilk elestirenlerden biriyim, daha ilk maclarda su anki eksiklerimizden bahsettim. Ama sizin yaptiginiz elestiri degil, serkanin dedigi gibi kuyruk acisi.
Tipik bir arka kili. Ayrica ataturku degilim. Olsan cekinmem. Senin gibi bir taraflarimdan salak salak yirum.uydurmam en azindan
Girdi mi bu maglubiyet sana ve hamzaya. Hamzanin arka kili hulogg di mi daha. Baban hamzanin yanina git agla simdi
₪tapa