Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldigin gunden beri fikrim degismedi. Berbat bir teknik direktorsun. Taktik bilgin yok, ne oyun okumasini bilirsin ne onceden kafanda oynatmayi.
Yaptigin hatalari gormuyorsun ve gormeyeceksin.
Senden hoca falan olmaz yanci olursun.

Ben hala Başakşehir maçında kaldım. Ondan sonra ne yaparsa yapsın valla hoca kendini biraz zor affettirir. O maçtaki gidişatlar takımı çok etkiledi. Bakmayın Kasımpaşa maçındaki geri dönüşe. Takımda gereksiz panik var ve herkes kendi halinde..

Son düzenleme:
Sıkıntı şu hamza hocaya daha ilk puan kaybinda fenerli yazmak veya simdiki gibi terimin oglu tarzi yakistirmalar yapmak elestiri degil kuyruk acisidir ne alaka terimle,en basit ornek bugun emre oyuna girdiginde rezalet skandal diyenler golden sora sahanin en iyisi be yazabiliyor komik kisaca

Emre hayatının maçını oynadı 20dk.. Sonra zaten özüne döndü. Hamza'nın da Fenerli olduğu gerçeğini niye konuşmayalım ki?

Pilini pirtini toplayip defol git hamza hamzaoglu, o umut denet yeteneksiz sevgilinide yaninda götür!
Galatasaray sana 3 gömlek büyük geldi, defol!

Sanki bana Burak bir halt oynuyor da,herif boş kaleye atamadı.Sezon başından beri Pandev'i oynatacaktı.Şimdi değil.

Cesur görünümlü aşırı korkak teknik direktör. Küçük takımları yenmenin yolunu buldu ama büyük takımlara karşı koca bir sıfır.

fenerli hamza ustune duseni yapti, no dawrz

Pandev'i bu güzel deplasmanda denediğin için ayrıca teşekkürler.

Medyanin önünde boşbogaz gibi ben fenerliydim dersen böyle sonuçlarda bunu önüne getirirler. Yani kendi etti kendi buldu. Yoksa benim fenerli olmasiyla sorunumj yok. Öyle herşeyi ulu orta söylemeyeceksin. Bazi şeyler gizli olmali. Fazla konuşan çok hata yapar

taratordan bi cacik ögrenmemis

yeter lan,1 degil 3 degil 5 degil

oyuna yaptigi her müdahale aleyhimize,defol git ya

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
taratordan bi cacik ögrenmemis

yeter lan,1 degil 3 degil 5 degil

oyuna yaptigi her müdahale aleyhimize,defol git ya
Defansı orta sahaya çekip arkayı açmayı ve Burak-Umut ikilisini beraber oynatmayi öğrenmiş. Gerçi öğrenmiş mi yoksa maçtan önce ft mi arayip söylüyor bilemiyorum.

Senin neyi dogru görebilecek kapasiten var, muhtemelen zerre kadar anliyamadigin, hic bir zaman ciddi bir derecede oynamadigin bir oyun ile alakali, profesör kesilmen, seni tayyib´ten farkli mi kiliyor ? Siz Atatürkcüler, ayni Tayyipciler gibisiniz. Al birini, vur ötekini. Ki benim babamda koyu atatürkcüdür.

Ben burada Hamza hocayi ilk elestirenlerden biriyim, daha ilk maclarda su anki eksiklerimizden bahsettim. Ama sizin yaptiginiz elestiri degil, serkanin dedigi gibi kuyruk acisi.
Hamzaya muamele yapmaya mi gittin simdide. Alısiksin belliki

₪tapa

Hamza gerçekten büyük maçların adamı değil. Arsenal maçından sonra korkmuştum, korktuğum başıma geldi. Büyük maçları satranç gibi oynamak lazım....Gerçi Trabzon maçı büyük maç değil ama Hamza için büyük olduğu için dedim.

abi türkiye kupası dısında 1 dk oynamamıs adamı gelip şu maçta oyuna alıyor, oyuna aldığı yetmezmiş gibi oyundan cıkan adam burak yemin ederim böyle bişey olamaz ya

Hay senin yani ya valla bravo keyifle izlersin artık takımının 4. yıldız kutlamalarını, bir insan bu kadar loser olamaz art niyet arıyorum artık.

Terim'in tırnağı olamaz yahu bu , Terim teknik direktördür , ben değil biz dediği zaman dünyada da sayılıdır , Hamza ne lan !

Sakin olun gençler birazdan yine özür diler hepinizden.zaten en iyi yaptığı iş sürekli özür dilemek!!

Tipik bir arka kili. Ayrica ataturku degilim. Olsan cekinmem. Senin gibi bir taraflarimdan salak salak yirum.uydurmam en azindan

Girdi mi bu maglubiyet sana ve hamzaya. Hamzanin arka kili hulogg di mi daha. Baban hamzanin yanina git agla simdi

₪tapa

Sen beni provoke edebilecegini mi zannediyorsun gülüm. Benim niyetim, sadece sizin icinizi dökmek, bal ve fistik gibi buraya gelip, kendi egonuzu tatmin etmek adina takimin maglubiyetini istiyorsunuz Galatasaray´in. Bu aci gercek maalesef bu, siz kendi kendinize birseylere kaptirip, kendi kendinize icten bir savas sürdürüyorsunuz. Belki bunun farkindasiniz, belkide degil.
Sizin herseyi mükemmel bildigini zanneden zihniyetineze Klopp, cok güzel bir laf cakti aslinda ama anlayana tabiki. Birak Hamza hoca´yi, ben burada Prandelli´yi bile en son savunanlardan biriydim. Kimse burada cikip, Hamza müthis bir is yaptigindan bahsetmiyor, ama adam sezon ortasinda gelmesine ragmen gayet iyi gidiyor.

Ama o olmasa buralarda olmazdik, Metin Oktay diye biri olmazdi Sami Yen hic olmazdi. Prandelliye mustehakiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt