Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera bile dayanamadı saha içinde taktik vermeye başladı artık. Takımın başında bir hoca olmadığını belgeledi resmen o hareket. Tek yaptığı sahaya takımı çıkarıyor, sonra sadece seyrediyor. Gol kaçınca dövünüyor falan.

İlk geldiğinde Emre müthiş oynarken bir anda kesti, Yasin çok iyi oynarken fener maçında kesti, Umut haftalardır dökülürken hala ısrar ediyor.

İyi niyetli olduğunu biliyorum ama iyi oynayan takımı neden bozuyorsun hocam.
hamza iyi niyetli değildir...
kesinlikle değildir.
1- yasin gibi kanatları otobana çeviren adamı kesmek
2- olcan gibi göbekli şişkoyu 11'e bruma'nın yerine sürmek
3- sabrinin haftalardır sağ açık oynamasına ses çıkarmamak ikaz etmemek
4- umut gibi geri zekalıda ısrar etmek
tüm bunlar iyi niyet olamaz .
eşşek bile bir çukura bir kere düşer.

Hamza Hamzaoğlu: Bruma ve Yasin'i rakip yorulunca alırız diye taktik yaptık. Öyle de oldu. Olcan ve Emre yordu onları sonradan aldık.

:Trollface:

Adam Bruma ve Yasin'i taktik olarak rakip yorulduktan sonra almayı planlamış.harbiden gerizekalı bu adam.Sanki Chelsea'yle oynuyo da defans yapıp yoracak rakibi kontrayla gol bulmaya çalışacak.

Çok doğru zamanda geldi adam, kurtardı bizi bir sözüm yok.

Ama şampiyon olsak bile teşekkür edip takımdan gönderilmeli, Avrupa için çok yetersiz bir hoca.

Hamza Hamzaoğlu: Bruma ve Yasin'i rakip yorulunca alırız diye taktik yaptık. Öyle de oldu. Olcan ve Emre yordu onları sonradan aldık.

Adam bunu Real'i nerdeyse 4 leyen takımın stadında konuşuyor sanki deplasmanda Juventus'a karşı oynuyoruz.
Ancak bir mal böyle demeç verebilir.

Hala aklım almıyor , rakip bayern olsa ne yapacaksın , nasıl yoracaksın adamları..

Futbol tempolu bir oyun , en tempolu adamlarını her zaman önce sahaya sokacaksın.Futbolda taktik gol attıktan sonra başlar , gol atana kadar herşey zaten o topu iki direk arasından geçirmek üzerinedir.

Rakip sporting lizbon bile olsa bu taktikle bizi darmadağın ederler.

Sağlığımdan ciddi endişe ettim , göz kulak en önemlisi beyinsel fonksiyonlarımın biran için zarar görmüş olduğunu düşündüm ama sapasağlamım bu laflar gerçek !

Kendi yaptığı hatalar zincirinden ders almak istemeyen adam.

Çok doğru zamanda geldi adam, kurtardı bizi bir sözüm yok.

Ama şampiyon olsak bile teşekkür edip takımdan gönderilmeli, Avrupa için çok yetersiz bir hoca.

Sadece hoca ile bitmiyor. Takımın atletik yapısı cökmüs. 5-6 topcu haricindekilerede teşekkür edilmeli(melo'da dahil)

Senin ben taktigini seviyim gol maçin sonunda duran toptan geldi ne yormasi fenerli Hamza. Birde dalga geçiyor bizimle. Daha agir şeylerde söyleyecemde ceza yemiyim.

aynı olayı defalarca yapmak ne hatadır ne taktik

bana umutun katkısını izah etsin inanın kızmayı bırakıcam

Ulan bi susunda destek verin be az sabredin şurda 6 hafta kalmış napalım kovalımmı adamı size prandelli müstehak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt