Muslera bile dayanamadı saha içinde taktik vermeye başladı artık. Takımın başında bir hoca olmadığını belgeledi resmen o hareket. Tek yaptığı sahaya takımı çıkarıyor, sonra sadece seyrediyor. Gol kaçınca dövünüyor falan.
hamza iyi niyetli değildir...İlk geldiğinde Emre müthiş oynarken bir anda kesti, Yasin çok iyi oynarken fener maçında kesti, Umut haftalardır dökülürken hala ısrar ediyor.
İyi niyetli olduğunu biliyorum ama iyi oynayan takımı neden bozuyorsun hocam.
Adam bunu Real'i nerdeyse 4 leyen takımın stadında konuşuyor sanki deplasmanda Juventus'a karşı oynuyoruz.Hamza Hamzaoğlu: Bruma ve Yasin'i rakip yorulunca alırız diye taktik yaptık. Öyle de oldu. Olcan ve Emre yordu onları sonradan aldık.
:Trollface:
Sağlığımdan ciddi endişe ettim , göz kulak en önemlisi beyinsel fonksiyonlarımın biran için zarar görmüş olduğunu düşündüm ama sapasağlamım bu laflar gerçek !Hamza Hamzaoğlu: Bruma ve Yasin'i rakip yorulunca alırız diye taktik yaptık. Öyle de oldu. Olcan ve Emre yordu onları sonradan aldık.
Hamzator: Bruma ve Yasıni rakip yorulduktan sonra sokmayi planladik, istedigimizi aldık.
Adam taktik deha yahu.
Çok doğru zamanda geldi adam, kurtardı bizi bir sözüm yok.
Ama şampiyon olsak bile teşekkür edip takımdan gönderilmeli, Avrupa için çok yetersiz bir hoca.
Hamza Hamzaoğlu: Bruma ve Yasin'i rakip yorulunca alırız diye taktik yaptık. Öyle de oldu. Olcan ve Emre yordu onları sonradan aldık.
:Trollface:
sl'ye bununla gidersek...Sene sonu bye diyeceğim de yeni yönetim yollamayacak bunu. Seneye daha çok çekeceğiz bence. Hele ŞL.
Kadroyu şino kursun. Kimlerle iyi anlaşıyorsa onlarla oynasın.