Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok sinirlendim Hamzaya bu son aylarda! Ama duruma bir bakiyorum, Sampiyonlugumuz nerdeyse garanti, ve kupayi da feneri gömerek alsak, 4. yildizin yaninda bir de türkiye kupasi efsane sezon olur! Bunlarin hepsini de bu beceriksiz ve amatör buldugum teknik adam yapmis olacak...

Bunlar eger gerceklesirse, tesekkürümü Hamzayi acik acik elestirmekten vazgecerek ederim...

Düzgün sahada'da Juventusu yenebilecegimizi mi saniyordun cidden

Düzgün saha, yamuk saha fark etmez, o maci kazandik mi ? aldik ve tur atladik. Real Madrid e sor bir, umrunda mi yamuk sahada mi tur attladi lar diye... biz de o yamuk sahada oynadik, sanki bize düz saha vardi, ve juventus o berbat sahada tek etkilendi. Zamaninda biz de Tromsö de öyle mac oynadik ve ellendik.

edit: ki bu arada juventus bile senin gibi aglamadi su yenilgiye, bi düsün...

Son düzenleme:
Yahu arkadaş sokayım Manciniye derdimiz sanki o ,
millet hala takılmış italyan gölgesine hamzayı orada serinletiyor ,
ulan 3-4 yabancıyla başarı hayali kuran bir adamın gelecek 3-4 senemizi mahvetmemesini istiyoruz sanki düşmanız anasını sattığımın forumunda !!!!!

Italyanlarin gölgesinde kimse savunmuyor Hamza´yi, ama o iki italyan batiramadi ise, bir sene daha Hamza ile gitmek de batirmaz bizi. Benim de Hamza Hamzaoglu konusunda gicik oldugum bazi konular var, ancak adam hak eder sampiyon yaptigi halde, onu göndermek gelecek TD adayini agzinda namlu ile baslatmaktir. Zaten tahammül yok Türkiye´de, bir de bu durumda daha da zorlasiyor olay.

Fatih Terim´den sonra yönetim bir sampiyon hoca daha gönderirse yikarlar o tribünleri. Galatasaray´in Hamza ile devam etmesi icin her türlü avantaji bulunuyor, FFP konusunda sikinti ceken kulüp, Hamza hoca gibi mütevazi bütce ile calisacak bir adama ihtiyaci vardi.

Kulüp esas nasil sikintiya girebilir ? Yabanci Teknik Adam getirip, büyük bir bütce verip transferler karavanaya giderse.

Düzgün saha, yamuk saha fark etmez, o maci kazandik mi ? aldik ve tur atladik. Real Madrid e sor bir, umrunda mi yamuk sahada mi tur attladi lar diye... biz de o yamuk sahada oynadik, sanki bize düz saha vardi, ve juventus o berbat sahada tek etkilendi. Zamaninda biz de Tromsö de öyle mac oynadik ve ellendik.

edit: ki bu arada juventus bile senin gibi aglamadi su yenilgiye, bi düsün...

bu mantıkla bakarsak hamza hocada bir şekilde maç kazanıyor.

Italyanlarin gölgesinde kimse savunmuyor Hamza´yi, ama o iki italyan batiramadi ise, bir sene daha Hamza ile gitmek de batirmaz bizi. Benim de Hamza Hamzaoglu konusunda gicik oldugum bazi konular var, ancak adam hak eder sampiyon yaptigi halde, onu göndermek gelecek TD adayini agzinda namlu ile baslatmaktir. Zaten tahammül yok Türkiye´de, bir de bu durumda daha da zorlasiyor olay.

Fatih Terim´den sonra yönetim bir sampiyon hoca daha gönderirse yikarlar o tribünleri. Galatasaray´in Hamza ile devam etmesi icin her türlü avantaji bulunuyor, FFP konusunda sikinti ceken kulüp, Hamza hoca gibi mütevazi bütce ile calisacak bir adama ihtiyaci vardi.

Kulüp esas nasil sikintiya girebilir ? Yabanci Teknik Adam getirip, büyük bir bütce verip transferler karavanaya giderse.

yok tabi, sen sinava calisma, sinavi bi türli gec, ama bir gün patlar bir sinav ayni mantalite ile devam edersen...

Ve tabiki sikintaya girebilir, sen git simdi o paralari almis iken saglam takim kur, ve gelecek sezonun o.lyonu, bayern münihi filan olacagina, rakibine yine bol sans veriyorsun.

yok tabi, sen sinava calisma, sinavi bi türli gec, ama bir gün patlar bir sinav ayni mantalite ile devam edersen...

Ve tabiki sikintaya girebilir, sen git simdi o paralari almis iken saglam takim kur, ve gelecek sezonun o.lyonu, bayern münihi filan olacagina, rakibine yine bol sans veriyorsun.

Burak Selcuk Inan, Sabri Umut´dan sikayet ediyorsun, hadi Selcuk hep bankoydu, ama bak bakayim Sabri ve Umut´u rotasyona yeniden ilk kim almis ? Kimler Burak Yilmaz´i dokunulmaz yapmis ? (Önceden hep girer cikardi) Begenmedigin Burak ve Selcuk´u karakter ve kalite olarak üst düzey gören bir Mancini gercegi var.
Mancini döneminde alinan hic bir oyuncu faydali olamadi, bir tek Telles var oynayan, ondan da taraftar memnun degil. Yani bu taraftar öyle kolay kolay birsey begenmiyor.

Sana bir teknik adami Ülkesinin bayragina bakmadan, degerlendirmeni öneririm. Basarili ve Basarisiz teknik adam vardir, ama sen hep yerli ve yabanci diye ayirmayi tercih ediyorsun.

Su anki hocamizin adi Hamza degilde, Hans olsaydi, zerre farkli degerlendirmezdim.

Son düzenleme:
Ömer bu mesajı cidden sana yakıştıramadım ,
özellikle o son yazdığın Manciniye sallayayım hamzayı savunayım derken Galatasaray'ı göçertmişsin ,

Abi gerçekler bunlar. Mancini kim abi. Umut'un ortasahadan top şişirdiği Drogba'nın indirdiği topla ikinci tura geçtik o başarısı hala konuşuluyor. Galatasaray'ı gömcek bir durum yok. Aynı Galatasaray o sezon Nisan'da lige havlu attı. Üstelik elinde Drogba filan varken. Mancini gömmedi de ben mi gömdüm abi lütfen?

Hamza'yı savunmuyorum çok seyini de eleştiriyorum biliyorsun ama Hamza ile Mancini'yi kıyaslamayalım.

Mancini son 3 senedir hoca filan değil. Öncesi de ayrıca tartışılır da neyse. Mancini 3 senedir gittiği her takımı rezil eden İtalyan pazarlama harikalarından biri. Mancini adını duyduğumda deliriyorum. Kulübü devre arası 20 milyon borca sokan, Ontivero gibi kazığı atan, 50 maçta bir kere bile aynı 11'i sahaya çıkaramayan adama hoca filan demem, bırakın hamza'yı İsmail Kartal ile bile kıyaslamam.

O kandar nefretlik bir adam bu Mancini. O Juve maçı olmasa herkes de böyle düşünecek de işte Drogba ve gökyüzü sağolsun.

Burak Selcuk Inan, Sabri Umut´dan sikayet ediyorsun, hadi Selcuk hep bankoydu, ama bak bakayim Sabri ve Umut´u rotasyona yeniden ilk kim almis ? Kimler Burak Yilmaz´i dokunulmaz yapmis ? (Önceden hep girer cikardi) Begenmedigin Burak ve Selcuk´u karakter ve kalite olarak üst düzey gören bir Mancini gercegi var.
Mancini döneminde alinan hic bir oyuncu faydali olamadi, bir tek Telles var oynayan, ondan da taraftar memnun degil. Yani bu taraftar öyle kolay kolay birsey begenmiyor.

Ya canim kardesim yapma etme, Burak oynatilmadi bile bi kac mac, ki Burak in sakatligi o zaman yoktu, Mancini sag kanat bile denedi, belki bundan baska yerden fayda gelir diye, ama fayda filan yok. Mancini de aptal degil, öyle takimi benimsemis adamlari kolay kolay takimdan attamassin, adam olsaydilar, deplasman da popolarini kaldirirlardi herifler. Selcuk zaten en az 2,5 sene dir ölmüstür, Burak ise kalitesiz bir adam, tek sansi türk olmasi ve boy bozu, yoksa bir forvetin olacagi hic bir özelligi yok, bu ligte kimler gol kralli olmadi ki ?

Hamza Hoca'nın çok yönünü eleştiriyorum. Mutlaka üstüne bir Sportif Direktör gerekiyor diyorum ama Galatasaray için TD olarak Hamza ile Mancini'yi teraziye koyunca Hamz a3 gömlek büyük gelir Mancini'ye. Bunu kabul edelim yeter. Daha güçlü kadrosuyla Nisan'da rakibini şampiyon gören hoca ile duble yapmaya 1 maç kalmış ve üstelik bir kuruşta para harcayamamış adamı kıyaslamam.

Bir kere Hamza Galatasaray'ı önemsiyor bu belli. Eksikleri çoktur, yoktur ayrı mesele. Ama Mancini denen şaklaban resmen kobay faresi gibi kullandı takımı. Aklıma geldikçe çıldırıyorum.

Kasımpaşa maçı sonrası sahaya sesimi duyuramadım diyen Hamza ile Juventus deplasmanına çıkmak ....
Açıkcası hepsini geçtimde birisini savunmak diğerini yermek için Juventus'a iki maçtada yenilmeyip gruptan çıkan Galatasaray'ın küçültülmesi üzüntü verici , yoksa herkes gelip geçici bugün var yarın yoklar ama tarih orada kapı gibi duracak :red:

Kasımpaşa maçı sonrası sahaya sesimi duyuramadım diyen Hamza ile Juventus deplasmanına çıkmak ....
Açıkcası hepsini geçtimde birisini savunmak diğerini yermek için Juventus'a iki maçtada yenilmeyip gruptan çıkan Galatasaray'ın küçültülmesi üzüntü verici , yoksa herkes gelip geçici bugün var yarın yoklar ama tarih orada kapı gibi duracak :red:

bu mantıkla bakıyorsak terimi de eleştirmemek lazım. tarih kapı gibi duruyor aldığı kupaları saymaya kalksan nefesin yetmez.

Ya canim kardesim yapma etme, Burak oynatilmadi bile bi kac mac, ki Burak in sakatligi o zaman yoktu, Mancini sag kanat bile denedi, belki bundan baska yerden fayda gelir diye, ama fayda filan yok. Mancini de aptal degil, öyle takimi benimsemis adamlari kolay kolay takimdan attamassin, adam olsaydilar, deplasman da popolarini kaldirirlardi herifler. Selcuk zaten en az 2,5 sene dir ölmüstür, Burak ise kalitesiz bir adam, tek sansi türk olmasi ve boy bozu, yoksa bir forvetin olacagi hic bir özelligi yok, bu ligte kimler gol kralli olmadi ki ?

Fatih Terim varken Burak Yilmaz devamli elestiriliyordu teknik ekipten. Bir cok önemli macta oynamamistir süper final gibi. Devamli Fatih hoca cikip eksiklerinden bahsediyor, zaman zaman yedege cekiyordu. Mancini gelince Burak tartisilmaz hale geldi, ve nasil oynarsa oynasin, hep garanti ilk ilk 11 oynadi.
Kart cezali oldugu maclar disinda, hep banko oynamis ve oyundan bile cikmamis nerdeyse.

Burak Yilmaz - Leistungsdaten - Transfermarkt
Yani güzel kardesim sen böyle diyorsun, ama Mancini özellik ile Burak ve Selcuk´dan hep övgü ile bahsetmistir. Istersen sempatik buldugu icin yapiyor de, ama o seviyede bir teknik adamin bos yapacak hali yok.

Ben bu konuda Terim dogru yapti, Mancini yanlis yapti demiyorum. Ama senin düsünce tarzina aykiri, bir olaya parmak basiyorum.

Mancini Drogba´yi yanlis kullandi. Drogba yasi geregi tek basina pivot kaldiracak seviyede degildi fizik olarak koca sezonu. Burak´in arkasinda kullanilmasi gerekiyordu, orada hem Sneijder´e yakin oynayabilir, hemde Burak´in topsuz alan özelliklerinden faydalanabilirdik. Ileride top tutabilirdik, ama bu sekilde ileride top tutamadik ve Drogba´nin sonunda pestili cikmis. Ileri ucta demek, devamli deepar atmak demek, bu da adami bitirir o yasta.

Not:

Mancini ile bir tane 4 mac arka arkaya kazanma basarisi yakalamisiz ligde. O 4 macta Burak pivot oynamis. Bu sekilde takim CL´e katilma hakki kazanmis, yoksa o bile zor gözüküyormus.

Son düzenleme:

Abi maçı Drogba kazandırsa da tarihimizde duracak Mancini kazandırsa da şansa kazansak da çok üstün olarak kazansak da.. Bir sıkıntı yok o konuda. Ama Juve'yi yendi diyerek Mancini propagandasına gerek yok zira Galatasaray tarihinin en rezil sayfalarınadn birisidir o dönem. Devre arası dönen transfer dalavereleri ve rakibin Nisan'da şampiyon olması ayıbını yaşatmıştır bize. Feda Beşiktaş'ı ile Muslera'lı, Sneijder'li, Drogba'lı takım ikincilik yarışı verdi güler misin ağlarmısın.

Neyse Hamza ile mutluluklar size ,
ben Ocaktan beridir aynı çizgideyim ve her geçen maçta tarafım keskinleşiyor ,
son olarak Ömer Tuğrul Yılmazer yazdıklarını okumasaydım keşke kızmayın ama sizler fenerlileşmişsiniz !

Ömer bu mesajı cidden sana yakıştıramadım ,
özellikle o son yazdığın Manciniye sallayayım hamzayı savunayım derken Galatasaray'ı göçertmişsin ,

yok o değilde şu olmsa bu olmasa zırvalığına çok gülüyoruum ben hagi olmasa terimin sneijder olmasa hamza nın esamesi olmazdı o zaman deyincede kızıyorlar

Fatih Terim varken Burak Yilmaz devamli elestiriliyordu teknik ekipten. Bir cok önemli macta oynamamistir süper final gibi. Devamli Fatih hoca cikip eksiklerinden bahsediyor, zaman zaman yedege cekiyordu. Mancini gelince Burak tartisilmaz hale geldi, ve nasil oynarsa oynasin, hep garanti ilk ilk 11 oynadi.
Kart cezali oldugu maclar disinda, hep banko oynamis ve oyundan bile cikmamis nerdeyse.

Burak Yilmaz - Leistungsdaten - Transfermarkt
Yani güzel kardesim sen böyle diyorsun, ama Mancini özellik ile Burak ve Selcuk´dan hep övgü ile bahsetmistir. Istersen sempatik buldugu icin yapiyor de, ama o seviyede bir teknik adamin bos yapacak hali yok.

Mancini Drogba´yi yanlis kullandi. Drogba yasi geregi tek basina pivot kaldiracak seviyede degildi fizik olarak koca sezonu. Burak´in arkasinda kullanilmasi gerekiyordu, orada hem Sneijder´e yakin oynayabilir, hemde Burak´in topsuz alan özelliklerinden faydalanabilirdik. Ileride top tutabilirdik, ama bu sekilde ileride top tutamadik ve Drogba´nin sonunda pestili cikmis.

Güzel anlatiyorsun da, Drogba nin da Anadolu takim maclarini hic öneme almiyordu, aptal aptal seyler deniyordu. Cani isteyince sut atiyordu, cani isteyince calim. Ancak evde biraz daha normal oynuyordu. Dedigim gibi takimda bir cok kopukluk vardi artik, ve o suclu malesef Mancini degildi. Fatih Terim Buraki filan bisey demis olabilir, ama oda gereksiz seylerin pesindeydi, bi Selcuga stop demedi, selcuk ikinci sezon da bile berbat oynamaya baslamisti burak in gelisi ile, takimin dengesiz baya bozulmustu.

Gakatasaray'da oyuncu değişikliği! Drogba oyundan alınıyor ; oyuna giren oyuncu 6 numaralı formasıyla Ceyhun Gülselam .

Neyse Hamza ile mutluluklar size ,
ben Ocaktan beridir aynı çizgideyim ve her geçen maçta tarafım keskinleşiyor ,
son olarak @Ömer Tuğrul Yılmazer yazdıklarını okumasaydım keşke kızmayın ama sizler fenerlileşmişsiniz !

Ne alaka abi?

Kusura bakma ama asıl Hamza düşmanığı senin gözünü kör etmiş. Yani Hamza'ya laf gitsin diye Mancini'ye alaf ettirmiyorsunuz. Zira önceki iki İtalyan'ın rezaleti ve enkazı dile gelince Hamza biraz başarılı görünür diye endişe ediyorsunuz gibi geliyor.

Şu fenerlileşme lafını abi ne sen etmiş ol ne ben okumuş olayım. Galatasaray gömdünüz ajitasyonuna gerek yok. orada lafımın Mancini'ye olduğunu biliyorsun. Drogba ile kazandık, saha ile kaandık demenin Galatasaray'a ne zararı var anlamadım ki? Zemin iyi olsa Cluj'u içerde de yenerdik bence mesela aynı şey.

Üstelik Hamza'yı savunmadığım halde ısrarla Hamza'yı savunuyorsunuz çizgisine itmeye çalışıyorsun. Ben demiştim demek için mi abi yapma lütfen.

Ha Hamza ile Mancini kıyaslarsam tabi ki 100 kere Hamza ama Aydın'ı kadroya alan adama bir süre daha güvenemem ben yazmış biriyim ben.

umut buluttan bile daha çok korkuyorum bundan beşiktaş maçında inşallah bir şekil alırız

Abi maçı Drogba kazandırsa da tarihimizde duracak Mancini kazandırsa da şansa kazansak da çok üstün olarak kazansak da.. Bir sıkıntı yok o konuda. Ama Juve'yi yendi diyerek Mancini propagandasına gerek yok zira Galatasaray tarihinin en rezil sayfalarınadn birisidir o dönem. Devre arası dönen transfer dalavereleri ve rakibin Nisan'da şampiyon olması ayıbını yaşatmıştır bize. Feda Beşiktaş'ı ile Muslera'lı, Sneijder'li, Drogba'lı takım ikincilik yarışı verdi güler misin ağlarmısın.

ya Mancini nin kacinci maciydi ki ? herkes laf sayabilir, ama yeri geldiginde haddimize göre oynatiyordu, evde baya baya saglamdim, tek deplasmani cok gec cözdü, bazilari virliyor neden her hafta takimi degistiriyor diye, üc kulvar yürüyorduk, bjk gibi yoksa pil hemen bitiyor. Takim da 40 oyuncu varsa, bunu yapmak zorundasin. Mancini dünya nin en iyi td degil, ama Ingiltere de sampion olmus bir adam dan bahsediyoruz, Ferguson un td yaptigi bir ligten bahsediyoruz, yani lütfen bizim dandik ligimiz den bahsedmiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt